Sleek "Flamingo " Pirosító Teszt

Ezt a pirosítót még talán az ősszel hozta nekem egyik barátnőm Angliából, mikor is kiküldtem egy oldalas listával ugyan nem sok minden volt már, de ez a kis drága el tudott jutni hozzám :)

Csomagolását tekintve nagyon tetszett az a védőfólia ami az óvatlan és gonosz vásárlók ujjlenyomatától védi meg a terméket, garantálva, hogy bontatlan darabot kapunk. Külön tetszett, az a megoldás, amivel el lehetett róla távolítani ezt a védő burkot, mert nem hagyott semmilyen nyomott, se ragasztó csíkot.



Kicsi fekete klasszikus sleek dizájnban érkezik, majd amint kinyitjuk találunk benne egy tükröt, ez is egy jó pont mert nagyon szeretjük a kompakt dolgokat :) Határozottan és erősen visszazáródik, így nem lesz gond azzal, hogy kinyílna a táskánkban.Mérete nem túl nagy, a tenyeremben elfér, súlyát tekintve pedig 8 g-t kapunk a pénzünkért.






A színét tekintve rózsaszínes árnyalatú, lilás alaptónusú de van egy barackos fénye. Csillámokat nem tartalmaz, de matt sem, hanem van egy egészséges fénye. Textúrája közepesen selymes, ezért az eloszlatásánál figyelmesnek kell lenni. 




Ugyan nem annyira mint a paletták, de ez is kissé porzik, a tükör széle rendszeresen olyan szokott lenni. Pigmentáltságára nincsen panasz, éppen ezért vigyázni kell vele, mert könnyen bohóc pírt festhetünk magunknak. 


Vékony rétegben - Vastagabb rétegben


Tartóssága közepes mondható,  mert vagy én maszatolom le, vagy magától, de nap végére elhalványul általában.  Jó választásnak tartom, kék szemű vagy sötétebb hajú lányoknak.

Itt láthatjátok akcióban!


Összességében azt mondom, hogy ennyi pénzért a legtöbb drogériás társát veri, így én mindenképpen ajánlani tudom csak nektek.

  • Beszerezhetőség: Makeup Pláza Webshopja
  • Ár: 1500 FT
  • Újravásárolnám? Ezt a színt már nem a vörös hajam miatt, de másikat mindenképp!

Nektek hogy tetszik?

UI: Sajnos még mindig nem jelentkezett újra a nyertes, tudom hogy én voltam a hülye aki törölte az e-mailjét, de sajnos ha vasárnap éjfélig nem jelentkezik újra, akkor sajnos új nyertest kell sorsolnom!

7 megjegyzés:

  1. Dia írta...:

    pont egyik nap írtam a rose gold árnyalatról tesztet és ott is megemlítettem, hogy mindenképp beszerzek még Sleek pirosítót és hogy egy babapinket szeretnék. na lehet ő lesz az. köszi:))

  1. Zsófi írta...:

    de szép darab:)

  1. Kriszti írta...:

    Aaaa, úúú de szép színe van!! :)

  1. Kittiie írta...:

    Nagyon szép színe van! :)

  1. Blithe írta...:

    Remélem elfogadsz tőlem egy kis apróságot :) ...
    http://my-p-project.blogspot.com/2012/02/versatile-blogger-dij.html

  1. Melcsicicmic írta...:

    Nekem a kedvencem a Pomegranate, nagyon egyéni gyönyörű színe van, a másik pedig a Sunrise és a Suede. Nagyon természetesek. Gyönyörű a dizájn, a minőség. Én nem vettem észre, hogy porzik, de lehet nem értek annyira hozzá. Mindenesetre tényleg sokkal jobbak ezek a termékek, mint a drogériás társaik.

  1. adryenka írta...:

    Betörtél egy paróka boltba? :) Nagyon jól áll neked minden szín és fazon :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops