Hogyan készül a Glam Rock verseny győztes sminkje?

Glam Rock Baby!


Helló Mindenki,

Az én verzióm így készült:
Kezdjük az „előtte” képpel.

Bevallom őszintén itt már csaltam, ugyanis nem teljesen meztelen arcom. Kérlek nézzétek el nekem. Használtam egy primert (Make up Factory Make up Base), amitől nagyon selymes lett az arcom és alapoztam (Astor Mattitude HD ). Ezt követte egyből a korrektor (MAC Pro Longwear Concealer NW20).
Kentem a szemere bázist (Urban Decay Primer Potion) majd körbekontúroztam egy zselés tussal (CATRICE Gel Eye Liner010 Black Jack with Jack Black).

A továbbiakban elővettem a Sleek Curacao palettát. A mozgó szemhéjamra, a belső szemzugba és szemöldökcsontra a Martini árnyalatot használtam, a mélyítővonalba a Green Martini-t és kicsit mélyítettem az Espresso Martini-vel. Ezután következett a „finomhangolás” a folyékony szemhéjtussal (Lovely Eye Liner). Tőkéletesítettem a már meglévő vonalat, dupla farkincát rajzoltam kívül, a belső szemzugomnál megnyújtottam lefelelé illetve két mini pillácskát is rajzoltam alul a szemem külső részén. A vízvonalamra fekete szemceruzát használtam (Avon SuperSHOCK Gel Eyeliner Pencil Black). Került még világosítás céljából fehér szemceruza (Lady Ann) a belső szemzugba, a „fecskefarkak” közé és az alsó rajzolt pillákhoz. Ugyanezekre a területekre kentem egy kevés csillámos tust is (H&M Eye Liner Silver Glitter). Spirálozás (Oréal Volume Million Lashes Extra Black) után még felragasztottam egy pár nagyon dögös műszempillát is (CATRICE Papagena Feather Lashes, Colour Soft False Eyelash Glue).
A szemöldökömre egy rezes barna színt használtam a 88-as Palettából (Coastal Scents 88 Original Palette).
Az arcomat púdereztem (NYC Smooth Skin Loose Face Powder Translucent), majd finoman kontúroztam az arccsontomnál, a tokámon  és  halványan az orrnyergemen egy matt bronzosítóval (Essence Sun Club Matt Bronzing Powder Brunettes). Ezt követte a mályvás pirosító (a Star Gazer  Eyeshadow Box) és highlight (Lora Arcszínező Gyöngy 29).
Végül de nem utolsó sorban jött a szám. Próbáltam feketén, de az túl sok volt, volt bordó és tűzpiros is, de végül egy rózsaszínes árnyalat mellett döntöttem. Ehhez egy hússzínű kontúrceruzát (Essence Lipliner 01 Soft Rose) használtam az egész számon és erre kenten egy áttetsző lilás/bordós rúzst (Cosnova 42 Fairytale).

A végeredményt pedig már ismeritek:

Elkészítenétek ezt a sminket? Én lehet megpróbálkozom vele :)

2 megjegyzés:

  1. Makeupcakes írta...:

    Klassz, hogy így összefoglaltad, a smink pedig mint tudjuk, nagyon szuper lett. :)

  1. AA-dmin írta...:

    Csak ismételni tudom magam: megérdemelt győzelem volt!

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops