Hibiszkuszos-rózsás arcpakolás teszt

Ezt a pakolást nagyjából egy hete rendeltem és kaptam meg, Esztertől, aki az én szappanos világom blogot vezeti. A pakolás mellett egy homoktövises szappant is rendeltem, az ekcémás bőrömre, de az egy hosszabb tesztelési folyamatot vesz igénybe.

Ez a pakolás rendkívül különleges ilyennel még soha, sehol nem találkoztam. Eszter ilyen téri pályafutását, kecskék tartásával kezdte, majd a sajt gyártás után, a szappanok világába vetette bele magát. Majd rájött, hogy a kecsketejből, tejport is lehet készíteni, így születtek meg az ő csodás pakolásai. 100%-ig csak természetes összetevők alkotják, de a legjobb benne, hogy ez úgy mond egy száraz pakolás, tehát nedves anyagokat nem tartalmat, így nincs mi megromlania benne. De azért ne higgyük, hogy évekig eláll, 3 hónap szavatossági időt írtak rá. 1 adag (150 ml) amit én rendeltem, az 1 hónapig elég, úgy hogy ha minden másnap használjuk.

Sokféle pakolást készített eddig,  de kínálata folyamatosan bővül, alakul, amit a blogjában mindig közzé is tesz. Akinek esetleg egyik "ízesítés" se nyeri el a tetszését,  annak külön készít egyet. Aki pedig a bőség zavarában nem tud dönteni, neki készített egy próba csomagot, ami mindenből egy kicsit elven működve 2-3 alkalmas mintákat tartalmaz.Mielőtt bemutatnám a kis drágát, térjünk rá a piszkos anyagiakra. Az 1550ft/tégely, ami elsőre drágának tűnik, de mivel nagyon sokáig elég szerintem bőven megéri az árát.

Maga a tégely bezacskózva, a tetején emblémás papírral, a hátoldalán pedig használati utasítással érkezik.  Ezt pedig még beletették bubis borítékba, szóval esélye se volt kiborulni, eltörni :) A termékek mellé kapunk, egy nagyon kedves kis kártyát, amin egy " Használja egészséggel termékeimet " felírat van.
Doboz és kanál

Embléma, összetevők leírás

Kedves kis kártya

Használati utasítás

A pakoláson kívül kapunk még egy pici fakanalat piros masnival átkötve, ami nagyon hasznos lesz majd a használat során. A csomagolása igazából semmi extra, egy egyszerű fehér kozmetikai tégely. Ha tekerjük a tetejét láthatjuk, hogy van benne plusz egy fedő, ami megakadályozza, hogy akár egy pici is kijöjjön belőle. Eddig nagyon jól működik :)

Fakanalacska

A tégely

Védő tető
 Majd miután a védő tetőt is levettük, egyből meg is látjuk a rózsaszín csodaport. Az illata iszonyatosan finom, természetes, leginkább a kandírozott rózsa jut róla eszembe. Az állaga por, a zabkorpától picit darabos, ami nagyon jól jön nekünk mert felszívja a felesleges zsírt és kíméletes bőrradírként is funkciónál!
Hibiszkuszos-rózsás pakolás
A használata nagyon egyszerű és változatos. A fakanálnyi adagot beleteszünk a tenyerünkbe majd összekeverjük valami folyadékkal. Ez lehet tényleg bármi, zöld tea, kamilla tea, alovera kivonat, sima víz, de ez igazából a te ígényed szerint bármit beletehetsz. 

Annyi folyadékot keverünk hozzá, hogy kenhető masszát kapjunk, amit a két tenyerünkkel nagyon egyszerűen felviszünk a megtisztított arcunkra és dekoltázsra. Elsőre azt hittem, hogy a fél arcomra nem lesz elég,ez az adag,  de pont minden hova jutott. Pontos időt nem tudok mondani, meddig hagyjuk magunkon, mert addig maradjon az arcunkon ameddig meg nem szárad teljesen. Majd ha megszáradt langyos vízzel mossuk le. 

Amikor én először használtam, pohárkába próbáltam összekeverni, de sokkal jobb megoldásnak bizonyult a tenyeres módszer. Így már könnyen fel is tudtam vinni az arcomra, a kanalat pedig csak le kell mosni, használat után. Az illata, ahogy száradt, változott, mert mikor feltettem olyan illata volt az epres müzlimnek, majd miután száradt jobban kiéreztem a zabkorpa illatát. A lemosásnál egy picit erőteljesebben kellett használnom a tenyerem, de azért így is könnyen lejött. 

Az eredmény pedig elképesztő volt! Háromszor néztem vissza a tükörbe, hogy ez tényleg az én bőröm lett?!  És tényleg! :) A bőröm soha nem volt fakó, de ez után, mintha új élet, szín költözött volna belé! Az arcom egyenletes lett, a tág pórusok eltűntek. A kis minimális zsírt is felszívta ami, néha van a bőrömön, sőt  a bőrömnek lett textúrája és feszesebb is lett. Egy szóval " normális" lett. Se pattanás, se tág pórus, se száraz, se zsíros :)
Ez olyan hatalmas pozitív csalódás volt nekem, hogy megfogadtam csak tőle fogok arcpakolást venni, és száműzök a fürdőszobámból minden drogériás terméket. A bőröm őt választotta én meg nem fogok neki nemet mondani :) Én pedig csak bátorítani tudlak titeket, hogy próbáljátok ki valamelyiket, nem fogtok csalódni! Ha ide kattintotok eljuttok Eszter webshopjába is!

13 megjegyzés:

  1. Névtelen írta...:

    Nagyon jól hangzik :)

  1. Anettke írta...:

    úgy fellelkesültem, megrendeltem én is ezt az arcpakolást és mellé egy epres szappant! remélem nekem is beválik! nagyon köszi a tesztet és a véleményt róla :):) további szép napot! :)

  1. Bunny írta...:

    Anettke: De örülök tényleg :) Nem fogsz benne csalódni, szeretettel készült és természetes anyagok vannak benne :) :) Ha az enyém elfogy fogok rendelni egy mintacsomagot is, hogy kitudjam próbálni a legtöbbet :)

  1. Mary írta...:

    Bunny nagyon jó részletes leírás. Eszter termékeit érdemes használni nekem beváltak szappanjaim az ekcémámra! :)

  1. Bunny írta...:

    Maryenne: Köszönöm szépen, a szappan még tesztelés alatt van, eddig sajnos a homoktövises nem igazán segít, nem mondom, hogy semmit, de a csoda még várat magára. Várok még egy hetet, ha akkor sem javul a viszketés, Eszter volt olyan kedves és felajánlott egy holt tengeri iszaposat, mert szerinte az sokkal jobb ekcémára :)

  1. Gizus írta...:

    A szappan jó megoldás, de hosszabb időnek kell eltelni, hogy a bőr elkezdjen gyógyulni! Ne add fel!
    Ha szereted a kozmetikumokat, látogass meg!
    Én a kisfiam ekcémájára kevertem egy sheavaj alapú krémet, ami látványosan javított a helyzeten! E mellett mi is a saját szappanjaim használjuk!

  1. Bunny írta...:

    Gizus: Próbálok kitartani, nem adom fel, de ma is véresre vakartam a térdem mellett :( 10 éve küzdök/élek vele, már mindent kipróbáltam, de eddig semmi. Én most sheavajas krémet használok de nem az igazi ezért is várom, hogy lehűljön az idő kipróbálhassam a ghís testvajat :) Bekukkantottam hozzád is, a bodzás szappan nagyon jó lehet, imádom minden formában a bodzát :)

  1. A.C.E írta...:

    Bunny köszönöm szépen a posztodat, nagyon örülök, hogy tetszik az arcpakolásom! Használd egészséggel!!:) Holnap elsőbbséggel küldöm az iszapos szappant és bízom benne, hogy annak is jó hasznát veszed majd! Ez az én kis iszaposom már sok gyereken és felnőtten segített, remélem Te is arról adsz majd hírt nekem, hogy 2-3 napon belül megszüntette a viszketést!! Köszönöm még egyszer, hogy egy ilyen szép poszttal tüntetted ki arcpakolásomat! De jó lenne, ha őszre már csak a gyógyult bőröd állapotának megtartásához lenne szükséged a ghis testvajamra! :)
    Szép estét kívánok Neked és az olvasóidnak is!

  1. Bunny írta...:

    Eszter: De aranyos vagy, nagyon köszönöm szépen :) Eddig is eldöntöttem, hogy csak tőled veszek szappant, testvajat és egyéb finomságokat, de most már végképp :) Mindent megírok majd a blogomban amit természetesen neked is elküldök :) Meg arra gondoltam, hogy ennek a posztnak a folytatásaként kipróbálok a pakolást, teával, mézzel, aloéval meg tejszín/joghurttal és leírom a tapasztalataimat :)

  1. A.C.E írta...:

    Bunny nagyon szívesen, tudod nagyon jó érzés ám, ha segíteni tudok, sokszor ez ad erőt, újabb lendületet a munkámhoz! :) Köszönöm, a tesztelést, én is gondoltam erre, de aztán elvetettem a tervemet, mert úgy vélem nem igazán lenne hiteles, ha a készítő írná meg véleményét a termékéről ;)
    Annyit azért megírok, hogy az aloe verás és a rózsavizes változatot kipróbáltam és nagyon bevált! Puszi és várom a fejleményeket,nálam is lesznek, például tervezem kókuszos, bounty és virágporos arcpakolás elkészítését!

  1. Bunny írta...:

    Szívesen leszek ám a hivatalos tesztelőd :) A szappankát meg már nagyon várom :)

  1. A.C.E írta...:

    :) Már becsomagolva várja a postásbácsit!! Holnap Nálad lesz, legalábbis remélem!! :)

  1. Névtelen írta...:

    Szia! Egy tapasztalatom az ekcémával kapcsolatban:
    http://ordogkonyha.blogspot.com/2011/04/ekcema-megoldva.html
    Hátha segít :))

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops