Coastal Scents Eclipse korrektor paletta teszt

Ma az egyik olyan smink termékemről írok, ami mostanában kötelező darab nálam. Sajnos az 5 órai kelések, nem tesznek túl jót a karikáimnak, így ők sajnos növögetnek :( Nagyjából 3 hónapja rendeltem,  a Makeup Plázából, így már minden tulajdonságát kiismerhettem. Az ára: 4990Ft volt.

A csomagolása az eredeti CS termékekhez hasonlóan egyszerű műanyag dobozka, fehér felirattal, de amit észrevettem rajta, hogy ez valamival masszívabb és a nyitóját is jobban megoldották. Képről sokkal nagyobbnak saccoltam, de nem is baj, hogy kicsi mert így legalább táskakompatibilis.  Ha centiben szeretnénk meghatározni a méreteit, akkor 15*10*1.

Csomagolás

88's palettához képest
15 korrektor található benne, ami 4 nem bőrszínből és 12 bőrszínből áll össze. A nem bőrszínek között találunk egy ezüstös-fehéreset, zöldeset, lilásat és sárgásat. Ezekkel a színekkel különböző, bőrhibákat, ereket tudunk korrigálni. De akkor nézzük is meg , hogy konkrétan melyiket mire tudjátok használni. A ezüstöset remekül tudod a highlighterek  (szemöldök alá, arccsont stb.) alá/helyére tenni, felélénkíti a színeket. A zöldet, legfőképpen pattanások elfedésére lehet használni, jól működik, vérerek piros foltok fölé. A lilát a sárgás elszíneződésekre és a sötét karikákra.Végül a sárgát pedig, szem alatt kék erekre, ütődésekre és sötét karikákra.

A nem bőrszínek első sor plusz a 2. elsője





A bőrszínek közül, pedig biztosan mindenki megtalálja a  maga bőrszínének és tónusának megfelelőt. Mert ezek nem csak sötétednek, de van olyan árnyalat, amiből több tónus is van! Amerikai márka lévén gondoltak a fekete nőkre/férfiakra is, de hosszas gondolkodás után rájöttem, hogy mi európaiak is hasznát vehetjük a legsötétebb színeknek. Hiszen remek alap lehet, persze jól eldolgozva, az arccsont alá, ahová a bronzosítót tennék. Illata egyáltalán nincs, de nem is baj, mert felesleges lenne. Nem hiszem, hogy bár ki is szokta szagolgatni a szemünk alját :)

A színek

A textúrája nagyon érdekes, első látásra keménynek tűnik, amit nem lehet eldolgozni rendesen. De ahogy belenyúlunk és körzünk egy párat az ujjunkkal, a hő hatására egy krémes lágy textúrájú korrektort kapunk. Kipróbálás előtt a fedésével voltam a legjobban szkeptikus, de hála isten a paletta folyamatosan rácáfol. Erős fedésűnek mondanám, de ennek ellenére természetes hatású. Egész nap tart, nem kenődik el és nem ül meg a ráncokban. Még egy divatbemutatót is túlélt :). Kipróbáltam szemhéjalapként, de sajnos a nap végén megült a festék a szemráncaiba, a színek ugyan élékek maradtak, de nem vált be. A legjobb benne, hogy építhető. Pl, ha pattanást szeretnék eltüntetni, akkor először teszek rá egy kicsit a zöldből, majd a bőrszínből persze ügyelve rá, hogy szépen el/összedolgozzam.
Simán felkenve és eldolgozva

Smink nélkül

Csak korrektor


Sminkkel
Összességében minden forintot megért ez a paletta, mert az eddig használt legjobb korrektorom! Jó szívvel tudom ajánlani, minden sötét karikával vagy kialvatlansággal küzdő dolgozó nőnek/kismamának/diáknak.


Nektek van bevált, csoda korrektorotok?

11 megjegyzés:

  1. Galatea írta...:

    szia!
    régóta tervezek befizetni egy ilyenre, bár én teszveszen márkátlanul látok ilyet..ránézésre ugyanez a típus..szerinted van különbség?

  1. Bunny írta...:

    Hallodtam már olyanról, hogy valamelyik blogger pontosan nem tudod, ő is úgymond márkátlanul vette, mielőtt még rányomták volna a Coastal Scents márkajelzést. Én sajnos nem értek ehhez, eddig a teszvesztől féltem így nem vettem még semmit :)

  1. Nagyon jó a fedőhatása ! a képek is ragyogóan szemléltetik és a sok színből mindenki talál a számára megfelelőt.
    A smink is nagyon tetszik :)))

  1. Bunny írta...:

    De tényleg mindenki :) Azt hittem az én hipóreklám bőrömhöz a legvilágosabb lesz jó, de tévedtem, mert a 3 lett jó :) Szóval még a nálam fehérebbek is bőven találnak maguknak :)

  1. Galatea írta...:

    én mondjuk úgy hallottam hogy ugyanaz a cég gyártja a coastal scents nek, mint pl boozy shop nak, manly nek stb..
    és mindegyik cég rányomja ugye a saját logóját..
    kíváncsi lennék egy ilyen összehasonlítós dologra egyszer hogy a márkátlan 88asok pl ugyanolyanok e mint a CS

  1. Bunny írta...:

    Egy ilyenre én is kíváncsi lennék, mert ha csak a logót nyomják rá, akkor sokkal olcsóbb ugyan az a minőség :

  1. Galatea írta...:

    igen..teszvesz 2100ért lehet már kapni de ha kifogod akkor 1ft ról indulónál akár 500ért is..

  1. Mese írta...:

    Smink nélkül is gyönyörű a bőröd! :)

  1. Bunny írta...:

    Emese: Köszönöm szépen, ez Eszter hibiszkuszos pakolása után készült, ilyen csodákat művel:)

  1. Sminkorult írta...:

    A Make Up Plaza honlapján találtam egy kis magyarázatot a logotlan-hamis-koppincsolt-leutánzott (kinek hogyan tetszik elnevezés :-)
    Nem hosszú, érdemes elolvasni, mert választ lehet kapni a kérdéseitekre (is). Én tanultam belőle és nagyon meggyőző.
    http://www.makeuplaza.com/hu/content/menu_101/rolunk#hamisitvany

    Csak egy saját vélemény: ennyi erővel mindenki vehet a teszveszről hamis MAC, Benefit, Nike, Adidas stb.cuccokat ... Csak arra akartam kilyukadni, hogy nyilván van különbség csak elsőre külsőre nem észrevehető ;-)

  1. Bunny írta...:

    Nagyon hasznos cikk volt, köszi, hogy belinkelted :) Én egyetértek velük,aki nem tudja megvenni az eredetit, akkor inkább ne vegyen, mert kitudja mit csinálhat a bőrével.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops