Rózsás ghi testvaj

Ennek a cikknek a gondolata, azóta fogalmazódik meg bennem, mióta olvastam arról, hogy főleg a drogériás testápolók mennyi minden szennyel tele vannak tömve ezáltal többet ártanak mint használnak. A szívem mindig is inkább a natúr - természetes kozmetikum felé húzott, mert ekcémás lévén nagyon meg kell gondolnom mit kenek magamra. ( Lehet , azért van ennyi ekcémás manapság, mert ennyi minden sz@rral tele vannak tömve a kozmetikumok...?)  Eszterrel való megismerkedésem most már lassan több mint fél éves, de a termékei iránti szeretetem azóta töretlen :) Tudni kell, hogy ezt a testvajat már másodjára rendeltem újra, de ha ez is elfogy akkor jön a következő :)

Forrás:  http://kecsketejszappan.startuzlet.hu/

 A csomagolása egyszerűnek mondható, alsó része átlátszó tégely, a teteje pedig szintén műanyagból készült fehér csavarós tető. A kettő között pedig elhelyezkedik a biztonsági réteg, ami megakadályozza azt, hogy folyón/jöjjön belőle bármi is. Ez a tégely 150 ml-s, amiben körülbelül 100 g testvajat kapunk.Tárolásáról annyit kell tudni, hogy száraz hűvös helyen 1-2 hónapig megőrzi a szavatosságát, de ha hűtőbe teszitek kitolható ez az idő.




Alapját a ghi képezi, ami tisztított vajat jelenti. Az indiai gasztronómiából lehet ismerős a számotokra, mert ők ezzel főznek. Készítése úgy történik, hogy az állati eredetű vajat, lassan elkezdik hevíteni, ami a hő hatására ketté válik, egy zsíros meg egy folyadék(vizes) részre. A vizes részét eltávolítják és a tiszta zsír részét  használják fel később főzésre, vagy kozmetikumokban. Én a rózsás változatot választottam, ami annyit jelent, hogy ehhez a ghi alaphoz hozzá cseppentettek még rózsa olajat, növényi olajokat és E-vitamint is. 




Az illatára nincsenek szavak, na jó azért megpróbálom leírni. Hunyátok be a szemetek egy pillanatra. Képzeljétek el, hogy tavasz van, rügyeznek a fák, csicseregnek a madarak, a nap sugarai lágyan simogatnak, a szél pedig hívogatóan viszi a nyíló rózsák illatát. Nem csak az illata kellemes, hanem a lelketek is simogatja.

Állagra olyan, mint egy igazán sűrűre főzött puding. Krémesen lágy, de még se folyik. Használatáról annyit kell tudni, hogy érdemes nedves bőrre felvinni és úgy bemasszírozni, mert jobban kifejti hatását. Én mindig fürdés/zuhanyzás után szoktam magam be kenni vele. Egy mogyorónyi mennyiség elég egy karomra, szépen eloszlik, így még gazdaságosnak is mondható.



Hatása pedig meggyőző, bőröm hidratált, szép és egészséges. A legjobban azt szeretem, benne, hogy nem kell mindennap be kennem magam vele, hanem elég 2-3 naponta is. 

Összességében egy natúr, lelket simogató, illatos terméket kapunk a pénzünkért, amin látszik, hogy emberi kéz alkotta.

  • Honnan? Eszter webshopja
  • Mennyiért? 2300 HUF
  • Újravásárolnám? IGEN!
Szoktatok testvajat használni? Szeretitek őket?
........................................................................................................................

A nyereményjáték ma éjfélig még tart és nyerhettek akár ilyen testvajat vagy arcpakolást!

Ide kattintsatok a részletekért!




5 megjegyzés:

  1. Jól hangzik!
    Nekem a testvajak túl sűrűek, annyira nem száraz a bőröm. :]

  1. Azért az az illat leírás nagyon csalogató! :D

  1. Chrystalcsepp írta...:

    Már régóta szemezek ezzel a termékkel. Mi Eszter szappankáit használjuk, azok is valami mesések illatra is, és az ekcémás bőrrel valami csodát tesznek.

  1. Felhőcske írta...:

    Ez nagyon érdekes, nem is hallottam még róla, hogy ilyenből is készítenek testvajat.
    Én egyébként shea vajat meg kókuszvajat használok, a shea vajat esetleg neked is érdemes lenne kipróbálnod, ekcémára is szokták ajánlani.

  1. Ancsa írta...:

    Én is rendszeresen használom, tényleg fantasztikus termék... :-D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops