Bare Study mint Highlighter?!

Egyik nap sminkelés közben, mikor kentem volna fel bázisként a MAC Bare Study paintpontját, azon kezdtem el gondolkodni, hogy szép világos szín, enyhe arany fénnyel, miért is ne lehetne highlighter, vagy annak egy bázisa?! De kezdjük is az elején:



Mi is az a Highilighter?
Sminkkel.com-n olvastam egy nagyon trükkös megfogalmazást róla, miszerint ők a fénylovagjai. Hiszen ezek olyan krémes, folyékony vagy por állagú termékek, amik adott helyre fel kenve, azt a hatást kelti mintha ott is érne a fény. Színük ebből következően, világosabb, ami lehet arany, barack, rózsaszín fényű is.  Ez azért jó nekünk, mert jól használva, arcunk élettel telibb, fotókon pedig szebben mutat az arcunk. Fontos, hogy olyan helyre, ahol pattanásunk vagy bőrhibánk van ne tegyük, mert csak kiemeli azt!  

Bare Study mint a fénylovagja!
Szóval adott nekünk ez a fémes-krémes színezett szemhéjkrém, amit highlighterként lehet használni. A tapasztalataim alapján önmagában sem rossz, de ha még ebbe nyomkodunk bele egy kis világos szemhéjpúdert a végeredmény csodás. Nagyon természetes és a helyén marad egész nap, nem mozdul el, nem kenődik.
Itt nincs rajtam 

Itt pedig van az orromon és az arccsontomon

Remélem hasznos volt nektek a cikk :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops