Szépségmorzsák - Catrice Modern Muse limited edition

Most olvastam a jó hírt Lolly facebook-s oldalán, hogy a kövektező Catrice limitált kollekció, a Modern Muse, kis hazánkban is kapható lesz :) Ezt a kollekciót, a 60's évek stílusikonjai ihlették, legfőképpen Brigitte Bardot.. Fémes, metálos színek jellemzik a kollekciót, ami újdonságként jelenik meg az a krémes fémes szemhéjpúder és az ajakfilc. Sajnos az ajakfilc csak összesen két színben lesz a boltokban. Ezeken kívűl tartalmaz még zöld és barna szemceruzát, két fázisú szempillaspirál, ami a MAC-ra és Bourjois Volumizer-re hajaz. A Bourjois után nem igazán fűzok hozzá túl nagy reményeket, de hátha pozitívan csalódunk majd benne :) A körömlakkok egytől egyig nagyon tetszenek, mindegyiket szívesen elfogadnám. A dizájnért szerintem külön pont jár nekik, mert egyszerű és letisztult lett. De akkor nézzük is őket:

Egyszerű és modern
Made To Stay Longlasting Eyeshadow - Lord Of The Blings
Made To Stay Longlasting Eyeshadow - Jennifer's Gold Rush
Made To Stay Longlasting Eyeshadow - Metall Of Honor
Colour Infusion Longlasting Lipstain - Holly Wood, Red&The City
Evolution To Revolution Mascara
Ultimate Nail Laquer - Rusty But Sexy, Goldfinger, In The Bronx, Khaki Perry (:DD), Capatain's Sparrow Boat
Precision Eye Pencil - Khakitoo, I Wood If I Could, Wildthing
Nektek mi tetszik belőle? :)

4 megjegyzés:

  1. Biu írta...:

    így elsőre a barnás szájfilc jön be, a szemfestékek is biztos szépek lesznek, de így dobozon keresztül nem fognak meg. És én speciel hiányolok valami rúzst vagy pirosítót, ilyesmit :\ Ennek ellenére a vonal, amit követtek, tetszik, bejön ez a letisztultság.

  1. Newanda írta...:

    Nekem is a szájfilc, már egy ideje szeretnék kipróbálni egyet, hogy tényleg tovább tart-e, de még nem találtam. A limitált szérián kívül is van szájfilce a márkának?

  1. Bunny írta...:

    Caribi: Én úgy tudom, hogy nincs, de szerintem előbb utóbb csak lesz :)

  1. Névtelen írta...:

    Nekem nagyon tetszenek:)...bár, mint Biu is írta, kb. a szemfestékek nem sokat mutatnak a dobozon keresztül. Szerintem ki fogom próbálni a szempillaspirált mindenképp,mert kíváncsi vagyok, hogy mit tud...és még a szemhéjpúderból is, hiába nem sok látszik így belőle..meg még kitudja. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops