Kuponvilág affiliate

Pár nappal ezelőtt megkeresett a kuponvilág cég/weboldal azzal, hogy legyek a webmester partnerük. Ez hasonló alapon működik mint a google-s hirdetések. Ezzel nem akarok rátok tukmálni semmit, nem akarom tele rakni hirdetésekkel az oldalt és nem fogok nem ide illő akciókat kitenni! Gondolom többen ismeritek már a kuponvilág, brigád stb. cégeket, de ha mégse akkor most elmondom miről szól.

A lényege az, hogy ezek a cégek nagyobb vásárló erőt jelentenek, mint egy ember, ez értelemszerű :). Ezt kihasználva, felkeresnek cégeket/éttermeket/wellnes központokat szállodákat, hogy akciós áron általában 50%-s diszkontált áron adjanak el egy termékcsomagot. Ezeket pedig meghatározott időn belül meg kell venni, nekünk vásárlóknak a felhasználási ideje általában az akció lejártát követő héttől kezdődik. Ez azért jó nekünk, mert például már rég kiszeretnénk próbálni valamilyen kozmetikai kezelést, de sajnáljuk rá a pénzt, akkor lehet, hogy éppen a héten jönnek ki egy akcióval és 8000 ft helyett csak 4000 ft-ért vesszük igénybe ugyan azt a szolgáltatást. 

Végül nézzük meg, hogy ha megtetszik egy akciós ajánlat, akkor mi a teendőd, hogy azt meg is tudd venni. 
  1. Először is regisztrálnod kell az oldalra, de ha már rendelkezel Facebook fiókkal azzal is megteheted.
  2. A "Vedd meg most" gombra kattintva regisztrálsz az ajánlatra. Amennyiben elegen jelentkeznek, a kedvezmény mindenki számára elérhető lesz. Ha a "Megkaptuk a kedvezményt" szöveg látható, megvan a minimum vásárló és az ajánlat aktív! 
  3. Amint biztos vagy vásárlási szándékodban, az általad megadott módon tudod fizetni a kedvezményes összeget, Online módon bankkártyával, PayPallal, vagy banki átutalással. 
  4. Majd elküldik a kupont az e-mail címedre 3 munkanapon belül miután az ajánlat véget ért.
  5. Amennyiben mégsem gyűlt össze a kellő számú jelentkező, az ajánlat érvénytelenné válik, és senkinek nem kell fizetnie semmit. Banki utalás esetén, ha az ajánlat nem lesz aktív az összeget hiánytalanul visszautalják neked. 
Remélem nem veszitek ezt tolakodásnak, tényleg nagyon jó dolognak tartom ezt a módszert arra, hogy kipróbáljunk valamit újat, amit már rég szerettünk volna, sokkal olcsóbban, vagy esetleg féláron elmenjünk nyaralni. Minden vásárlásotok után én is kapok X% jutalékot, ami ugyan nem túl sok, de remélem egy picit hozzájárul majd ahhoz, hogy még több terméket tudjak nektek majd tesztelni :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops