Sokoldalú blogger díjat kaptam

Hozzám is elért a Sokoldalú blogger díj, ami mostanában futótűzként terjedt a blogokon, Blithe-től, Jessie-től, Vikitől, Erzsitől, Barbitól és Krisztől kaptam meg (remélem senkit nem hagytam ki). Talán ennek a díjnak örülök eddig a legjobban amit megkaptam, mert még ennyi embertől sose kaptam, másrészt meg megpróbálok, a cikkeimmel mindig kreatív változatos maradni, mindig valami új dolgon törni a fejemet és csodás érzés ha ezt mások vissza is jelzik :)

7 random dolog rólam:

  • Imádok sötétben beszélgetni valakivel (akár telefonon), mert akkor nem számít semmi és úgy érzem bármilyen titkon elmondhatom.
  • Imádom a forró kakaót édesítőszerrel, laktózmentes tejcsivel és pillecukorral :D
  • Sokáig pszichológusnak készültem, aztán úgy alakult az élet hogy még se az lettem.
  • Évek óta egy hangulatos kis cukrászdáról álmodozok amit én vezetek.
  • Szemüveges vagyok, térlátásom konkrétan a nullával egyenlő, így mindig felbukok, elesek, fellökök, kibillentek... :)
  • Menthetetlenül romantikus alkat vagyok, és még hiszek az igaz szerelemben.
  • Imádom a számítógépes játékokat, anime és rajzfilmsorozatokat és a bugyuta disney channel-s sorozatokat. ( Dragon Ball, Sailor Moon, American Dragon, Sony with chance, Avatar the last airbender)
  • +1: Sorozat és sminkes videó függő vagyok.

Tudom, hogy ez vér ciki, de nem választok ki 15 embert, mert akiknek adnám, ők már többszörösön megkapták ezt a díjat, így inkább arra kérnélek titeket, hogy osszatok Ti is meg velem 7 random érdekes dolgot magatokról!

2 megjegyzés:

  1. Adri írta...:

    Jújj én is szeretem a forró kakaót pillecukorral :))És úgy néz ki én az álom munkádat végzem...Cukrászdám van :$ :)) https://www.facebook.com/pages/Kapit%C3%A1ny-Cukr%C3%A1szda-%C3%A9s-P%C3%A9ks%C3%A9g/198697966824177

  1. Ritu írta...:

    kezd egyre durvább lenni a dolog :D képzeld, én is pszichológusnak készültem, 2 évig tanultam is Bécsben, de hát nem jött össze... Azt hiszem, egyszer össze kéne hozni egy találkozót :D

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops