OOTD - Áhított homokóra

Ebben a mai bejegyzésben, a nem rég viselt outfitemen keresztül szeretnék tippeket adni nektek arra vonatkozóan, hogyan tudtok optikailag karcsúbbak lenni. Fontos leszögezni, hogy sosem az számít, hogy hány kg-t mutat a mérleg, hanem az arányok. Ha valaki csinosan arányosan van felöltözve, lehet 36-s de 42-s méretben is nagyon dekoratív. A legnőiesebb sziluettet, az úgy nevezett homokóra alkat adja, ami azt jelenti, hogy a vállad és a csípőd egy széles, a derekad pedig keskenyebb. 



De sajnos, az élet nem mindenkivel ilyen kegyes, így ekkor vesszük elő a nők legnagyobb fegyvertárát, a ruhásszekrény. Alapként egy, hosszított skót kockás inget választottam, a H&M-től, de csak zárójelbe jegyzem meg, hogy ez is zöld :D

Deréköv a nők legjobb barátja, hiszen kiemeli a felső tested legvékonyabb részét, a derekad. Válasszatok sötétebb, gumis darabokat, mert ezzel, még karcsúbb lesz az a terület. 


Ha a deréköv magasságáig feltűritek az ingetek ujját, ezzel is oda irányítjátok a tekintetet, ahol a legvékonyabbak vagyunk. Viszont akinek husi karja van, ő inkább kerülje ezt a megoldást.


Legutolsó tippem pedig, hogy válasszatok a csizmához színben harmonizáló harisnyát, hiszen ezzel karcsúbb és sokkal hosszabb combokat kapunk.


Ingruha - H&M
Deréköv - Orsay
Harisnya: Calzedonia
Csizma: Tozzi

Nektek is vannak hasonló női praktikátok? :) Elrejteni a hurkácskákat? (vagy olyan csak nekem van :D)

5 megjegyzés:

  1. Zsófi írta...:

    tök csini vagy:)

  1. Blithe írta...:

    Hmmm, jók ezek a tippek :) ! Köszi ^^!

  1. Julia's Style írta...:

    Én nemrég szedtem össze az egyik bejegyzésembe azokat a ruhákat a polyvore-ról amiknek a legnőiesebb, homokóra alakot varázsoló szabása van. Ha érdekel lesd meg:

    http://stilusjulia.blogspot.com/2011/10/noies-vonalak.html

  1. zsannu írta...:

    Számomra olyan önbizalmat adó bejegyzés volt ez és nyugodj meg nemcsak neked vannak hurkácskáid.=)

  1. Zsófi írta...:

    Nagyon csini vagy! :) Egyébként meg a hurkácskák sok embernél megvannak, ne aggódj :):)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops