Coffe, Chocolate,Bronze gold - Kék szem

Sokan kértétek, hogy legyen a következő, a kék szemes bejegyzés így most az lesz :) A mai sminket, nappalinak mondanám, bár ez lehet hogy valakinek erős lesz nappalra, de nem baj ő majd estére használja :). A sminkben a bronz és a tejcsoki szín játssza a főszerepet. Ezek a barnás-bronzos árnyalatok, nagyon szépen kiemelik a kék szemet, mert a színkarikán a kékkel szemben a narancs van. 

Ehhez a sminkhez nyugodtan használhattok még egy barnás árnyalatú vagy barackos színű szájfényt, nagyon szépen kifogja emelni a kék szemet. Vagy akár egy kis cicás tusvonal, egy erősebb narancsos rúzzsal párosítva nagyon jól áll nektek :) Azért azt el kell mondjam, hogy szerintem ez a smink nekem nem áll jól egyáltalán, de mindent csak Értetek! teszek :D. Holnapra tervezek egy videó készítés, a tartalma meglepi lesz, annyit azért elárulok, hogy nagyon jó lesz :)

Mostanra elég sok terméket tesztelésem alá vettem és az lenne a kérdésem, hogy szeretnétek termék teszteket?
Remélem elnyerítek a tetszéseteket, íme a smink:)


Amiket használtam:
Arcra csak a szokásosat, amit már az előzőekben láthattatok :)
Szem:
  • Házi szemhéj alap
  • Loreal szempilla milliomos
  • Bourjois smokey barna szemceruza
  • 88s matt paletta:
 Legyetek jók :)

6 megjegyzés:

  1. Unknown írta...:

    Naná, hogy kérünk tesztet-én biztos-:D
    Nálam ez a smink inkább esti befutó, nappalra kicsit sok, amúgy sem bírja a sok színt az arcom, nagyon könnyen üt át közönségesbe:/

  1. Missy írta...:

    Házi szemhéj alapozó? :)
    Le tudnád írni???

  1. Bunny írta...:

    Ezen a linken megtalálod:
    http://makeupmania-bunny.blogspot.com/2011/03/szepseg-hazilag-kakaos-szajfeny.html

  1. Névtelen írta...:

    Szia! Érdeklődnék, hogy mi a véleményed a 88's palettáról, érdemes megrendelni?:) Nagy vívódásban vagyok. Most tanulgatok komolyabban sminkelni és jó "beruházásnak" látom.:) Üdv. Kitti

  1. Bunny írta...:

    Szerintem nem rossz kis paletta, mert ugye 88 színt megkapsz. Vannak szépen pigmentált színek főleg a rózsaszínek meg a zöldek, de vannak benne kevésbé pigmentáltak is. Ha sok színre vágysz akkor ez tényleg jó. Összességében én megvenném még egyszer :)Talán mattot javasolnám első alkalomra utána pedig a metált v a prismát. De ha tényleg nagyon szép pigmentált színekre vágysz akkor nézd meg a sleek Vdivine palettákat is :)Viszont amit tényleg nagyon nagyon nagyon tudok ajánlani az a coastal scent eclipse korrektor paletta. Valami mesés :) Lassan jön róla bejegyzés :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops