Sigma Giveaway :) Update

Update: Miközben nézegettem themakeupwomen blogját, akkor vettem észre, hogy rossz képet tettem ki a nyereményről, vagyis ilyet kaptok csak ezüst nyéllel, ne haragudjatok a google, ezt dobta ki :S De most akkor pótolom ezt a kis bakit :(


Nagyon megőrültem, mikor visszaírtak a Sigmától, hogy igen kapok ajándékot, de egyúttal Ti is Drága olvasóim :). Úgy határoztam, hogy a másik ecsetet nektek ajándékozom, egy nyereményjáték formájában :). De persze minnél többen lesztek, akik rendszeresen olvasnak, akkor a Sigma egyre értékesebb nyereményekkel, ajándékoz meg Titeket is :) Szóval igazából ezzel a kis nyereménnyel szeretném megköszönni nektek, hogy rendszeresen olvastok és szerettek :) Az ajándék nem egy húúú de nagy dolog, de szerintem mindenképpen nagyon jó kis nyeremény. Szóval maga a nyeremény egy sigma travel E25 ecset, amúgy nagyon jó satírozáshoz füstös szemhez :)


A nyereményjáték feltételei, szabályai meg ilyenek :)
  • A játék akkor mától ( Április 7) egészen MÁJUS 5 23:59 tart!
  • Az egyik legfontosabb, hogy légy a blogom rendszeres olvasója :)
  • Hogy minél könnyebben menjen a dolog, készítettem egy kérdőívet, amit Krisztinél láttam :) Ezt kell értelemszerűen kitölteni és belekerülsz a nagy virtuális kalapba :)
  • Több esély is szerezhető de azt majd láthatjátok a kérdőívnél melyik mennyit ér :)
Krisztinek hála, innen is köszi :) Sikerült  betennem ide a kérdőívet :)Meg arra kérnélek, titeket, hogy írjátok meg milyen bejegyzést szeretnétek még vagy milyet hiányoltok?!

4 megjegyzés:

 1. Kriszti írta...:

  Dokumentumokban megnyitod a már kész form-ot, ekkor előjön egy táblázat: azt a kódot amit kidob, kimásolod, majd átmész a bejegyzés szerkesztő oldalra, itt a nagy fehér kocka jobb felső sarkában van olyan, hogy HTML kód szerkesztés, vagy Írás. A HTML-re nyomj és az aljára illeszd be a kódot.
  És kész is. :)

 1. Kriszti írta...:

  ááá, előjön egy táblázat után, keresd meg a Form menüt, majd Embed form in a webpage, erre nyomj, ekkor jön elő kód :)

 1. rabidrabbit írta...:

  Jeeeeee imádok játszani :) Köszi a lehetőséget <3

 1. Vattacukor írta...:

  Én videókat néznék még szívesen! :)

Megjegyzés küldése

Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops