MAC Semi-Precious Mineralize pirosító - Feeling Flush teszt

Ezt a kis pirosítót nem rég vettem, amikor először ellátogattam a mini mennyországba a MAC-be. Szükségem volt már egy nyári, világosabb pirosítóra, de a drogériákba mindig pórul jártam. Sosem találtam magamnak megfelelő színt, de őszintén ezt jobban szerettem volna egy profira bízni, mert én ehhez nem értek. Mindig bele választottam barackosabb/narancsosabb árnyalatokba de re kellett jönnöm ezek nem igazán állnak jól.

Promókép - Egyáltalán nem tetszik alkothattak volna olyasmit, mint a preview partyn

Lolly cikkje után, még inkább kíváncsi lettem, a mostani limitált kiadású Mineralize kollekcióra. Mindig is jobban szerettem az ásványi anyagos smink termékeket, mert az érzékeny bőröm jobban tolerálja őket. Ennek a kollekciónak is az alapját, Brazíliából származó 4 féle különleges erővel bíró ásványi (kincsek) anyagok adják:

  • bronzit
  • fekete turmalin
  • arany pirit
  • lila lepidolit.

Pirosítóból 3 árnyalatot találhatunk meg, mindegyiknek különleges színe van, mert legalább 4 árnyalatból tevődnek össze. Én a rózsaszíneset hoztam el, mert ez állt legjobban a bőrszínemhez. De akkor nézzük is, hogyan szuperált a kis drága élesben.

Balról jobbra: Feeling Flush, Pressed Amber, Warm of Coral

A csomagolása, letisztult klasszikus fekete MAC dizájn. Személy szerint nekem nagyon tetszik, mert profizmust sugall. Az átlagos pirosítókhoz képes ez kisebb mert 6 g helyett csak 3,2-t tartalmaz. Könnyen ki lehet nyitni, de jól vissza is záródik, így utazó barátnak mondható.

MAC Semi-precious Mineralize Pirosító Feeling Flush szín - 5900 Ft

A textúrája lágyabb, selymesebb érzés nyújt, mint egy átlag pirosítóé, lehet érezni benne az ásvány kincseket. Pigmentáltságát tekintve, abszolut megvagyok vele elégedve, mert kevés is elég belőle, éppen ezért kezdő sminkesek, vigyázzanak a felvitele során, ne hogy nevetséges bohóc orcát fessenek maguknak vele.
Vaku nélkül

Vakuval

A színe számomra nagyon különleges, mert nem csak 1 színből tevődik össze. Az alap egy barackos rózsaszín, amiben találhatunk egy kékes ibolya lilát, egy sötét burgundi színt és egy leheletnyi aranyfényű rózsaszínt. Elsőre talán hidegebb színnek tűnik, de feltéve eszméletlen gyönyörű a színe. Jó választás lehet, világos bőrű, de sötétebb hajú lányoknak. Sajnos normális swatchot nem tudtam készíteni a kezemen, de hála Temptaliának ebben sem szenvedtem hiányt :) A kép  innen.

Többször felvéve - Vékony rétegben


De hogy ne maradjatok tényleges swatch nélkül, felvittem az én arcomra is. A pirosítót sminkeletlen arcra is fel vittem, így aki nem szeretné ezt látni így kérem görgessen tovább és kommenteljen :)


Csak a fények  miatt vagyok ilyen csoki :)

Tartósságát tekintve, nem vagyok vele teljesen megelégedve, mert a nap végére kopott a színéből, ugyan nem tűnt el teljesen, de láthatóan már nem volt olyan erős, mint reggel.

Így összességében, jó vételnek tartom, mert gyönyörű a színe, még a porzás ellenére is. Ugyan nem egy kötelező alap darab az ára miatt, de mivel limitált kiadás, így érdemes rá vetni néhány pillantást.

Van kedvenc MAC/Más márkájú pirosítótok?

3 megjegyzés:

  1. Hű ha de szép színe van ,én ritkán használok most a legutolsó egy Chanel a színe Pink Explosion

  1. Kriszti írta...:

    Nagyon szép színe van, jó választás volt! :)

  1. Suzy írta...:

    Én is imádom ezt a pirosítót, de a legkedvencebbem a pink swoon (hideg rózsaszín)! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops