Disco Diva in purple - zöld szem 2. rész

A zöld szem smink második része következik, amiben egy füstös, esti  sminket készítettem el nektek, amiben Ti zöld szeműek, lesznek a party királynői :). Valahogy, soha nem szerettem, a csak sima fekete körsatírt, engem valahogy sápasztott, meg sose tudtam szépre megcsinálni. Ekkor találtam ki, ami mára a kedvenc buli sminkem lett, ez pedig a lila füstös szem :). Zöldeknek szinte kötelező a lila, nappalra lágyabb, orgonásabb színt tegyetek, de este bevadulhatunk :). És hogy miért ez a szín a legjobb barátunk? :) Vegyük elő ismét a színkerekünk és megtaláljuk a választ :)Akárhogy is nézzük, mindig a lilás árnyalat kerül a zöld színnel szembe. Ez lesz az a szín, ami legjobban kiemeli a saját szemszínünket :)

Íme a smink:

Egy kis Audrey Hepburn után érzés a kedvenc lila bőrkesztyűmmel :)






A körmöm is rózsaszín :)
Használt termékek listája:
  •  Maxfactor experiece alapozó - 50
  • Catrice korrektor paletta
  • Házi szemhéjalap
  • Manhattan porpúder - 2's
  • Manhattan bronzosító
  • Beyu 120's pirosító

  • Catrice szemöldök szett
  • Catrice füstös szem paletta - Meet me at the bonfire
  • Loreal szempilla milliomos
  • Bourjois smokey szemceruza - Dark Purple
  • Astor fekete szemceruza
 
  • 88-s matt paletta
 Loreal szájfény 56-s Blackcurrant sorbet


6 megjegyzés:

  1. Vick írta...:

    Szió!
    Gondolkozom a Catrice korrektor palettán én is. Mi a véleményed róla? Érdemes rá költeni?
    Köszi előre is! :)

  1. Bunny írta...:

    Szem alatti karikákra és az apróbb bőrhibákra tök jó, de pattanásokra hatástalan. Szerintem nem rossz kis paletta ennyi pénzért, bár attól függ mire akarod használni.

  1. Névtelen írta...:

    Szijja!
    Nem készítenél barna szemre való sminket?Sötét barna a szemem de a bőröm és a hajam is világos, ráadásul mostanában elég sok a patim ami kiidegel...de ilyen egy pici gyermek mellett kialvatlan az ember és akkor jönnek a patik:) Szóval ha lehetne egy pici kérés egy barna szemhez való smink egy 20 éves anyukának?:) És egy kérdés: az experience alapozót használom de gondolkodom egy hab állagúban...a bőröm elég kevert típus a száám körül száraz az orrom környékén zsírosabb és hát van itt ott néhány pati...erre vmi ajánlat?Bocsánat a hosszú megjegyzésért:O) szép napot!
    Alexandra

  1. Bunny írta...:

    Nyugodtan írj még akár ennél hosszabbat is. Gratulálok a picihez :) Így látatlanban elég nehéz bármit is mondani, de persze lesz barna szemes smink is. Azért nehéz szemszínekhez külön sminket csinálni, mert nincs olyan szín ami csak az egyiknek jó. Pl ez a smink a barna szemű lányoknak is remekül áll, nappalra persze valami lágyabb változatot válassz. Csináltam egy videót, amiben amiben egy barnás-rózsaszínes sminket készítettem, az szerintem abszolút megfelelne neked. Gyors szóval még a baba mellett is meg lehet csinálni. Itt a linkje: http://www.youtube.com/watch?v=cg9Iw5169X4

    Összegyűjtöttem neked néhány színt ami jól állna. Ez egy farmer kék trió :http://www.lorealparis.hu/img/l10n/products/305x262/Cos148_7.jpg
    Puncs színek:
    http://www.lorealparis.hu/img/l10n/products/305x262/Cos43_9.jpg
    Barnás-kávés füstös
    http://2.bp.blogspot.com/_hYPtWtlCfV8/TNrlLHBqMEI/AAAAAAAABbY/AFg7r4WlDC4/s400/smokeyeyes%25283%2529.jpg

    Szerintem ezek jól állnának, nem tudtam milyen árkategóriát válasszak, úgy h csak a színeket nézd, majd te eldöntöd, hogy mennyit szánsz ilyenekre :). Alapozóra rátérve, talán egyszer használtam habállagú alapozót, de nem igazán tetszett. Drogériás alapozók közül, a maxfactor a legjobb szerintem, a longlasting performance szépen fed, sokáig tart és hidratál, ami viszont jó, hogy nincs benne az a természetes csillogás, amitől fénylenél. Még jó a miracle touch ebből, a fajtából, az krémes tégelyes. Ez még ennél is jobban fed. Viszont, ha ennél többet szeretnél szánni rá, akkor menjetek el a babával a Macba, ott biztosan nagyon szívesen segítenének neked :) Meg ugye nagyon fontos alapozás előtt megfelelően hidratálni a bőröd, nekem volt ilyen bőröm, mint neked, és én a Vichy-től használtam a normaderm arckrémjét, nagyon jó krém és jó smink alap is! Kialvatlan karikákat én is ismerem, vizsgaidőszak :). Karikákra szerintem folyékonyabb korrektort válassz, a Beyunak van egy wake up stick nevű stiftes korrektora, ami kimondottan a karikákra való, a végén pedig ecset van így gyorsabban felviheted :) Remélem tudtam neked segíteni, ha még lenne kérdésed nyugodtan írj :)

  1. Névtelen írta...:

    Nagyon szépen köszönöm h szántál rám időt és a válaszokat:) A sminket mindenképp elkészítem majd ha akad egy kis időm mert nagyon tetszik, nem túl kihívó de szexis...legalábbis én ezt gondolom róla. A kék Loreal szemhéjpúdert beszerzem mert nagyon tetszik, remélem nem csak a képen jók a színek hanem majd a szemem is jól fog mutatni. A puncs színek néven kapott trió megvan anyukámnak úgyhogy mindenképp kipróbálom:) Az alapozóknak is biztos utánanézek ha lesz egy kis plusz pénzem. A
    Vichytől a Normaderm krémet krémet én is használtam de sajnos 2 hónap után hozzászokott a bőröm és nem segített, nagyon bántam mert addig viszont jól bevált de sajnos ez van...Mostanság csak egy érzékeny bőrre való lemosót használok a Niveától, semmi krém mert mindentől szörnyű pattanásaim lesznek...de valszeg a hormonok is még dolgoznak rendesen...Na hát akkor nagyon szépen köszönöm ezek után azt hiszem rendszeres követőd leszek mert nekem ez most nagy segítség volt.:)
    Alexandra

  1. Bunny írta...:

    Barna szem és a kék szemhéj nagy barátok :) Nekem ebből a trióból, zöld szemre van lilás-mályvás, szerintem jól fog, de mindenképpen használj hozzá szemhéjalapozót, amitől sokkal intenzívebbek és tartósak lesznek a színek, és ha nem szeretnél rá költeni, írtam egy cikket a házi verziójáról, most is azt használtam : http://makeupmania-bunny.blogspot.com/2011/03/szepseg-hazilag-kakaos-szajfeny.html . A pattanások meg valószínű, h a terhesség után normális, azt mondják, hogy nagyjából fél év-1 év kell mire újra "egybe" leszel. Ha akkor sem múlik el, menj el bőrgyógyászhoz :)Nagyon örülnék, ha beszámolnál, majd a sminkről amit elkészítesz, hogy hogyan fogadták meg ilyenek :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops