Rimmel Scandaleyes spirál

Ezúttal a Rimmel dobott egy új, sokat ígérő spirál csodát a piacra, aminek még a reklámját is betiltották két csatornán. Nézzük meg mennyiben is váltja be az ígéreteit!



A csomagolása narancssárga ráadásul neon... de még milyen neon... :D Engem leginkább a közterületesek által viselt mellény színére emlékeztet. Szerintem túl rikító,és igazán olcsó hatású. Maga az anyaga is nagyon vékony műanyag, egyáltalán nem igényes megoldás. A formája hajaz a Maxfactor False Lash Effektre, hasonlóan duci darabról van szó. 


A keféje  az ígéretekhez híven hatalmas, maxi kefe, ahogy a reklám mondja. A szálak közepes hosszúságúak és sűrűn helyezkednek el, klasszikus fenyőfa alakban. Ezzel kapcsolatban annyi az észrevételem, hogy az igaz, hogy nagy a kefe, de szerintem túl nagy. Az én szemem egyáltalán nem kicsi, de így is elég nehézkesen sikerült felvinnem a festéket, úgy hogy ne kenjen össze magam. 



A festék textúrája folyékony és a krémes között van. Szerintem lehetne sokkal "vastagabb", erősebben fedő, bár ennek az az előnye, hogy a pilláinkat nem keményíti be, rugalmasabbak maradnak. Alapvetően ez egy dúsító spirál, 12X sűrűbb szempillákat ígér, amit lássuk be a képek alapján nagyon nehezen teljesít. 

Spirál nélkül - 1 rétegben - 2 rétegben

Tartósságával nem volt gond, egész nap tartott és nem kenődött el, nem hagyott fekete foltot a szemem alatt. Összességében nem igazán szerettem ezt a terméket nem hiszem, hogy a kedvencem lesz, vagy sűrűn fogom használni.

  • Mennyiért? Ajánlott fogyasztói ár: 1700 Ft
  • Megvásárolnám e? Nem!

A terméket a Coty Hungary -től kaptam tesztelésre, de ez semmilyen formában nem befolyásolta a véleményemet. Ahogy mindig itt is az őszinte gondolataimat olvashattátok!

3 megjegyzés:

  1. Kriszti írta...:

    A leírtak alapján tényleg egy nagy csalódás, bár nem vagyok oda a Maybelline spirálokért, gondoltam beszerzem ezt, nagyon rá voltam kattanva, de így nem jött át >.<

  1. Thündérke írta...:

    Nekem azt hiszem kétszer volt Rimmel spirálom, mindkétszer csalódtam :S

  1. Zsanett írta...:

    Volt ilyen Lila Rimmel spirál, nekem az volt és szerettük anyummal :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops