88's Tesztelés és Smink

Ne haragudjatok, hogy már elég rég, nem írtam semmit, a blogomra, de egyszerűen, nem volt időm rá. Tudjátok hogy van ez, mikor minden összejön és muszáj tanulni :(. Viszont, most egy klasszikusról fogok írni nektek, a Coastal Scents 88' matt-szatén palettájáról, még múlt héten kaptam meg. Nagyon nagyon izgultam, hogy milyen is, hiszen rengeteg helyen olvashatunk már róla, és legfőképpen nagyon jó dolgokat :). De azért ott motoszkált bennem a kisördög, hogy ennyi pénzért tényleg jó e?! De azt kell, hogy mondjam, 100%-san megéri. 88 gyönyörűen pigmentált szín van benne, persze szemhéjalapozó ehhez is szükséges, de tényleg nagyon sok anyag van benne. Elég kevés kell belőle, szóval azt hiszem sokáig meg lesz :). Mikor először kinyitottam, elfogott a mámor :D, fél másodperc alatt vagy 40 színkombináció jutott eszembe, szóval szerintem ez a paletta ha nem is alapdarab, de nagyon hasznos lehet minden lány szépségpolcán. Egy szépséghibája van, szerintem és az a kis pöcök, amivel ki lehet nyitni. Mindig azt hiszem, hogy most fog letörni vagy én töröm le a bénaságommal, de eddig még ott van :)
 
  Úgy gondoltam nem csinálok, a színekről külön ujjas fényképet, hanem elkészítek nektek egy igazán tavaszi nagyon friss sminket. A zöldre esett a választásom, mert múlt héten befestettem a hajam, sötét vörösre ( nem tudom mennyire jön át a képeken), és most ehhez az új hajszínhez keresem a színeimet :)
 







Nektek melyik hajszín tetszik a legjobban, vagy így a tavasz jegyébe festettek valami új hajszínt?:) Legyetek jók :)

2 megjegyzés:

  1. bibsy írta...:

    Én világos vörösre akarom befesteni, olyan természetes vörösre:)

  1. Bunny írta...:

    Azok is nagyon szépek :). Sajnos az enyém igazi színe nem jön át, mert barnás-vörös, de ahogy a fény rásüt gyönyörű vöröses arany színe van :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops