Fogadalom - mert együtt megcsináljuk

Ez az év is eltelt... talán túl gyorsan is. Rengeteg minden történt 2011-ben, először is főiskolás lettem, bele kóstoltam milyen is egy vizsgaidősuck, miért mondják azt, hogy az érettségi nehéz? ne viccelj menj el zh-zni :). Sok barátom lett, egy csupaszív társaság verődött össze, akiket nagyon szeretek.

Aztán itt van ez a blog... tőletek rengeteget energiát és szeretet kap az ember. Furán hangzik, de néhány rázósabb időszakot a ti kedves kommentjeitek lendítettek át. Talán, ti olvasók annyira nem érthetitek, de a blogger belőletek táplálkozik. Nem tudom elégszer megköszönni a sok kedves kommentet, levelet, rendszeres olvasót. A blog kapcsán pedig lett egy jó barátosném, Zsófi. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó fej bolondos csaj és, hogy mennyire megszeretem :) Akkor lépett az életemben, amikor a legnagyobb szükségem volt egy sorstársa, aki megért és támogat. Ez a sors keze :).

Posted by Picasa
Az év első napja, mindig a fogadalmakról szól... minden évben megfogadunk valamit, amit sose tartunk be...  Sose voltam vékony lány, mindig problémát jelentett a súlyom, így minden évben megfogadtam na majd idén sikerül, bomba alakú leszek. De amit a mellékelt ábra mutatja, kudarcot vallottam...

Így arra gondoltam, hogy nem csak én vagyok ezzel egyedül, mi lenne ha együtt megcsinálnánk közösen?! Egyedül nagyon nehéz főleg otthon tornázni, mert hát a diák pénztárca vékony, havi kondibérlet már nem fér bele :(. Mi lenne ha idén nyáron büszkén feszíthetnénk mindannyian a falatnyi bikinkben?! Nem akarom tovább kendővel takargatni a hájacskáimat, szeretni akarom magamat, bomba testben! Nagyon remélem, hogy velem tartotok ebben a nehéz utazásban,  és majd megoszthatjuk egymással problémáinkat, bajainkat, nehezebb időszakokban átsegíthetnénk a másikat. Egyszóval Bikini projektre fel csajok!

Köszönet érte Zsófinak :)


Készítettem neki egy facebook-s oldalt, ezt tudjátok belájkolni, feltölteni, gondjaitokat, bajaitokat, bármi ami életmóddal, tornával kapcsolatos. 

Ki tart velem?

12 megjegyzés:

 1. 2sofix írta...:

  nem is akartam annyira ráállni újra a tornázásra, de most lehet megfogtál:D a szövegre meg itt is megy brühhhüühühühüüüüüü:'D

 1. Marcsikaaa írta...:

  hmm....nekem sem ártana:D a sok plusszbol legalabb egy 5kgt le kellene adnom://
  szval en is :)

 1. Ritus írta...:

  én is veled tartok :) bár azt hiszem, hatalmas csodának kéne ahhoz történnie, hogy bikiniszezonra "bomba alakom" legyen, de én is megfogadtam, hogy nekiállok, és kezdek magammal valamit, mert felszaladt pár kiló... :( Azért is örülök az írásodnak, mert pár napja, amikor ráakadtam a blogodra, tökre ledöbbentem, mert nagyon hasonlítunk, arcra is meg stílust tekintve, és én is pont ezen a fogadalmon agyaltam... :D szóval egy hűséges olvasóval több az új évben ;)

 1. Bunny írta...:

  Jaj de jóó csajok együtt menni fog :)

  Ritus - neked pedig ment a vitruális ölelés :)

 1. Zsófi írta...:

  Én is pont azt fogadtam meg, hogy rendszeresen tornázni fogok itthon, remélem menni fog. Az, hogy "együtt" csináljuk pedig még lelkesítőbb! :)

 1. Thündérke írta...:

  benne vagyok :D

 1. Viki írta...:

  Nem szoktam fogadalmakat tenni, de megígértem magamnak, hogy újra leporolom a golyóimat és majd lengetem itthon :) úgyhogy csatlakoznék, mert együtt könnyebb.

 1. Flory írta...:

  Beállok a sorba csajok! Szép szeretnék lenni nyárra nagyon!

 1. Csipkelány írta...:

  én is!!!! ma kezdtem a diétát, bár csak lightosan, a vizsgák fontosak :) muszáj koncentrálni. viszont anyu isteni sütijeinek pápá, meg a klasszikus szénhidrátnak, önmegtartóztatást fogadtam. a torna...na ahhoz nagy lelkierő kell. :S

 1. Süviandi írta...:

  Nagyon sok plusz-t jelent a blog ilyen esetben.Ha elfogy a motiváció csak szétnézek a neten éppen ma mit tornáztak vagy mennyit futottak a csajok. Én is ennek hatására kezdtem el írogatni. Szerintem remek dolog. Aki egy kis lendületre vágyik nézze meg mit írnak a csajok: formabontás, madzagos bikini, vagy éppen mi a helyzet nálam a csillogó súlyzók blogon.

Megjegyzés küldése

Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops