5 ikonikus smink termék

Mint  minden szakma, ahogy a sminkes is, piacra dobott olyan termékeket, amelyek mára legendává nőtték ki magukat. A legtöbb szépség blogger és smink kocka szíve, már a látványuktól is hevesebben ver, miközben ellenállhatatlan vágyat éreznek arra, hogy magukénak tudhassák, a kis drágákat. Tapadjatok a képernyőre, mert megrázó képek következnek :D

Urban Decay Primer Potion
Műanyag fiolába zárt folyékony szemhéj bázis, amin minden szemhéjpúder örömmel pihen. Tökéletes tartósság, gyűrődésmentesség, hát kell ennél több? :)


NARS Orgasm
Ha megkérdeznénk beauty bloggereket mi a világ legszebb és legtökéletesebb színű pirosítója, 10/9 őt mondaná :) Gyönyörű barack alaptónusú, aranyfényű termék, melynek  textúrája akár a selyem.




Chanel Rouge Coco
Coco Chanel, a Chanel divatház megalkotója, már önmagában egy legenda, de az általuk kiadott, gyönyörűséges rúzsok mára ikonokká nőtték ki magukat. Krémesek, hidratálnak, színük akár egy álom :)

Urban Decay Naked paletta
Natúr színek kedvelőinek maga a  kánaán ez a paletta, nem hiába az egyik legsikeresebb és legtöbbet eladott darab a világon. Tökéletesen összeválogatott, matt, fémes és csillogós színek, feketétől a fehérig. Gyönyörűen pigmentáltak, és tökéletesen satírozódnak el. 




M.A.C Ruby Woo
"A tökéletes vörös minden alkalomra mindenkinek." Ezzel a mondattal lehetne a legjobban jellemezni a MAC rúzsát. Érdekessége, hogy ez volt az első rúzs, amit a márka piacra dobott, de sikeressége azóta is töretlen.


www.temptalia.com

Nyálcsorgatásból és az álmodozásból mára ennyi, arra kérnélek titeket, hogy osszátok meg nektek, mik az ikonikus sminktermékek?

UI: Sajnos még mindig nem jelentkezett újra a nyertes, tudom hogy én voltam a hülye aki törölte az e-mailjét, de sajnos ha vasárnap éjfélig nem jelentkezik újra, akkor sajnos új nyertest kell sorsolnom!

5 megjegyzés:

  1. Zsófi írta...:

    nekem a CS 88-as paletták is annak számítanak a Sleek palettákkal egyetemben. a bbkrémmel is kezdek így érezni. meg hát rengeteg személyes kedvencem van, amiről már nem tudnék lemondani:D

  1. Anna írta...:

    Az UD primer potion, Naked, YSL Touche Éclat.

  1. Nekem a Lancome Joucy Tubes, illetve ezek, amiket írtál :)

  1. Lolly írta...:

    a russian red szebb vörös :D és az orgasm a világ legjobb pirosítója ez tény...

  1. iamzita írta...:

    Mac Painterly paint pot. Mikor blogokat kezdtem olvasni úgy éreztem minden erről szól, pedig én előtte soha nem hallottam róla.

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops