Házi szépség - Csináld magad smink tároló

Nagyon régóta szerettem volna valami olyan, tárolót, amibe nem az összes sminkem van, hanem amit naponta használok. Kis egyszerűt, amibe csak belenyúlok és már kéznél is van amit akarok. Már más bloggernél is láttam, hogy kik-be vettek valami hasonlót, de őszintén nagyon lusta voltam elmenni :).  Nézegetve a youtube-t ráakadtam egy videóra, amiben környezetbarát módon készítenek tárolókat. Gondoltam megcsinálom magamnak, így is szeretek otthon barkácsolni :) Nem is volt nehéz, se időigényes, és végül is nulla forintból lett egy sminkes tárolóm :) Remélem tetszik nektek is, és megcsináljátok :)





4 megjegyzés:

  1. Katie írta...:

    Nagyon ötletes megoldás, bár én biztosan bevontam volna a falakat szép színes csomagolópapírral, hogy ne látszon, hogy doboz. :)

  1. Bunny írta...:

    Na ez egy jó ötlet, holnap meg is csinálom :)

  1. Meadow Lily írta...:

    Nekem hasonló alapon működik a varrósdobozom évek óta.:)
    Egy üres cipősdobozba tettem szépen sorban 5 db üres papír pickwik teásdobozt,aminek a tetejét előtte levágtam.Igy színcsoportonként különválogatva tudom tartani a cérnákat. Mivel a doboz szélesebb,mint amilyen hosszúak a teás dobozkák,így lett hely az oldalsó keskeny sávban egyéb kellékeknek is:centi,cipzárak,tűkészlet, stb!:)

  1. TuzaVivi írta...:

    ez nagyon jó ötlet. :D azt hiszem ezt megcsinálom holnap :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops