Zöld szemhez :)

Gondoltam elindítok egy olyan sorozatot, amiben a különböző szem színű embereknek próbálok tanácsokat adni, hogy milyen szín állhat jól. Ezek nem kőbe vésett szent írások lesznek, hiszen ahány ember annyi arc. Bár azért azt hozzá teszem, hogy nem nagyon vagyok híve az évszakos besorolásnak, de azért be kell hogy valjuk, azért van valami alapja :) Szóval ezek a bejegyzések iránymutatások lesznek, ahhoz hogy mindenki megtalálja a maga "saját palettáját". Elsőként a zöld szemről írók, hiszen ennek a sminkelésében vagyok a legtapasztaltabb :).

1. Az első zöld szeműeknek ajánlott sminkben, egy tévhitet szeretnék eloszlatni, hogy zöld szeműek ne fessék zöldre magukat. Szerintem ez hülyeség nagyon is. Csak két dolgot kell betartanunk. Először is, nézzük meg, hogy a szemünk milyen zöld, mert ez fog a legjobban állni nekünk Ahogy láthatjátok rengeteg zöld szín van :)
A második szerintem, fontos dolog, hogy párosítsuk olyan színnel, ami a szemszínünk mellett van a színkeréken, ezáltal kiemeljük és izgalmasabb is lesz a smink :)
A mai zöld sminkben, a khaki zöld és a aranysárga kombináció játssza a főszerepet. Szerintem, ez legfőképpen a vörös és a barna hajú+zöld szeműeknek áll jól, de a többiek is nyugodtan kipróbálhatják, ha nagyon nem tetszik, maximum lemoshatják :) Ezt a sminket, többféle szájfénnyel (rúzzsal) lehet kombinálni, én általában, barackos, rózsaszínes vagy nude (barnás) színekkel szoktam :) Íme a smink:




Ha elszeretnétek készíteni:

Remélem tetszett, legyetek jók :) Holnap jön a folytatás egy nagyon szép színnel :)

5 megjegyzés:

  1. Viktória írta...:

    hú ez nagyon jó ötlet! kiváncsi vagyok mit ajánlasz majd a kék szeműeknek!! :) nagyon várom!


    viktoriasstyle.blogspot.com

  1. Mese írta...:

    Ennek nagyon örülök. én is zöld szemű vagyok és annyi emberkétől hallottam, hogy zöld szemre ne használjak zöld szemfestéket, pedig úgy szeretem a zöldet!!!!Szinte már le is beszéltek róla! Na de most...:)

  1. Bunny írta...:

    Örülök lányok, h tetszik, kékhez is jókat találtam ám ki :) Zöldet pedig használni kell :)

  1. Unknown írta...:

    Szabad kérni terméklistát? (most és mindenkor:D):)) Egyébként szép lett, várom a kék szemes bejegyzést!:)

  1. Bunny írta...:

    Holnap ígérem felteszem meg a másik sminket is, csak most barátomnál vagyok, ide meg nem nagyon szoktam sminket hozni:)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops