Villám tippek rovat #1

Rami és Kriszti után nekem is nagyon megtetszett az ötlet, hogy elindítsak egy ilyen tippes rovatot, aminek én a villámtippek nevet adtam. Mindig is jobban szerettem a házi praktikákat, meg az olyan gyors segélyeket, amik kihúznak az épp aktuális beauty krízisből. Főleg szépségápolás és smink témákban gondolkodtam, aminek az alapját szintén a Villámszépség című könyv adja, de ezen kívül lesz persze saját ötlet is. Remélem mindenkinek fog tetszeni ez a kis rovat, először heti 1-2 alkalomra gondoltam, így aki nem szeretne egyről sem lemaradni, jobb ha be követi a blogot :P Csinálni fogok neki majd egy külön kis menügombot, így majd eltudjátok olvasni az összes tippet&trükköt.

Ui.: Nem szeretnénk ezzel tényleg senkit "majmolni", leutánozni, nem hiszem, hogy ugyan azokat fogjuk kitenni. Lehet ami másnak nem jutott eszébe nekem igen.

Legyen akkor az első tipp a következő:

"Ha telt ajkakat szeretnék, persze beavatkozás nélkül, akkor dörzsöljünk ajkunkra egy kis vizes fahéjport  vagy egy kevés fahéj olajat. Egyetlen csepp is már hatásos!"

Nektek van valami jó kis házi praktikátok/terméketek a dús ajkakért? :)

7 megjegyzés:

 1. Nina írta...:

  Én is indítottam a blogomon egy hasonló rovatot házi praktikák címmel, pont ma írtam az ajakápolásról4 Ha érdekel nézz be hozzám:

  http://devilgirlmakeup.blogspot.com/

 1. Kriszti írta...:

  Engem megkérdeztél, szóval a majmolás dolog lezárva! :)
  És szerintem jól elférünk egymás mellett! :)

 1. Bikira írta...:

  A fahéjas dologról még nem hallottam, ez jó. Majd kipróbálom, úgyis elég vékonyka szám van.:)

 1. Bunny írta...:

  Kriszti, tudom mi rendben vagyunk, nem is neked "szólt". Csak mostanában egyre több troll garázdálkodik a blogokon és nem akartam hogy valamelyik betaláljon plágiummal :)

 1. Sunny írta...:

  Szerintem jó, hogy többen is írtok ilyeneket, úgyis mindenki más más dolgokat fog találni, szóval az olvasók csak jól járnak! :)
  A fahéjas dolog elég érdekes, amjd kipróbálom!
  Amúgy én carmexet szoktam használni, az is eléggé dúsítja az ajkaimat :)

 1. Bunny írta...:

  Nekem az csak picit kontúrosabbá teszi, de igen az se rossz :)

 1. Kriszti írta...:

  Nézd meg az utolsó bejegyzésem! ;)

Megjegyzés küldése

Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops