Szépség Morzsák - Lemosható szájmatrica

Már a sminkmatrica megjelenésekor felvontam a szemöldököm, hogy ilyen tényleg létezik? Nem igazán olvastam róluk jó kritikákat gondoltam le is megy majd ez a matrica láz, de aztán kicsit gugliztam és  akkor szembejött velem ez az új száj matrica csoda. Na ennél azt hiszem mindkettő szemöldököm felvonódott. Mondjuk hogy érdekesek ezek a matricák. Szerintem utcára hordhatatlanok, de a legtöbbje még buliba is sok. De kérdem én akkor kinek csinálták? Na jó lehet hogy nem a magyar tinirészleg a célközönség de akkor is. Szerintetek hova lehet ilyen száj matricákat egyáltalán felvenni?. Hazudnék ha azt mondanám, hogy mindegyik ronda, van köztünk 1-2 ami nekem is tetszik. A matricát kn 15 dolláért lehet rendelni innen. Több kollekciójuk van: Animal Prints, Crazy for Colors Glliteratti, Pretty in Pink, Racy in Red.
Pink Glitteratti

Reed Zebra
The Red XOXO
Pink Cheetah
Update
Ha van olyan bátor csaj aki rendek és ki is akarná próbálni itt egy hogyan rakjuk fel videó:

Ne felejts el jelentkezni a nyereményjátékomra ide kattintva. Jóéccakát mindenkinek :)

4 megjegyzés:

 1. Rita írta...:

  Csak arra tudok gondolni, milyen lehet amikor kopik :D és nem tudod javítani ájjjj

 1. Bunny írta...:

  Most hogy mondod tényleg :D Szerintem olyan mintha hámlana

 1. Rita írta...:

  Hát biztos nem az olyan pszichopatának való (mint én) akinek ha már megkopott a rúzs fénye kényszeresen újra kell kennie :D:D

 1. Csu2 írta...:

  Szerintem egy-egy fotózás alkalmával kifejezetten hasznos lehet egy ilyen dolog. Kibír pár órát és nagyszerűen mutat a képeken. :)

Megjegyzés küldése

Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops