Kérdés #1

Most én kérnék tőletek segítséget! Nagyon elkezdett zsírosodni a hajam, erre szeretnék egy jó sampont, de közben fontos lenne az is, hogy megtartsa a festett hajam színét, minél tovább, mert a vörös hamar kopik. Az ár legyen maximum 2000 Ft. Remélem tudtok nekem segíteni!

8 megjegyzés:

  1. Névtelen írta...:

    Sajnos nekem is nagyon zsíros a hajam :( Régebben naponta mostam már, annyira durva volt, aztán nagynehezen átálltam a kétnaponta mosásra. Ennél több napot már sajnos nem bír ki :( Ha itthon tudnék lenni masszívan 1-2 hónapot, mint anno, akkor megpróbálnám ritkítani még jobban a mosások számát, de munka mellett sajna nem lehet, zsíros hajjal mégsem mehetek, nekem pedig a második nap este már szó szerint cafatokban lóg a hajam...
    De ahogy emlékszem, egyszer azt írtad, hogy te 3-4 naponta mosod, gondolom ezt szeretnéd most is tartani!
    Mióta átálltam a két naponta mosásra, azóta fructis sampont használok, általában a fresht, vagy a citromosat, vagy a mentolosat. Igazából váltani nem is mertem, hátha más nem jön be. Ezekkel kihúzom két napig, meg persze attól függ, hogy mennyi "kencét" teszek még plusszba rá.
    Szerintem a hajpakolások, habok, lakkok mindenképp rontanak a helyzeten, én legalábbis ezt vettem észre.
    Bár festve nincs a hajam, így erről nem tudok nyilatkozni, de az tuti, hogy a zsíros hajra való kénes samponok tuti nem a festék barátai :)
    Egyébként nem lehet, hogy a hidegebb idő miatt kezdett el? A fejbőröd így védekezik a hideg ellen. Máskor nem vettél ilyet észre? Nekem pl. ősszel elkezd nagyon durván nőni a hajam, tele vagyok ilyen apró növésben lévő szálakkal, gyapjasodok télre :)

  1. Réku írta...:

    Szia! Én egy manufaktúrás sampont használtam, mert most picit mellőztem. Viszont az nekem nagyon bevállt! Holt tengeri ásványos volt a sampon. Sajnos azt nem tudom megmondani, hogy Magyarországon kapható-e, de Szlovákiában lehet venni :) Jelenleg pedig az Oriflame Nature secrets citromos mentás(?) samponját használom, ami szintén nem rossz.

  1. Unknown írta...:

    Hasonló problémákkal küszködöm mint Te. Még én is keresem az igazit. Fodrászkellékesnél ajánlottak egy hajtonikot, amit mosás után kell a fejbőrbe masszírozni. Ha nem felejtem el használni akkor 1-2 nappal ki tudom tolni a hajmosást, (a neve most nem jut eszembe, de ha érdekel akkor este megírom mi az) és van egy kis mellékhatása is, olyan mintha fixálná is a hajamat, mint valami hajhab.
    Ami nem vált be zsíros hajra (ezt vettem most legutóbb) az az Elseve sampon zsíros korpás hajra, ettől még hamarabb zsírosodott a hajam.

  1. Gigi írta...:

    Viki engem érdekel a neve! :)

  1. Bunny írta...:

    Engem is érdekel !

  1. Évi írta...:

    Nekem is borzasztó, két napot éppenhogy kibír a hajam... :S Most épp a Pantene Aqua Light samponját próbálgatom. Nagyon jó, mert olyan kis könnyű, átlátszó valami :D Szóval maga az állaga is olyan, hogy nem nehezíti el a hajat, ez nekem nagyon tetszik. Plusz sokkal puhább és selymesebb tőle a hajam, miután megmostam, szebb a fénye... :) Azt nem állítom, hogy ezzel nem kell ugyanolyan sűrűn mosnom, mint eddig, mert ha mennem kell valahova harmadik nap a mosás után, akkor újra megmosom, de két napot simán kibírok, és tényleg sokkal szebb tőle a hajam. Nekem már ez is megéri, mert eddig egyetlen sampon vált be (azt hiszem a L'Oreal töld színűje, normál hajra való), de pár hónap után semmit sem használt az sem, nekem nagyon sűrűn cserélgetnem kell a samponokat :( És amúgy azt én is észrevettem, hogy a zsíros hajra való samponok semmit nem érnek, csak rosszabb lesz tőle...

  1. - írta...:

    Nekem az a baj, hogy a töve zsírosodik, nagyon hamar. (2 nap) A vége pedig iszonyúan törik. Így inkább azt csinálom, hogy száraz törékeny hajra veszek sampont, hajpakolást teszek, meg hajvégápolót (így eléggé szép lett a vége), és 2 naponta hajat mosok. Nem tudom, hogy mit tehetnék :S

  1. Unknown írta...:

    Sziasztok lányok! A termék neve Subrina Recept intensive lotion. DE írtam is róla: http://justamakeup.blogspot.com/2011/09/zsiros-haj-problematikaja-nagy-hajciho.html

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops