Napi smink - forró nyári napokra

Ezt egy gyors és egyszerű bejegyzésnek szánom, amiben megmutatom, hogy én milyen sminkkel vészelem át ezt a döglesztő horrort! :D Nyáron nem igazán szeretek sminkelni mert nap végére csak egy nagy adag paca lenne belőle, meg egyszerűen kényelmetlen viselet. 

Éppen ezért szoktam ezt a gyors egyszerű és mutatós sminket feldobni hajnalban, mert én a kakasokkal kelek :D

Terméklista:
  • Catrice Enter wonderland limited edition tus -  Miracle Clouds
  • Sleek I divine Storm paletta
  • Maxfacor false lash effect
  • Catrice Enter wonderland limited edition szákfény - Pink show

Ui.: Sajnálom ha bárki rossz néven vagy bántásnak vette az előző bejegyzéshez írt kommentemet. Nagyon ideges és mérges lettem, mert létre akartam hozni egy olyan dolgot, aminek azt hittem mindenki 100%-san örülni fog. Én kis naív azt hittem... Már a tököm ki volt azzal, hogy már a 20. ember kérdezi meg hogy Griberli miért nincs benne vagy miért akarunk kirekeszteni másokat a titkos szektánkból... Ő egy nagyon tehetséges lány, de nélküle mi akkor már szarok lennénk? Remélem akik eddig is szívesen olvasták a blogom ezután is fogják, akik pedig úgy döntenek hogy hanyagolnak, tőlük elnézést kérek, mert nem ti voltatok a célpont, de ez is én voltam, felvállalom. Egy blogger az olvasóiból él, belőletek táplálkozunk :)

Ti milyen sminket csináltok ebben a hőségben?

10 megjegyzés:

  1. Makeupcakes írta...:

    Én ma vele hűsítettem magam: http://mymakeupcake.blogspot.com/2011/08/fotd-bronz-es-kek.html

    Kevés sikerrel. :D

  1. Edit írta...:

    Hogy bírsz felkelni olyan korán? *.*
    A minimális smink is jól áll, mert egyébként is szép az arcod :)
    Akadékoskodók pedig mindig is lesznek, nyugi, a többségnek átjön, amit szerettetek volna és megértem, h ki vagy akadva ezen, de talán lecsillapodnak a kedélyek. Amúgy nem tudom, hogy a meleg teszi-e, de mostanában mindenki olyan zizi a virtuális éterben (formspring, blogger).

  1. Bunny írta...:

    Makeupcakes: Láttam a tiedet és nagyon jó lett :)
    Sziporka: A muszáj nagy úr :) Munkába indulok :)Amúgy én is észre vettem hogy sokan bezizzenek :D Köztük lehet én is :D

  1. Évi írta...:

    Én is a Storm matt barnás színeit használtam ma! :)
    És olyan érdekes, eddig nem tetszett a matt szemhéjpúder, csak a csillámos meg feltűnőbb, ehhez képesz totálisan beleszerettem a mattba az elmúlt napokban. <3

  1. Évi írta...:

    Bocs, visszavonva. :D Hülye vagyok, mert az Oh so specialt használtam végül, csak először a Storm akadt a kezembe reggel, és azt hittem azt használtam, aztán rájöttem, hogy nem. xD De a matt barna az igaz. :D

  1. Kriszti írta...:

    Nagyon minimálisan, primer, pirosító, púder, szempillaspirál, plusz a szemöldök, de fél óra és kb minden olvad rajtam :S

  1. Eme írta...:

    =) Imádom a hajad, nagyon jól áll! És ha nem veszed bántásnak szerintem sokkal jobb mint a hosszú, nagyon édes!!! De tényleg!

    Hm, remélem tőlem nem úgy vetted, amikor írtam hogy vendégsminkes lehetne Griberli, hogy "ő miért nincs benne, de szemetek vagytok", mert nem így értettem. =) (csak gondoltam leszögezem) Továbbra is azt mondom, hogy tetszik ez a 9-es!

    A smink pedig egyszerű, de gyönyörű! =)

    Rajtam ma csak kis szemceruza van elsatírozva, rajta kis tus elrontva =) úgyhogy úgy csináltam meg mintha direkt lenne ilyen =))))))

  1. Barbara Sipka írta...:

    Gyönyörű smink :)

  1. Bikira írta...:

    Jó a smink és nagyon tetszik a hajad.<3 :D
    (Andi)

  1. Bernu írta...:

    Nagyon jó lett :) Én ilyenkor egy kis alapozót, szemhéjtust, szempillaspirált meg egy kis szájfényt használok, de amúgy teljesen mindegy, mert leolvad rólam :/

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops