Márciusi kedvencek

Nagyon sok helyen láttam már, hogy a bloggerinák kiteszik a havi kedvenc dolgaikat gondolom én is, hátha kíváncsiak vagytok rá :) Köszönöm a kérdőívet Lollynak :)

Havi kedvenc arcápolási termék: avon planet spa - japán szakés arcmaszk - pihe puha babaarcot varázsol :)
Havi kedvenc testápolási termék: Yamuna szappanok, nem tudom ki mennyire ismerik őket, de egyszerűen tökéletesek :) Krémesek, fincsi illatúak és 100%ig természetesek :) A mostani kedvencem az olivaolaj-bergamott:

Havi kedvenc illat: Calvin Klein - Beauty
Havi kedvenc szemhéjpúder: 88's matt paletta :) Szerintem még egy ideig ez lesz :D
Havi kedvenc szempillaspirál: L'oreal szempilla milliomos - Nagyon nem szerettem mikor, megkaptam, de Katie-nek igaza volt. Idő kell neki, most meg már imádom :)
 Havi kedvenc arcpirosító - a szokásos Beyu 120s de ezt még mindig imádom :)
 Havi kedvenc ecset: Catrice pirosítóeset: pihepuha tömött ecsetke :)


Havi kedvenc ruhadarab: kék Orsay-s trencskó :)
Havi kedvenc zene: Black Eyed Peas - Time
Havi kedvenc Film: Fekete Hattyú

Havi kedvenc kaja: Rogger's szedres bodzás joghurt. Soha nem szerettem, se a danone-t se a zott-t, nem tudom valahogy, mindegyiknek émelyítő műanyag íze van. De ez a joghurt tökéletes :) Selymes krémes és nagyon finom.
Havi legnagyobb csalódás: Sokat gondolkoztam rajta, de nincs ilyen :) 

De helyette akkor mutatok, valami nagyon cukit, de a kinézetétől eltérően nem gagyi, sőt nagyon nagyon jó, zsíros hajra való, és csak természetes dolgok vannak benne:) Helloty Kitty Sampon, még pár hónapja vettünk leakciózva az Auchanban :)



Legyetek jók :)

15 megjegyzés:

  1. orchidea711 írta...:

    Szia!a Yamuna szappanok nekem is beváltak,és nem csak az ilyen papír csomagolásúak,hanem az átlátszó csomagolásúak is.Az előbbiből én a narancs-fahéj illatút,az utóbbiból pedig a mézeset szeretem nagyon.Testre vagy arcra használod?én mindkettőre.:)

  1. Bunny írta...:

    Én is próbáltam már a zacskósakat, szerintem az annyiban különbözik, hogy kézzel készült (?). Én szerintem majdnem mindegyiket próbáltam már, de arcra még nem, nagyon hülye arcbőrőm van, csak a vichy-t meg a laroche posay-t tűri meg. Nem furi arcra szappant használni? Bár tudom ezek nagyon ttermészetesek... Meg tegnap a dm-be járva, ilyen szappant láttam csak kecsketejből. Állítólag nagyon nagyon jó

  1. Katie írta...:

    Örülök, hogy bevált a spirál. :)

  1. orchidea711 írta...:

    Nekem nem szárítja az arcbőröm egyáltalán.Az Avonos krémekkel,lemosókkal voltam így hogy egyszerűen nem bírta a bőröm.De ezek nem.Meg a Dove szappan,ami jó még az arcomra is.

  1. Viktória írta...:

    wow nagyon jó dolgokat választottál! Tényleg jó a CK új illata? Még nem volt hozzá szerencsém. Én Eternity fan vagyok :)

    viktoriasstyle.blogspot.com/

  1. csoszi írta...:

    Planet Spa nekem is nagy kedvencem, bár az én bőröm a sarat igényli közülük:) Olyan jó ráhozni benne a frászt a kedvesemre:)

  1. Bunny írta...:

    Viktória: Nagyon jó, szerintem, könnyű, virágos tavaszi. Bár ugye mindenkin más hogy mutat :). Meg plusz pont h rendes parfüm, nem EDT :)

    Csoszi: Nekem is van olyan, az is nagyon jó :) Nekem csak picit zsíros és féltem hogy kiszárítja de nem :)

  1. Lolly írta...:

    Örülök, hogy tetszett a kérdőív, annak meg külön, hogy a blogodon töltötted ki :D, csak neked jutott eszedbe ez a megoldás :D

  1. Sophie írta...:

    a Yamuna szappanokat hol lehet megtalálni? :)

  1. Bunny írta...:

    Mi a solymári auchanba vesszük, de honlap szerint rossmannban és bioboltokban, de netről is lehet rendelni :)

  1. orchidea711 írta...:

    Nálunk csak a Rossmannban van Yamuna szappan.:)

  1. Thündérke írta...:

    jajj én is imádom a Yamuna szappant, narancsos-fahéjas a favorit nálam :) éééés annyira jó a BlackSwan <3

  1. Névtelen írta...:

    Én is odáig vagyok a yamunáért. Igazi szappan fan vagyok mióta kipróbáltam. Tudom még ajánlani a Nesti Dante-t is. És ha egy ilyennel sikerül valahol találkoznotok feltétlenül szaglásszátok meg http://www.detuinen.nl/herbafarm-glycerine-zeep-rose.html

  1. Bunny írta...:

    Yamuna szappanok isteniek :) Most próbáltam az erdei gyümiset is :) Amit be linkeltél az is nagyon jó :) de gondolom itthon nem lehet kapni :S

  1. Unknown írta...:

    Nekem most a narancsos-fahéjas Yamuna van használatban, nagyon szeretem:) de az olivás-bergamottosnak is istenes az illata,úh az lesz a következő:)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops