Hónap csalódása - Avon arcradír teszt

Az előző kérdéskörből kimaradt a hónap csalódása, mert nem tudtam hirtelen mondani egy olyan terméket amiben nagyon csalódtam, de ma eszembe jutott. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de Avontól nagyon ritkán rendelek "nem sminket". De még régebben volt egy akciós arcradír, éppen az enyém kifogyott, mondom, próba cseresznye kipróbálom. Nem kellett volna! A termék neve: solution plus maximum moisture arcradír.

Amit ígér: Mindennapos használatra ajánlott arcradír, mely eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket a bőrről. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, megújítja a bőrt. Kellemesen krémes formuláját dió- és barackmagőrleménnyel gazdagítva. 

Amit tapasztaltam:  Egy dolgot azért hozzá tennék, hogy senki ne radírozza a bőrrét mindennap mert az nagyon nem jó. Max 2szer, de azért 1szer egy héten illik megcsinálni. 

Illata:  nagyon kellemes barackos illata van, talán egy kis virág illat is van benne
Állag: Ígérethez híven krémes, pici golyók szolgálják az arcradírozást.
Bőröm utána: Közvetlenül utána puha lett az arcom és szép egyenletes felszínű, pórusok összementek. De másnap jött a fekete leves, amitől nagy csalódás!! A bőrömön pici kis dudorok keletkeztek, mintha "grízes" lenne. Aztán harmadnap elkezdett hámlani nagy foltokban az orrom...
Akárhogy nézem, ezek nem normális tünetek egy sima arcradír után. Szóval érzékeny bőrűeknek abszolút tiltólistás termék!
Összességében  2/5


Ti használtátok már ezt a radírt? Ti milyet használtok amúgy ?:)
Legyetek jók!

8 megjegyzés:

  1. orchidea711 írta...:

    Nekem az Avon kozmetikumokat abszolút nem bírta a bőröm.Aztán vettem Alverde arcradírt(barackos),és az jó volt.De mostanában azt sem használok(ha nem muszáj akkor nem költök,mert meg lehet oldani olcsóbban is),hanem az arclemosó tejembe teszek cukrot,elkeverem a kezemben,és azt viszem fel a bőrömre.Nekem azóta semmi problémám az arcommal.

  1. ƒanni írta...:

    neutrogena-t tudom ajánlani, de kicsit borsos.

  1. SophiEl írta...:

    Nekem az is szemet szúrt, h miért kellene egy arcradírnak eltávolítani a sminket?? :S
    Én is a házi verziókat kedvelem, rengeteg receptet lehet találni a neten és biztos van köztük megfelelő. :) Próbálgatni kell.

  1. Roni írta...:

    Annyit hozzátennék, hogy a heti radírozás sem jó. Kéthetente bőven elég, különben bajok lesznek a bőröddel. Nyilván nem mindegy a radír erőssége, összetétele sem.
    Én az Afroditának használom a 2X6ml-es peeling+maszkját. Eredetileg 1-2 alkalomra elég, de nekem tovább tart.

  1. Bunny írta...:

    Én is amúgy a házi radírok híve vagyok. Írtam is róla egy külön bejegyzést. Csak tudjátok, az ember lánya mindig kiváncsi... Nekem a legjobb a joghurt barna cukor kombó :)

  1. Alinácska írta...:

    Nekem is a házi arcradírok jönnek be :)

  1. én napi szinten használom a garnier pure active bőrradírját. mindennapi használata semmi problémát nem okoz, ugyanis ha bő vízzel használod, akkor csak épp leszedi a szennyeződéseket, ha pedig szárazabban használod jó sokáig, akkor a mitesszereket nagyon hatékonyan eltünteti. én csakis ajánlani tudom, van itthon vagy 5 tubussal raktáron. :)

  1. Bunny írta...:

    Én is vettem még belőle egy tubussal, kipróbálás céljából, de ettől is lehámlott a bőröm. Nem tudom lehet hogy velem van a baj :D.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops