Catrice Haul

Sziasztok :)
Sajnos még mindig az ágyat nyomom, szerintem még holnap is itthon leszek :(. Egy palettát hoztam nektek, ami szerintem egy alapdarab. Még Valentin napra kaptam a barátomtól :). Szóval ez egy füstös szem paletta, meet at the bonfire névre hallgat-. Szerintem a három smokey paletta közül talán ez a legjobb, mert ebbe megtalálható a barna is meg a fekete is, így amilyen a kedvünk olyan erősségű színű sminket lehet vele csinálni :). 4 szín található benne: 1 highlighter, 1 csillogós barna, 1 matt fekete és egy krémes fekete. A krémes jó fekete, jó lehet szemhéj bázisnak vagy halványabb tusvonalnak. A pigmentáltságuk hagy kivetni valót, főleg a legvilágosabb szín, alappal már elkezdenek élni a színek. Az ár érték arányát tekintve, szerintem jó :) Ezért is fotóztam őket csak alappal Gondoltam csinálok hozzá már egy sminket is!A kézfejemen nem nagyon látszik, így csináltam egy másik képet róla

Az applikátor része nem igazán használható
Ha tetszik a smink kommenteljetek és felrakok egy step by step-t :)

Szoktatok füstös szemet csinálni? Színeset vagy a hagyományos feketét? Esetleg hétköznapra is bevállalnátok egyet? :)Legyetek jók és írjátok meg a véleményeteket :)

4 megjegyzés:

 1. 2sofix írta...:

  nekem tetszik:) szemezek nagyon ezzel a palettával én is.
  jobbulást!:)

 1. Dóra írta...:

  Én szívesen látnék egy step by step-et!:)

 1. Bunny írta...:

  Arra gondoltam megpróbálkozom a videóval. Tudom magamról, hogy képekből nehéz megcsinálni :) Sok mindent tervezek még ám :)

 1. csoszi írta...:

  Várom a videót:) Amúgy egy szolidabb füstös szem mindig jó, mindenhová:)

Megjegyzés küldése

Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops