Catrice Ultimate Shine rúzsok teszt

Aki figyelemmel követi a blog facebook oldalát, ő már tudja, hogy csütörtökön a Rossmanban jártam és megleptem magam néhány dologgal. A legtöbben a Catrice rúzsokra voltatok kíváncsiak, így most azokat tesztelem le.
A csomagolása egyszerű henger alakú, fémes bevonattal. Ami engem legjobban zavar benne, hogy a bevonat renget ujjlenyomatot gyűjt és könnyen meglátszanak rajta a karcolások. A kupak könnyen záródik, a rúzst is teljesen elrejti ami nagyon jó pont. A csomagolás alján fel van tüntetve, a rúzs színe, ami igazából nagyon távol áll a valódi színtől. Így azt javasolom, hogy olyanokat is vegyetek le, ami a matrica alapján nem tetszett meg elsőre! Nagyon szeretem ha egy-egy színnek neve van, az ő nevük Very Berry (rózsaszínes) és a Let's dance salsa (pirosas)

A csomagolás

 Let's dance salsa és Very Berry

Nézzük a rúzst belülről.  A rúzsok aljába bele van gravírozva, a high-end márkákra jellemzően a márka név is. A színek élénkek, szépen pigmentáltak  és jól fednek. Nagyon apró csillámokat is tartalmaz, de ezek egyáltalán nem zavaróak, csak ha nagyon elkenjük akkor látszik. Nem szárítja a bőrt, sőt szerintem egy kicsit hidratálja is. Magával a rúzzsal meglepően precízen lehet dolgozni. A tartóssága közepesnek mondható, nagyjából 2-3 órát bírt ki Sajnos a képek nem adják vissza az igazi színüket, mert ennél egy picit erőteljesebbek.

Let's dance salsa és Very Berry - Láthatjátok már most rengeteg ujjlenyomatot összeszedett

Very Berry és Let's dance salsa
Very Berry

Let's dance salsa
Összességében ezt jó alternatívának tartom a drágább rúzsokra, hiszen az ára (1190) nagyon kedvező. Ennek ellenére minőséget kapunk a pénzünkért! Hogy megvenném e még egyszer? Egyértelműen igen, szerintem még majd fogok beszerezni belőlük!

Ti próbáltátok már a Catrice rúzsait? Kedvenc belőle? :)

2 megjegyzés:

  1. Thündérke írta...:

    Nekem van egy, még mikor bejött Magyarországra egyből vettem egyet :D csak tényleg az volt a baj, hogy nem olyan színe volt a rúzsnak, mint a matricának az alján :( de amúgy imádom :)

  1. Lolly írta...:

    nem rossz, nem rossz :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops