4.-5. nap

Tudom tegnap elmaradtam egy poszttal szánom bánom bűneimet, de most jóvá teszem és egybe teszem a kettőt :)

4. nap - Kedvenc alapozó

Alapozóból rengeteget kipróbáltam már, drágát olcsót, tényleg sok félét. Egykét kivételtől eltekintve, szerintem nagyon igaz az alapozók esetében, hogy olcsó húsnak híg a leve. És eddig ami nekem ár-érték arányban a legjobban bejött, azok a Maxfactor alapozói. Két alapozót mutatok, hiszen különbözőt használunk télen és nyáron is. Ne haragudjatok, hogy nem saját képeket teszek fel, de most a barátomnál vagyok, itt meg nincs sok mindenem.

A nyári alapozóval kezdeném, ami a maxfactortól az experience alapozó. Miért ez? Mert nagyon könnyű a fedése, természetes,tud alatta a bőröd lélegezni és tele van még sok tápláló anyaggal. Plusz két nagy pozitívuma, hogy végre egy drogériás alapozó, aminél van ilyen világos szín és tartalmaz fényvédő faktort! :). 
A téli alapozóm szintén maxfactoros volt, ez pedig a Maxfactor Lasting Performance alapozó, természetesen ebbőlisa legvilágosabb.Miért ez? Mert nagyon jól hidratálja a bőrömet, megóvja a hidegtől és az széltől. Egész nap kitart és tényleg nem hagy foltot. Jobban fed mint egy átlagos alapozó, de én szeretem ha télen "vastagabb bőr" van rajtam:)
Nekem 102s van soha életembe nem leszek ilyen barna :)

5.nap - Amit szeretek csinálni

Nagyon szeretek egy hosszú fárasztó nap után összebújni a barátommal és végig nézzük ezeknek a sorozatoknak az új részeit: Doktor House, Így jártam anyjátokkal, Agymenők, Jóbarátok (sajnos ez már vége), Azok a hetvenes évek show ( ez nagyon beteg mindenkinek ajánlom).
 
Enni, főzni sütni: Ahogy láthatjátok nem vagyok egy egyszálbélű, aki egész nap joghurton él. Imádok enni és főzni is, bár ez a két dolog szerintem együtt jár. Mindig próbáltam nagy fogyókúrákba kezdeni, de valahogy mindig rájöttem, hogy lefogyni sose fogok, de enni nagyon is jó, főleg jó ételeket. Desszertek közül a kedvencem a málnás sajttorta. Azt hiszem akkor kezdődött a mi kis románcunk mikor megnyílt a közelünkbe a meki mellett egy mc cáfé. Akkor még azt hittem, hogy a sajttorta mint édesség nagyon undi lehet, mert, hogy lehet jó egy desszert trappistából készül :D Tudomtudom...akkor még kis tudatlan bakfis voltam, aztán egyszer úgy döntöttem megkóstolom és beleszerelmesedtem teljesen :). Éppen ezért otthon egy magam még soha nem sütöttem, mert akkor tuti megenném az egész tepsivel, így csak marad ünnepnapokon vagy akkor amikor valami nagyon finomra vágyom. Mivel szenvedélyesem eszem főzöm sütök, ezért az én tv-en csak TV paprika mehet, azon belül is Nigella. Nagyon szeretem, ahogy beszél az életekről és még a salátái és jócskán tartalmaznak kalóriát :).


Sminkelni,bár ez ugye nem meglepő, hisz ez egy sminkblog. Egyik álmom az, hogy sminkmester legyek. Fura amúgy, mert nem mindig voltam ennyire mániákus ezen a téren, sőt isten igazából nem is voltam/vagyok túl tehetséges rajzoló. De a sminkelés valahogy más, nagyon szeretem azt, hogy minden nap valami ujjat alkothatok, és ha ez nektek is tetszik, annak még jobban örülök.
Ez a sminket elfogom készíteni, jó persze nem ekkora pillákkal:)
Nagyon szeretek eljárni kávézni a barátaimmal, szeretek új ízű, formájú, színű kávékülönlegességeket kipróbálni. Nagyon imádom, amikor, a capuccinom tetejét szépen kidíszítik és kiskanállal leeszem a tejszínhabbal együtt. Mostanában a California coffee company-ba járunk, az Oktogonra.

Ha pedig túl vagyunk egy nehezebb zh-n vagy egy szörnyű vizsgaidőszakon, a barátnőimmel elszoktunk menni a Choxolatba. Budapest szívében a Deák tértől nem messze egy kis ékszeres láda. Ameddig a szem ellát csak csoki van. Minőségű csokiból nagyon finom és különleges forró és jegecsokikat készítenek a kedves eladó lányok.

Remélem egy picit ezáltal jobban megismertetek :) Legyetek jók :)

3 megjegyzés:

  1. _Mia_ írta...:

    Jujj, köszi a kávézós-csokizós tippet :) Mindig bajban vagyok, mert egy idő után megunom azt a helyet ahova mindig megyünk, de újat és jót meg nehéz találni-számomra legalábbis :)

  1. Bunny írta...:

    Hogy ha van rá igény akkor nekem vannak nagyon jó bejáratott kajálos-csokizós-kávézós helyeim :)

  1. _Mia_ írta...:

    Én nagyon szívesen fogadnám a tippeket :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops