Essence - Catrice tavaszi sajtótájékoztató

Kezdő, most már talán korosabb bloggerként minden vágyam az volt, hogy egyszer én is bekerüljek a nagyok közé :) Szerintem tudjátok kikről beszélek, a magyar beauty bloggerek krémjéről, a legolvasottabb oldalakról :) Amikor pedig megpillantottam a meghívót az e-mailes fiókomba el se hittem, hogy engem is meghívtak és, hogy igen, arra a délutánra én is egy leszek közülük. Egyből billentyűzetet ragadtam majd elkezdtem gépelni az örömhírt barátosnémnak, Zsófinak (Hard Candy), abban a reményben, hogy is kapott meghívót :) Szerencsére így is lett, így már ketten voltunk hivatalosak a Baldaszti étteremben megtartott rendezvényre. 

Zsófival együtt érkeztünk a helyre, mert vidéki "csirke" :D létére egy maga nem talál el a Keletitől az Andrássy útig, de nem is hibáztatom érte, mert Pest lássuk be nagy :D Ahogy beléptünk a helyre Klaudia, a márka menedzsere fogadott minket szívélyes mosollyal, ami már alapból megalapozta a hangulatunkat. Ezután pincérfiúk    hada vett körül minket és már rendeltük is tőlük a welcome koktélunkat, ami egy kávé alapú kutyulmány lett, mindesetre finom volt :D. Arról is gondoskodtak, hogy ne maradjunk éhen, rengeteg féle szendvicsek, falatkák, picike sütemények tömkelege volt nekünk kitéve :) Úgy bántak velünk mint a VIP vendégekkel, ami külön még különlegesebbé tette az eseményt.


A dekoráció külön tetszett, mert nagyon vidám, tavaszias hangulatú volt, mindenhová ahová csak lehetett sminktermékek voltak kitéve. Úgy éreztük magunkat mint a kisgyerekek a cukorkás boltba, vagy mint Gombóc Arthúr és a csoki esete :D Fel volt állítva egy dupla Essence és egy szimpla Catrice állvány, külön papír displayeken még az aktuális trendkiadások is helyet kaptak. Gondoljatok csak bele, 3 állvány tele sminkkel és egy biztonsági őr sincs ott, aki árgus szemekkel már majdnem a fenekedbe mászva lesné azt, mikor akarnád lenyúlni az egyik terméket :) Lassan mindenki a saját tempójába válogathatott, kipróbálhatott mindent amit szeretett volna, nem utolsó sorban ugyan olyan smink megszállott lányokkal voltam körülvéve mint amilyen én magam is vagyok :D 


Külön öröm volt számomra, hogy megismerhettem a blogok mögött rejtőző igazi embereket, akik egytől egyig kedves lányok :) Sajnos nem voltunk olyan sokan, de így legalább mindenkivel tudtunk egy kicsit beszélni, családiasra sikerült a hangulat. A tájékoztató alatt meghallgattunk egy prezentációt, a két márka mögött álló Cosnova nevű cégről, az idei trendekről és a jelen lévő limitált kollekciókról. A prezentációt a német cégképviselettől Christine tartotta Klaudia tolmácsolásában, de nagyon jó alkalom volt, hogy egy kicsit beszélgessek vele angolul a szépségápolásról is :)

Rengeteg tesztelni valót kaptunk, amiért külön köszönet, hiszen így minden újat kitudunk próbálni és megírni a véleményünket róluk nektek. A trendkiadások közül a Catrice Nyphelia fogott meg, a gyönyörű tollas végű műszempillájával és a vérnarancs színű lakkjával. Az Essenceből pedig a gyümölcsös kiadás fogott meg, legfőképpen az illatával!Ahogy az lenni szokás, a tájékoztató után beültünk a lányokkal a Sugar! Shopba, ittunk-ettünk mindenféle finomságot, most úgy érzem egy pár napig telítve van az édesség utáni vágyam :D
8 megjegyzés:

 1. Evelin Sági írta...:

  Jó kis 'party' lehetett :P

 1. Chrystalcsepp írta...:

  Törökország után ez már csak a koktélcseresznye a habos torta tetején, de legalább már elhiszed, hogy a "krémbe" tartozol :) ÁÁÁÁÁ tök jó lehetett...irigykedek :)

 1. Khamala írta...:

  Az a szőke lány a 13. képen kicsoda? :)

 1. 2sofix írta...:

  úú de rossz kép:D:D

 1. Felhőcske írta...:

  Annyira jó a hajad! Ha rövid hajat szeretnék, csakis ilyet vágatnék:) Hogy tudod ilyen jól beállítani?

 1. Kittiie írta...:

  Nagyon tetszik ez a hely, nagyon jó kidekorálták. De kár, hogy nem tudtam elmenni. :/

 1. bruercsi írta...:

  Ezek a fényképek magukért beszélnek. Ez az én kis világom. imádom a képeket.

 1. Az a szőke lány a 13. képen kicsoda? :)
  6-tips-supaya-anda-dapat-hamil

Megjegyzés küldése

Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops