Bunny első útja a MAC-be

Aki követi a facebook-t ő már tudja, hogy szombaton a sminkesek Mekkájában, a MAC-ben jártam. Nagyon sokat gondolkoztam, hogy melyikbe is menjek, mert hallodtam már hideget-meleget is. Végül nekem valamiért a Váci utcai lett a legszimpatikusabb, így odamentünk :)

Hála isten nem bántam meg, mert egy nagyon kedves fiatal eladó/sminkes volt a segítségemre. Annyira aranyos volt, mert ez volt neki az első munkanapja, a sors rendelhette így, a két "újonc" a MAC világában :) Két dolgot szerettem volna mindeképpen beszerezni, egy painterly paint potot és egy duo szempilla ragasztót. De aztán megláttam a semi precious kollekciót és ott akkor végem volt :) Próbáltam ész érveket felhozni, hogy nekem ezek miért nem kellenek, de aztán eszembe jutott, hogy régóta már egy nyári pirosítót szerettem volna :)  Aztán tovább győzködtem magam, hogy miért nincs szükségem egy gyönyörű skin finishre, de már akkor hiába harcoltam a smink mániás énemmel, a csata már rég el volt döntve, így ő is jött haza :) Azóta dédelgetem őket, mint a kis babákat :) Külön kis helyük van, ne hogy összetörjem őket.

De akkor nézzük is miket zsákmányoltam:
Paint pot - Painterly, Mineraize blush - feeling flush, Mineralize skinfinish - semi precious goldstone, Duo szempilla ragasztó
Annyira szép ez az egyszerű üveg csomagolás

Painterly drágám :)

Olyan gyönyörű színe van, mintha egy bolygó felszíne lenne

Semi precious goldstone skinfinish

Annyira tetszik, hogy több színből áll :)

Őt úgy érzem sokszor fogom használni :)

Nektek mi a kedvenc MAC terméketek? Mire vagytok a legkíváncsibbak?

22 megjegyzés:

  1. Zsófi írta...:

    óóó, gratulálok az elsőhöz!:)

  1. Sofia írta...:

    gratula nagyon szépek :)
    a duo szempillaragasztót mennyiért vetted ha megkérdezhetem? :)

  1. Jó ízléssel és okosan választottál ! :)

  1. Lolly írta...:

    gratulálok, jó választás volt mindegyik! csak nem Szilvi volt az eladó? :D

  1. Bunny írta...:

    Sofia: 2990 ft volt 14g-t kapsz érte :) Szerintem egy életre elég :)

  1. Bunny írta...:

    Lolly: Nem tudom a nevét, de nagyon kedves aranyos lány volt :) Szőkés barna hosszú haja volt meg egybe frufruja. De igazából mindenki kedves volt :) Pozitívan csalódtam :)

  1. Sofia írta...:

    köszönöm hát nem is vészes akkor és tényleg sokáig elég :)

  1. Bunny írta...:

    Szerintem egyszer kell beruházni rá és onnantól ilyenekre nincs gondod :) Meg ami előtte volt nekem, gyűlöltem, mert mindig feldagadt utána a szemem tőle :S

  1. molcs írta...:

    a duo ugye nem szárad be? mert most szeretnék venni én is :/

  1. Sofia írta...:

    jujj az nem jó :S
    a duo-t a müllerben is lehet kapni?? mert errefelé sajnos nincsen MAC üzlet :S

  1. Bunny írta...:

    A hero of war: Sajnos erről még nem tudok nyilatkozni, nagyon remélem nem :)
    Sofia: Én eddig a MAC-ről hallodtam, vagy lehet rendelni e-bay-ről.

  1. Dóri írta...:

    Szeretném megkérdezni, hogy a paint pot milyen..Tudom, hogy még nem tudsz róla sokat mondani, mert ahhoz használni kell..Alapnak is lehet használni? Csak azért kérdezem, mert nekem Artdeco szemhéjalapom van, de egy ideje azt vettem észre, hogy nagyon könnyezik tőle a szemem és mindig elfolyik a sminkem..Szóval azért gondoltam, hogy hátha a paint pot helyettesíteni tudná az Artdecot..

  1. Bunny írta...:

    Dóri: Most használtam kb fél órája :) Elsőre mindenképpen jobbnak érzem mint az artdeco, nekem is az volt de nem szerettem túlzottan:S

  1. Sophie írta...:

    irigyellek :) majd számolj be róluk rendesen ;) egyszer remélem nekem is eljön ez a nap :D

  1. Bunny írta...:

    Persze mindent rendesen letesztelek ne aggódjatok :)

  1. Aniko írta...:

    mennyiért vetted a paint pot-ot már annyira szeretnék egy ilyet de szegeden nincs mac netről meg nem akarok rendelni mert ugy is hamisat kapok..:(

  1. Bunny írta...:

    5200 Ft-ért vettem, hát igen sajnos vidéken nincs :( De szerintem meg ér egy kis utazást :)

  1. Kriszti írta...:

    wow, képzeld el még csak a studio fix púdert próbáltam, de azt imádom. Úgy két hete vettem korrektort, szemhéjpúdert és rúzst, de még nem próbáltam ki őket, mert előbb le akarom fotózni érintetlenül a termékeket. :) De már nagyon várom, hogy otthon legyek, legyen megfelelő fényviszony és ne kelljen tovább türtőztetnem magam. :)

  1. Bunny írta...:

    Akkor te is bezsákmányoltál látom :) Studio fixről kérek szépen tesztet ! :P:) ALapozót meg púdert szeretnék még, de mivel most magamhoz képest néger vagyok és 1,5 hónap és megint hippóreklám leszek így úgy gondoltam majd szeptemberbe ruházok be egyre, mert akkor télen végig hófehér leszek :)

  1. Sminkorult írta...:

    Nagyon jók a termékek. Igaz a Paint Pot-ról nincs jó véleményem, szerintem az UD sokkal jobb, én legalábbis nagyot csalódtam a MAC-ban. A festékei nagyon jók, bár én a studio termékeit szeretem jobban, melyek a bőr tökéletesítését szolgálják és a festékeiért nem adnék ennyi pénzt, mert más márkában ugyan ezt a minőséget megkapom fele annyiért. A DUO ragasztónál viszont nincs jobb :-)

  1. Bunny írta...:

    Nekem eddig nagyon bevált a paint pot, igaz nekem nincs fedett olajos szemhéjam. De én is úgy vagyok vele, hogy nem mindenből kell MAC-t venni. Nem feltétlen kell szerintem otthonra, hétköznapra ilyen minőségű és persze áru termékek.

  1. Judit írta...:

    Én is gratulálok a szerzeményeidhez. Gyönyörűek az ásványi kollekció darabjai. Én a jövő héten tervezek egy túrát. Eddig a Váci utcaiba jártam (messze ott a legjobb, legkorrektebb kiszolgálás), de most a Westend új Mac üzletét nézem meg.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops