Kreatív Kedd II

Igen, eltelt már megint két hét és ráadásul ilyen gyorsan... de legalább újra Kreatív Kedd remélem mindenki nagy örömére! Mint mindig most lázas is munka előzte meg, nagyon sokat készültünk rá.

Ezúttal maszkot ragadtunk, felöltöttük a palástunkat, és szuperhősnek, vagy szupergonosznak álltunk. Nem volt kötelező, már meglévő kitalált hősökről/gonoszokról mintázni a sminket, lehetett akár saját karaktereket is kitalálni.


Én most két sminkkel készültem nektek, és most már ezek nem lesznek annyira hordhatóak mint az előző Chesire Cat smink, de legalább olyan élvezettel készítettem el őket :). 

Régi nagy vágyam volt, hogy egyszer farsang alkalmával beöltözhessek Macskanőnek. Számomra ő legszexibb kitalált karakter, mindig olyan határozott és öntörvényű akartam lenni mint ő, sokat gondolkoztam rajta, hogy ő most gonosz e vagy sem,  de sajnos csak annyira jutottam, hogy nagyon dögös :D
A második szuper karakterem pedig érdekesen született. Macskanő egyértelmű volt számomra, de a másodikra valahogy sose jött az ihlet. Aztán nézelődtem a Youtube-n mikor is megláttam Poison Ivyt (Zöld Méreg magyarul talán). Akkor pedig eszembe jutott, hogy mennyire szerettem a régi Batman filmeket. Az egyik régebbi részben pedig Uma Thurman alakította a gonosz ámbár abszolút ÖKO ellenéget, Poison Ivy-t.


A végére hagytam ám a legizgibb dolgot, hiszen bevezettünk egy új dolgot, még pedig a vendég blogger titulust. Legelsőnek Marát, a Szépség blog szerkesztőjét kértük fel, hogy alkosson velünk valamit . Így hát fogadjátok sok szeretettel a többi blogger munkáját is:
Ennyi volt a móka mára, a Kreatív Kedd mára bezárja kapuit, de ne csüggedjetek, mert két hét múlva ugyan ekkor és ugyan velünk :)

17 megjegyzés:

 1. csokishami írta...:

  nagyon tetszik a második :))) ötletes!

 1. Kriszti írta...:

  Levelek, azt a k..., nagyon eltaláltad, tök jó! :)

 1. Zsanci írta...:

  Hát ez ismét szuper lett :) Nagyon tetszik és ötletes!!! Még még méééég több ilyet szeretnék látni tőletek :P

 1. Bikira írta...:

  Mindkettő nagyon szuper, na de a második.:D Ez a zöld téma és a levelek nagyon szuper. Jól kitaláltad.;)
  (Andi)

 1. makeupcakes írta...:

  A 2. iszonyat jó, de ügyes vagy! :O

  A macskanő is jó, de második üt!

 1. Rita írta...:

  Poisont én is néztem de nem volt kedvem lemenni levélért :D így jobb is, mert nagyon jó lett (igaz nem az a halálos gonosz érzést kelti inkább egy tündér féleség)

 1. Viki írta...:

  A levelek nagyon jó ötlet volt tényleg. Úgy látom a macskanős karakter többeteket megihletett. Milyen érdekes amúgy, én hétvégén készítettem egy szuperhős sminket pedig nem tudtam, hogy nálatok ez lesz a téma. Engem az egyik nagyon utált (mármint én utálom) film a Pókember ihletett meg:
  http://justamakeup.blogspot.com/2011/09/rossz-napom-van-ezert-spiderman-woman.html

 1. Évi írta...:

  Nagyon ügyes vagy, nekem is a második tetszik jobban, az nagyon tuti lett! :)

 1. A (Anneke) írta...:

  Poison Ivy :)
  Lányok, megint nagyon ügyesek voltatok! És a téma is közel áll hozzám, imádom a szuperhősös sztorikat. :D

 1. littlebow írta...:

  a 2. smink annyira kreatív és annyira szuper imádom :D nagyon jól áll a zöld :D

 1. dyna írta...:

  A zöld nagyon ötletes, különleges smink lett! ;)

 1. Szuper jók lettek!! A második egyenesen király :D

 1. Thündérke írta...:

  a második nagyon szuper lett :D Ügyi vagy:D

 1. Nóra írta...:

  ez a leveles megoldás nagyon tetszik!! :)

 1. Panka™ írta...:

  Nagyon jók lettek! Vállalnál kérésre még esetleg szuperhősnős sminket? Persze nem ilyen bonyolultat, valami egyszerűbbet :D Ha igen, akkor e-mailben megkeresnélek egy kéréssel...

 1. Bunny írta...:

  Persze, írj egy e-mailt :)

Megjegyzés küldése

Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops