TESZT - MAC Matchmaster

Ebben a mai posztban a MAC új üdvöskéjéről a Matchmasterről fogok nektek írni. Most már egy hónapja van a birtokomban, ki ismertem minden porcikáját :)

Miért más mint a többi?
ELVÜNK, HOGY MINDEN BŐRSZÍNHEZ MEGALKOSSUK AZ IDEÁLIS ALAPOZÓT. ÚJRADEFINIÁLTUK TEHÁT A TÖKÉLETES FOGALMÁT ÉS MEGALKOTTUK AZ ÚJ MATCHMASTER SPF 15 FOUNDATION TECHNOLÓGIÁT, AMELY AZ ÁTTETSZŐ PIGMENTEK SEGÍTSÉGÉVEL LEHETŐVÉ TESZI A SZEMÉLYRE SZABOTT TÖKÉLETES VÉGEREDMÉNYT MINDEN BŐRTÓNUS SZÁMÁRA. A MATCHMASTER TERMÉSZETES HATÁSÁHOZ HOZZÁJÁRULNAK HIDRATÁLÓ ÖSSZETEVŐI, KÖZEPESEN MATT ÉS KÖZEPESEN ÉPÍTHETŐ FEDÉSE, TOVÁBBÁ A BENNE LÉVŐ PÚDER, MELY OPTIKAILAG ELTÜNTETI A FINOM RÁNCOKAT. HA MÉG AZT IS ELÁRULJUK, HOGY A FORMULA CSÖKKENTI A BŐR OLAJTERMELÉSÉT… KI TUD EZEK UTÁN ELLENÁLLNI NEKI? 

Továbbá eltűnik a C (cool - sárgás) és W (warm - rózsaszínes) árnyalat jelzés, helyette csak számok jelölik az alapozókat! Nekem a legvilágosabb, 01-s árnyalat van. 

Csomagolása a már megszokott fekete MAC alapozó ruci, az alja üveg, a teteje pedig fekete pumpás. Az elején fekete betűkkel van a márka rá írva. A pumpás része elcsavarható, így megakadályozzuk, hogy magától benyomódjon. Utazás kompatibilis, jár érte a piros pont :) A pumpa egy nyomásra pont annyit adagol ki, amennyi az egész arcunkra elég. Meg is lepődtem, mert nem egy nagy mennyiség, de jó, mert sokáig elég :) A kiszerelése 35 ml-s.







Elsőre ami szemet vagy is orrot szúrt nekem az az illata. Soha nem szagolgattam az alapozóimat, de ennek különleges illata van. Leginkább a cukrász rumhoz tudnám hasonlítani, reggel mikor kenem fel az arcomra, mindig felébredek tőle :D A textúrája könnyű, selymes, a folyékony és a krémes között van, pont jó. Több módon is felvittem már (klasszikus alapozó ecset, Sigma F80, kézzel), de legjobban a Sigma F80-s kabukiával volt a legszebb és ezzel kellett a legkevesebb belőle.


A fedését gyenge-közepesnek mondanám, nagyon természetes, átengedi tényleg a saját bőröd ragyogását. A finise ugyan mattos, de nem púderes inkább, egy egészséges mattosítást végez. Pirosságot, apróbb bőrhibákat elfedi, de pattanást egyéb más hibát már nem. Úgy reklámozzák, hogy van egy fajta olajtermelést csökkentő hatása. Erről nem tudok 100%-san nyilatkozni, mert nincs olajos bőröm, de én úgy vettem észre, hogy csak egy enyhén zsíros bőrrel tud megbirkózni. Viselése szinte lehelet könnyű, olyan mintha nem is lenne rajtam semmi. Éppen ezért ajánlom olyanoknak, akik kényelmetlenül érzék magukat, a vastagabb alapozókban.
Smink nélkül

Csak Matchmasterrel

Sminkkel

Tartósságát tekintve teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Reggel felkenem, teszek rá egy MAC mineralize skinfinisht és késő délutánig nem mozdul. Amin meg aztán végképp meglepődtem, hogy csütörtökön elmentünk Krisztivel zsírégető aerobicra, ami igazából step aerobicot takar, sok sok izzadással, hiszen így ég a zsír :D Nagy rohanás közepette elfelejtettem lemosni a sminket (tudom szégyellem magam) és a Matchmaster állta a próbát! Nem fényesedett át és nem fojt le.

Összességében imádom ezt az alapozót, minden igényemet kielégíti. De fontos, hogy ne várjunk tőle igazi "alapozó" hatást, mert az csalódni fog. Inkább annak ajánlom, akinek nincsen nagyobb gondja a bőrével, nem szereti a vastag alapozókat, de azért kevesli a színezett hidratálók fedését.

  • Ár: 9200 Ft, Glamour kuponnal 7360 Ft
  • Beszerezhetőség : MAC üzletek ( Westendben vettem)

6 megjegyzés:

  1. Dorcsa21 írta...:

    Már nagyon kíváncsi voltam rá, hát a teszt után még inkább fáj a szívem érte :)

  1. Ági írta...:

    A MAC-hez is volt kupon?? :O

  1. Bunny írta...:

    Nem kimondottam hozzá, hanem az Alle bevásárlóközpontban a douglassel együtt van a MAC és így rá is érvényes :)

  1. Ági írta...:

    Igen, azóta utána jártam, köszi:) Sajna lemaradtam róla:(

  1. Bunny írta...:

    De még lesznek joy napok :) szintén glamour kuponnal :)

  1. Bunny írta...:

    Debolond vagyok szóval douglas kuponnal :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops