Avon radírozó folyadék körömre és körömágybőrre teszt

Sajnos bele estem én is abba a hibába, hogy ollót ragadtam a körömbőrágyam eltávolításához. Azt hittem ez milyen egyszerű dolog, csak ki kell vágni és ennyi, nem nagy ügy. De sajnos igen az volt, többször túl vágtam és elkezdett vérezni, nem mellesleg sokkal vastagabban nőtt vissza.  Eredetileg az Essence eltávolítóját szerettem volna kipróbálni, de egyszerűen akárhányszor bementem a Rossmanban nem volt... Így mikor megláttam az Avon újságban, hogy nekik is van hasonló termékük, gondoltam kipróbálom, mert a körömágyam szörnyű állapotban volt.

Maga a termék egy nagyon egyszerű, kis fekete dobozban érkezik, amire fehér betűvel van rá írva a termék neve és maga a márka. Ha kinyitjuk akkor egy pici átlátszó üvegcsét találunk. Külön tetszik benne, hogy látjuk magát a terméket, úgy néz ki mintha lépes méz lenne. Maga az applikátor része hasonló a körömlakkokéhoz, csak ennek a végén egy mini műanyag spatula van. Könnyen lehet használni, mert a nevével ellentétben inkább zselés, mint folyadék, így könnyen megtapad a körmön. 



A használata nem egy bonyolult dolog, csak ki kell venni egy kicsit belőle az applikátorral majd minden ujjadra teszel belőle egy keveset. Ha ez meg van, akkor körkörös mozdulatokkal leradírozod a körmöd felületét és a körömágyadat, majd ezután mosd le. A termék őrölt mandulát tartalmaz, az végzi igazából a radírozást. Nézzük meg mit ígér a termék és én mit tapasztaltam a használata után:

"Radírozó hatású mandulahéj-darabkákkal távolítja el az elhalt bőrsejteket. Tökéletesen ápolja a körmöket és a körömágybőrt a sikkes és csinos manikűrhöz. Csodásan simává, puhává és ápolttá teszi a körmöket és a körömágybőrt."

A használata után, a körmöm tényleg egyenletesebb lett, a körömágyamat is felpuhítottam leradírozta valamilyen szinten. De igazából semmi extrát nem csinált vele, lehet én vártam tőle többet. A legnagyobb gondom az vele, ha tényleg azt szeretném, hogy ápoltak legyenek a körmeim hetente legalább 2-3szor kéne használnom. De erre nekem se időm, se energiám. Azt pedig, hogy ápolta volna a körmeimet, nem vettem észre, bár  igaz nem is szárította ki.

Összességében szerintem egy aránytalanul drága terméket kapunk, hiszen 1350 Ft-t egyáltalán nem ér meg, mert ennyi pénzért én többet vártam volna el tőle. Szerencsére akciósan vettem 899 Ft-ért, talán ennyit még egyszer kiadnék érte de egy forinttal sem többet.

Ti mit használatok körömbőrágy eltávolításra?

4 megjegyzés:

  1. Ági írta...:

    Nekem Lovely márkájú van (300ft a Rossmannokban) és teljesen megvagyok vele elégedve:) Nekem van ilyen körömágybőr eltávolító spatulám, csak ráteszek a körmömre ebből a folyadékból (bár annál sűrűbb ez is)és miközben feltologatom, le is jön a bőr:)

  1. Névtelen írta...:

    Semmit, mert a körömágybőrt nem szabad eltávolítani, csak felpuhítani,hidratálni és feltologatni óvatosan.Így hosszabbnak is látszik és ápolt is lesz a köröm Nem szabad levágni,mert még több gond lesz később. Ha megsérül,bejutnak a kórokozók.

  1. kismami. írta...:

    Az előző hozzászólás valóban igaz...az a legjobb ha csak feltologatjuk...15 perc áztatás fertőtlenítős folyékonyszappannal majd narancsfapálcával feltologatjuk szépen óvatosan a bőrt...vagy Cuticula remover...ezt a Crystal Nails meg gondolom más körmös kereskedésekben is kapni...ez ha jól emlékszem pár perc alatt oldja a bőr ami utána egy narancsfapálcával könnyen eltávolítható...és ez eltávolítja biztos mert én ezzel tanultam franciamanikűrözni:) utána pedig körömápoló olaj és kész...és ezt 3hetente-havonta szabad csak csinálni vagy ha lehet még ritkábban mert csak erősödni fog a bőr!
    Jah és nem okoskodásnak szántam csak én ezt tanultam szóval Remélem tudtam segíteni:)

  1. Bunny írta...:

    Igazatok van teljes mértékben, én voltam a hülye, hogy elkezdtem vágni. Azt hittem ha a körmös is csinálja akkor biztos jó dolog, meg kell is. De utólag rájőve egyáltalán ollóhoz sem szabadott volna nyúlnom. Szerintem igazából ez a folyadék is ezt csinálja, kicsit felpuhítja, meg egyenletesebb lesz tőle a körömfelszíned. De ennek ellenére nagyon drágának tartom.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops