MAC Fluidline Blacktrack teszt

Lassan már két hónapja van a birtokomba a MAC legendás fekete zselés tusa, a Blacktrack. Nagy reményekkel indultam neki a tesztelésnek, mert már elég sok fajtát kipróbáltam zselés tusok terén, de nézzük meg beváltotta e hozzá fűzött ígéreteket. 

Csomagolását tekintve egyszerű, letisztult klasszikus MAC dizájn. Alul üvegtartóban díszeleg a tus, felül pedig vaskos fekete csavarós tetőt kapott.  Úgy képzeljétek el, mint egy lekicsinyített Paint Potot, amiben 3 gramm tust kapunk. A kupak jól záródik rá, nem engedi, hogy kiszáradjon a termék. 





Az állaga tömör, krémes viaszos, teljesen más mint az Essence vagy Catrice tusánál megszoktunk. Célszerű előtte ezt egy kicsit a kézfejünkön felmelegíteni. Egész könnyen lehet vele dolgozni, siklik a szemünkön.


2 hónap használat után

A pigmentáltsága nem rossz, a képen ugyan nem úgy látszik, de csak azért mert sikerült jó vastagon felvinni belőle, ha vékony tust vonalat szeretnénk készíteni vele  minimum kétszer át kell menni rajta. Száradási ideje nem rossz, kell neki egy perc mire tényleg nem mozdul a helyéről.

Vékonyabb és vastagabb vonalban

Tartósság az én vesszőparipám zselés tusok terén, de meg kell mondjam sajnos a MAC elbukott :( Vízvonalon teljesen, a szempillák tövében meg mondjuk egy 4-5 órát bírt ki stabilan, utána elmászik.

Dörzsölés után

Összességében egy relatíve jó terméket kapunk elég borsos áron. Éppen ezért gondolom azt, hogy az Essence fekete zselés tusa legalább olyan jól teljesített, mint a nála 5ször drágább társa. Egyértelműen nem azt hozta amit vártam :(

  • Honnan? MAC, Westend
  • Mennyiért? 5100 Ft
  • Újravásárolnám? Ennyi pénzért biztos, hogy NEM!

Ti próbáltátok már? Kedvenc zselés tus?

14 megjegyzés:

  1. Viktória írta...:

    Hasznos volt, köszi! Le is húztam a listámról!

  1. Babus írta...:

    Nagyon szeret(t)em ezt a tust, de miután kipróbáltam az essence-t, rájöttem, hogy nem éri meg ötször annyit kiadni érte.

  1. Fru írta...:

    ez fura, nekem a lila van meg min. 4 éve és semmi baja, nem is száradt be és nekem tartósabb mint 4-5 óra! pont most akartam feketét is venni belőle, de most elbizonytalanodtam:/

  1. Bunny írta...:

    Fru : Egész jó termék csak szerintem az árát nem éri meg.

  1. Thündérke írta...:

    Jó, hogy írtál róla te is, bár több helyen is pont ezt olvastam róla :) . Így tuti nem veszem meg :) .

  1. Amadeus írta...:

    En 10eve hasznalok napi szinten tust. Sokat kiprobaltam, koztuk ezt is, de a legjobb a Manhattané. Reggeltol estig ott marad. Nekem is elmaszik a Blacktrack sajnos...mondjuk nekem a paint pot is, nem tudom, miert:(

  1. Amadeus írta...:

    En 10eve hasznalok napi szinten tust. Sokat kiprobaltam, koztuk ezt is, de a legjobb a Manhattané. Reggeltol estig ott marad. Nekem is elmaszik a Blacktrack sajnos...mondjuk nekem a paint pot is, nem tudom, miert:(

  1. Névtelen írta...:

    Na, erről szerettem volna írni én is. Ugyanis én szerintem nem csak az árát nem éri meg, de nem is egy olyan hú de jó termék. :/ Egyáltalán nem olyan pigmentált, mint amennyire én azt elvártam volna. Nekem egy Aden cosmetics-es tusom is feketébb ennél. Persze felvitel után még szép, de a száradási idő leteltével nekem halványodik a vonalam is. :( A tartósságáról pedig ne is beszéljünk..
    ez számomra is jó nagy csalódás volt. :(

  1. Galatea írta...:

    fekete tusként igen , énis jobban preferálok egy olcsóbb márkát, valószínű énis az essence t választottam volna, de anno sikerült nyernem egy maybelline t, LivinPretty játékán.
    ez a tus is szerintem 2ezerért nagyon jó minőség :)

    én sajnos eléggé megvagyok lőve, mert imádom (imádnám) a színes tusokat, zöld, kék, sárga színekben..
    egyedül a coastal scents nél tudok ilyenekről de sajnos úgytudom beszáradnak, szóval nemtudom melyik márkánál tudnék ilyeneket venni..

  1. Köszi lányok, épp ezt szerettem volna megvenni de így más márkából keresek. Pedig azt hittem ő a tökéletes, ezért jó a beauty blogokat olvasni :)

  1. Bunny írta...:

    Erzsi: Próbáld ki a clinique vagy a bobby brown zselés tusát :)

  1. Wndrlnd írta...:

    Sose szoltam hozza egy posthoz se bar rendszeres beauty blog olvaso vagyok, de ez a kedvenc smink termekem, ezert nem birom ki, hogy ne tegyem. kb. 2-3 eve napi rendszereseggel hasznalom a MAC Fluidlinet Blacktrack szinben(mac 208-as ecsettel viszem fel), vagy en vagyok UFO, vagy nem tudom, de SOHA nem maszott el, mindig hasznalok szemhejalapozot is. Esetleg elkepzelheto, hogy tul sokat viszel fel belolle azert maszik el, a paint potra ugyanez igaz, ha normalis mennyisegben hasznalod nincs vele gond, ha sokat viszel fel persze, hogy mas lesz a hatas. Az essense, catrice zseles tus meg jo ar-ertek aranyu, de szerintem darabosan lehullik nap vegen.
    MAC fluidline egy profibb termek, egro ugy is kell kezelni. Nagyon-nagyon sok beauty guru, jokat ir rola(de a gugli masok baratja is), es ez nem egy olyan termek mint az arckrem, hogy embere valogatja.
    Bunny javaslom, hogy probald más modszerrel felvinni.
    A MAC Fluidline egy erosen ajanlott termek es nem veletlenul legendas...
    A hozzaszolasomat nem trollkodasnak szantam, csak a termeket vedem.

  1. Bunny írta...:

    Wndrlnd: A termék tesztelés szubjektív dolog, hiszen a blogger a saját tapasztalataira hagyatkozik és őszintén leírja az olvasóinak. Éppen ezért lehet, hogy valakinek bejön a termék valakinek nem, személy szerint én most csalódtam egy kicsit a fluidline-ba nem azért mert olyan rossz lenne, hanem mert ahhoz képest iszonyatosan túlárazott. De vannak akik tényleg imádják és erre esküsznek, mert nekik bejött a termék. Az olvasó döntése, hogy hisz e a bloggernek vagy sem. Próbáltam már vékony-vastagon mindenhogy elmászott, lehet csak én vagyok ilyen kis elcseszett nem tudom :D Paintpottal viszont semmi bajom, fent van és tart egész nap.

  1. Amadeus írta...:

    Én nem tudom, hogy mit ronthatok el a paint pottal(
    Írták, hogy vékonyan kell felvinni, de nekem sehogy nem működött:( vagyis mondjuk ha reggel 8kor felteszem, akkor 3-4 körül már összeáll a szemhéj ráncában.
    Tippek?:)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops