Nivea szemfestéklemosó-teszt


Régen volt már termékteszt, de talán azért, mert nem akartam úgy véleményt írni nektek, hogy nem vagyok benne 100%-an biztos. Szóval mai alanyunk, a Nivea Visage szemfestéklemosója. Most már elég rég használom, ahogy láthatjátok, félig van már csak a kis flakon, úgyhogy most már tényleg teljes véleményt tudok róla írni :)

Amit ígér:
A kifejezetten a szemkörnyéki érzékeny terület lemosására kifejlesztett Nivea Visage szemfestéklemosó tökéletesen eltávolítja a vízzel feloldható szemfestéket anélkül, hogy zsíros nyomot hagyna a bőrön. A könnyű, B5-provitamint tartalmazó folyadék gyengéden hidratálja a szemkörnyék érzékeny bőrét.  Bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt. Kontaktlencsét viselők is használhatják.
Eredmény:
A szemkörnyék érzékeny területe gyengéden megtisztul, a szempillák ápoltak lesznek.

Saját Véleményem: 

Illat: Nagyon finom, nem túl erős, tipikus "nivea" illata van
Hatékonyság:
Ez a smink lett az áldozat

Első lemosás után, láthatjátok a zselés tus nagy része ott maradt

Második áttörlés után a tus lejött már, de a pillafesték még mindig tart

4-5 letörlés után mondjuk, hogy a smink 98%-t eltüntette
A hatékonysághoz annyit tennék, hozzá, hogy a pillafestéknél és a zselés tusnál bukott meg ez a termék, ez a két gyenge pontja, pedig nem használtam vizálló spirált, csak a szokásos szempillamilliomost. Amit még észrevettem, hogy elég sokat kell a vattakorongra nyomni, hogy hasson is.

Használat után: Lehet, hogy az erős dörzsöléstől, vagy a terméktől de kicsit húzódott utána a bőröm, és csípet is picit Továbbá ugye azt ígéri, hogy ápolt pillákat kapunk a benne lévő vitamin miatt. Akárhogy tapogatom a szempilláimat, nem érzek különbséget :)

Ár/Érték arány: 1200 Ft-ba került, amivel egy középkategóriát céloz meg. Ennek ellenére szerintem drágább, mint amennyit ténylegesen ér!



Ősszesességében :          3,5/5

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops