Szépség Morzsák - O.P.I - Texas

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de imádom a körömlakkokat, minden mennyiségben :). Az egyik kedvenc márkám, az OPI. Nincs olyan szín, amit ne találnál meg a színskáláján. Sajnos szerény kis hazánkba, ebből nem sok jut el, de szerencsékre az interneten webshopból (magyar) lehet rendelni. Budapesten egyedül, az Árkád bevásárló központban találtam OPI állványt, ahol van egy ilyen azonnali körömszalon. 2400 ft-ért árulják, interneten olcsóbb, de plusz még jön rá a postaköltség. Ha többet rendelsz egyszerre, jobban megéri. Szóval az én hőn szeretett márkám kiadott egy Texas nevű új kollekciót. Ezeket hoztam el mára. Hétfőn megpróbálom leforgatni a kövi videót :).
Ti milyen színűre szeretitek festeni a körmeiteket?:) Esetleg kedvenc márka? Ebből a kollekcióból melyiket vinnétek haza ?:) Én a Big Hair, Big Nails és Suzi loves Cowboys :)
Legyetek jók, holnap megmutatom miket zsákmányoltam :)

7 megjegyzés:

  1. Névtelen írta...:

    1146 Budapest
    Hungária krt 191. az opi címe, a honlapon még térkép is van. Itt egy lakk csak 1900 Ft és rengeteg szín van. Én mindig itt veszem (már van egy pár:)örstől kb 15-20 perc a 3as villamossal:)Amúgy állvány van még azt hiszem a Westendben és az Arénában is, de itt kevesebb a szín és egy lakk kb 500 Ft-al drágább.

  1. Bunny írta...:

    Köszi a címet :) De nekem azért nincs olyan közel, valószínűleg azért nem ismertem :)

  1. csoszi írta...:

    A teljes felső sor jöhetne, ha lenne értelme meló lakkoznom, de nincs:( leszedik a vegyszerek

  1. bibsy írta...:

    Díjat kaptál tőlem..részletek itt..

    http://bya13girl.blogspot.com/2011/02/dijat-kaptam.html

  1. Névtelen írta...:

    Én Kecskeméten egy fodrász és műköröm kellékes boltból szoktam rendelni és így is csak 1560 ft-ba kerül. Nem tudom ott miért ilyen drága.
    Próbáljátok meg így rendeltetni
    Egyébként sajátossága ennek a kollekciónak és ami nekem nagyon furcsa, hogy extra light formulák, 3-4, vagy akár 5 réteg is kell a teljes színig és fedésig, ami nagyon kínos, főleg ,mivel 2 rétegre is várni kell , nemhogy 4-re!! Egyébként gyönyörű színek, ez tény.

  1. Névtelen írta...:

    Az utolsó vagyok megint. Kipróbáltam és nagyon meglepődtem, jó irányba.
    Ez egy új OPI fejlesztés. 3 réteg kell a teljes fedésig, de a tartóssága és a leírhatatlna tükörfénye mindent kárpótol. Már 4 napja van a körmömön és meg sem kopott, pedig mindig az OPI lakk már 2. napra eg szokott pattanni, annyi mindent csinálok a kezemmel. A fénye sem kopott semmit, elképesztő.

  1. Bunny írta...:

    Szerintem is nagyon nagyon jók, rajtam most egy piros van belőle :) Gyönyörű a fénye tényleg és fedőlakk se kell :) Bár nem rég vettem egy mogyoró barnát az másnap lejött. A többi viszont nagyon jó :S

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops