Orly körömbőrágy eltávolító folyadék

Még régebben teszteltem nektek az Avontól egy kutikula (milyen hülye szó már :D ) eltávolító zselét/folyadékot, ami nem igazán tetszett, sőt egyenesen utáltam alig vártam már, hogy elfogyjon. Az Orly körömlakkjaival nagyon meg voltam elégedve, így úgy gondoltam kipróbálok körömápolási termékeik közül is egyet.

A csomagolását tekintve az igényesség jut eszembe, szép füstösített üvegben sötét lila és fehér betűkkel van rá írva a termék neve több nyelven. A kupakja puha lila gumiból van, amit nagyon szeretek mert megkönnyíti a használatot. Elsőre a kisebb, 9 ml-s változatot hoztam el, nem akartam befürdeni vele tesztelés nélkül. Ami nagyon nem tetszik, hogy magyar leírás/használati utasítás nincs a termékhez (sajnos az eladó csaj sem túl segítőkész ahhoz hogy többet megtudjunk egy-egy termékről...nagy hiba)Az ecsete hosszú fekete szintetikus szálakból áll, könnyen lehet felvinni a folyadékot a köröm ágyra. Használata nem igényel nagy szaktudást, egyszerűen csak rá kened a köröm ágyadra, vársz vele 1 percet, visszatolod amit kell és lemosod. Hatékonysága engem abszolút meggyőzött, amit anno az Avonból hiányoltam, ebben minden meg van, szépen felpuhít és eltávolít mindent.Gyakoriságát tekintve heti egyszer szoktam alkalmazni.


Összességében nagyon szeretem ezt a terméket, mert szépen és gyorsan teszi a dolgát, körömágyam azóta szép, nem repedt be. Szeretik egymást :)


 • Honnan?: Perfect Nails, Budapest
 • Mennyiért: Kb 1000 Ft volt
 • Újravásárolnám? Abszolút!
Próbáltátok már? Ti mit használtok a körömágy bőr eltávolítására?

7 megjegyzés:

 1. Galatea írta...:

  hol lehet ilyet venni?
  1000ft ért nagyon megéri , mert orly is..
  nekem nagyon szükségem lenne rá, mert száraz a bőröm mindenhol, körömágynál is, és csak repedezik :S

 1. Bunny írta...:

  Itt van webshop: http://www.perfectnails.hu/webaruhaz_mukorom_termekek
  Ez pedig pesten és budaörsön a boltjaik:
  http://www.perfectnails.hu/index.php?menu=13&tipus=cikkek&menuszint=0

 1. Noémi írta...:

  Én a Crystal Nails cuticle oil-ját használom, és az is ugyanennyire jó, és ugyanennyibe kerül :) Én is hasonlóakat csalódtam minden egyes avon körömre való termékben :S

 1. makeupcakes írta...:

  Ez a körömbőrágy viccesen hangzik. :D (A címben.)

 1. Unknown írta...:

  A kutikula lehet,hogy vicces,de a körömàgy bör latin megnevezésének fonetikus megjelenitése.

 1. Unknown írta...:

  Érdekes,én nagyon elégedett vagyok az avonéval,még pedikürnél is hasznàlom.

 1. Fanni írta...:

  Az a körömbőrágy kicsit fáj :)...Körömágybőr, vagy cuticula.
  Egyébként én a Crystal nails cuticula removert használom. nem ajánlom, hogy hetente használd mert, akkor arra ingerled a körömágyat, hogy fokozottabban termelje a bőrsejteket. Elég max kéthetente.

Megjegyzés küldése

Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops