Kreatív Kedd III

El se hiszem, megint eltelt két hét...és már a harmadik Kreatív Kedd következik. Az elején nem gondoltam volna, hogy ilyen sikere lesz, de most nagyon örülök. Elsőként két közleménnyel kezdeném, az első az, hogy sajnos Vanda és Suzy beteg lett, így ők ma nem tudnak részt venni a kreatívkodásban. Nagyon sajnálom, de innen kívánom nekik, hogy minél előbb gyógyuljanak meg :). A második pedig, hogy szeretnék elindítani egy sminksuli videósorozatot. Így akinek van valami kérése (cicavonal, alapozás, korrektorhasználat...stbstb) ezzel kapcsolatban kérem írjon nekem Formspringen, vagy e-mailben. 

Na de akkor vágjunk is bele. A mostani téma, nem egy szokványos választás lett, szerettünk volna valami másat, eltérőt a megszokottól. Így esett a választásunk a Föld éghajlataira. Éppen ezért fel szeretném hívni a figyelmeteket Földünk megóvására. Éljetek minél környezettudatosabban, hiszen a mi kezünkben van a jövő!

 A legnehezebb dolgot számomra az okozta, hogy ezek nagyon megfoghatatlan dolgok, és baromi nehéz vissza adni azokat a hatásokat. Legelőször a sarkvidéki éghajlatra gondoltam, gyönyörű ezüstösen csillogó hómezők, hatalmas gleccserek :) De aztán rá kellett jönnöm, hogy ez nem az én világom :) Aztán eszembe jutott az egyenlítői éghajlat. Az esőerdők inspiráltak, de leginkább az ebben élő gyönyörű papagájok.Nem vagyok tökéletesen elégedett a munkámmal, de legközelebb jobb lesz :)


A többi bloggerina munkája:


Dobpergést kérek a mostani vendégbloggerünk...

Remélem most is élveztétek a Kreatív Keddet, két hét múlva ugyan itt, ugyan ekkor ugyan velünk! :)

10 megjegyzés:

 1. Bikira írta...:

  Hú már fél órája ülök és vártam a 8 órát.:D Brutál jó lett. Tényleg nehéz téma, nem semmi.:) Nagyon jót alkottál, baromira tetszik a piros tollas szempillád.:)
  (Andi)

 1. 2sofix írta...:

  vá de jók a tollaid:D

 1. makeupcakes írta...:

  Nekem egy paradicsommadár jutott eszembe elsőre, ez a toll annyira jó!!!

 1. Nóra írta...:

  hú,tényleg mint egy csodás színekben pompázó papagáj :) tetszik :)

 1. Suzy írta...:

  Jajj köszi, de csak szarul vagyok és sokat dolgozom! :) Nagyon jó ez a toll, a színek is tetszenek :) A sminket pedig hamar pótlom!

 1. Nikolett írta...:

  A pilláid imádni valóak! :)))

 1. Nitulino írta...:

  Ez a vörös meg a zöld tök jó kombináció :)) Jól áll a szemedhez!

 1. Évi írta...:

  Úúú de jó :)

 1. Lolly írta...:

  nagyon ügyi vagy :D és gyógyulgatok bár még nem teljes a dolog...

 1. Evelin Sági írta...:

  Vagány ez a műszempilla! :)

  http://avianarahl.blogspot.com/

Megjegyzés küldése

Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops