Kreatív Kedd vélemény

Azt hiszem néhány dolog tisztázásra szorul a Kreatív Keddel kapcsolatban a félre értések elkerülése végett! Soha nem írtam még ilyen cikket, de úgy érzem e mellett nem mehetek el szó nélkül. Ezt az alkotói klubbot, azért hoztam létre, hogy kéthetente egyszer kilépjünk a saját megszokott kis világunkból, merjük újat alkotni, önmagunkért, no meg az olvasóink szórakoztatására! 9 bloggerina a tagja ennek a klubnak, akiket teljesen szimpátia alapján random hívtam meg. Egy egyszeri alkalmas "bulinak" indult, de aztán ahogy teltek a napok, jöttek az ötletek, mi is összeszoktunk rendszeres sorozat kerekedett ki belőle. Nem diszkriminatív célzatú és nem akartam ezzel senkiben ellen érzést kelteni!

Végül úgy határoztam/határoztunk, hogy maradunk így 9-n mert már így is nehéz ennyi fiatal csaj munkáját összekoordinálni, de hogy a kecske is jól lakjon no meg a káposzta is megmaradjon kitaláltuk, hogy két hetente a kreatív kedd meginvitál egy vendég bloggert. Létrehozunk ennek egy facebook oldalt, ahol Ti olvasók tudtok ötleteket adni, szavazni lájkolni, stb. Valamiért nem működik a képre kattintás, így ha IDE, katt, akkor eléritek :)


Remélem mindenkinek tetszik az újítás, az elégedetlenkedők meg ezentúl nem igazán érdekelnek, mert nem tudok mindenki kedvére tenni de őszintén?, nem is nagyon akarok!

Ui.: Nem tiltjuk (miért is tennénk) meg senkinek, hogy a kreatív keddet követően az adott témából inspirálódva   ő is alkosson valami szépet. Sőt nekem igazából ez is volt az egyik célom, aki szeretné tegye meg nyugodtan, és mutassa is meg nekem/nekünk :)

25 megjegyzés:

  1. Lumena írta...:

    Nem követem nyomon az eseményeket és nem tudom kinek mi baja volt a kreatív keddel, de olyan elszomorító látni ezt a mentalitást. Sok ember annyira keserű... mindenbe bele kötnek semmi sem jó nekik. Ahelyett, hogy örülnének ennek. Szerintem nagyon jó kezdeményezés, és izgalmas figyelni ki mit alkot, kinek milyen az elképzelése egy adott témáról.

  1. Bunny írta...:

    Engem szomorított el a legjobban, pedig én tényleg csak egy jó dolgot szerettem volna csinálni. Többen kérdezték degradálóan, hogy miért pont ezt a 8 bloggerinát választottam, miért nem mást és hogy miért nem vagyunk, leszünk többe...

  1. Lumena írta...:

    De gondolom senkinek nem tiltjátok meg, hogy inspirálódjanak a téma által. :P Attól, hogy nincs valaki a nyolcasban készíthet pl. csodaországos sminket nem? Ajhhh... buták az emberek, kérlek ne szomorkodj és ne vedd magadra a piszkálódásaikat! Kívánok még sok örömteli kreatív keddet!

  1. Bunny írta...:

    De hogy is, ez is volt az egyik célom ezzel, hogy mások is nyugodtan csináljanak bármit az adott témával, mi csak örülünk neki :)2 hét úgy is a rendelkezésükre/tekre áll :)

  1. dorottyazsofia írta...:

    Én még csak kezdő sminkelő/sminkblogger vagyok, és nem is tudnék ilyen szépeket csinálni... de ha tudnék, sme lennék megsértődve... minek? örülhetne az ember, hogy kreatív sminkeket lát, hogy ki mivel készült az adott témához... és ha akarnak, ők is csatlakozhatnak és készíthetnek sminkeket... komolyan, egyes emberek ovis szinten vannak (ott volt az, hogy fújok a másikra, amiért olyan csúúúúnya volt, hogy épp másokkal játszott, és nem velem :D...)
    Nagyon jó ez a kezdeményezés, és már várom a következő alkalmas adagot! :)

  1. Bunny írta...:

    Doroffe: Remélem látunk nálad Alice sminket :)

  1. Makeupcakes írta...:

    Most komolyan fennakadt ezen valaki?!:O

    Szíve joga kitalálni ilyeneket mindenkinek, aki itt picsog, inkább indítson egy saját kezdeményezést. Komolyan, nem értem néha az embereket. :D

  1. Bunny írta...:

    Lesz egy Anti Kreatív Kedd szerdán :D De igen vannak ilyen emberek, mindig is vannak, voltak és lesznek is.

  1. Monday írta...:

    Nekem a képre kattintás nem működik. :(

  1. Suzy írta...:

    Remélem így már tiszta, és én is szívesen látnám, ha mások is megcsinálják, vagy ötleteket adnak az olvasók! :))

  1. Bikira írta...:

    Tyű nem is gondoltam, hogy ebből gáz lesz. Meg vagyok lepődve teljesen. Én nagyon jó ötletnek tartottam és mindegyikőtök alkotását megnéztem.:) Tök ügyesek voltatok és nagyon fogom várni ezeket a kreatív napokat.:) Ettől függetlenül aranyos ötlet, hogy mindig "meghívót kap" majd egy körön kívüli blogger is.:)
    (Andi)

  1. Unknown írta...:

    Jesszus, ez tényleg zavart valakit? Nem találtam olyan bejegyzést, ahol bárkinek is megtiltottátok volna, hogy ne kreatívkodjon a saját kedvére...

  1. sunnysideup írta...:

    Fú, nem tudom, hogy ennek van-e valami köze hozzám, de ha egy kicsi is, akkor úgy érzem, nekem is tisztáznom kell pár dolgot. Én írtam neked egy emailt, miután végignéztem a Kreatív Keddes posztokat. Úgy érzem, semmi bunkót vagy bántót nem írtam, és ahogy mondtam, nekem is tetszik a kezdeményezés. Azt hittem, mint bloggert, érdekelne egy kis visszajelzés, még ha nem is 100%-ig pozitív. Az emailemre választ nem kaptam, ezért gondolom, hogy ez a poszt talán részben nekem is válasz. Bemásolom ide az emailem, hogy a többiek is láthassák, hogy semmi rossz szándék vagy rossz indulat nem volt bennem, sőt, épp az ellenkezője, és érdekelt volna, te ezt hogy látod. Na, az emailem:)
    "Szia!
    Sok sminkblogot olvasok, és most néztem végig a Kreatív Keddes posztokat, és gondoltam, bár saját szórakoztatásotokra csináljátok, talán örülnél egy kis olvasói visszajelzésnek:) Nekem maga a kezdeményezés nagyon tetszik, és érdekes volt végignézni, ki honnan futott neki a feladatnak, jól szórakoztam. Ellenben ez a "zárt klub" feeling nem igazán szimpatikus nekem, és arra gondoltam, azoknak a bloggereknek, akiket nem hívtatok, biztos rosszul esik. Ráadásul csatlakozni se tudnak a kezdeményezéshez, hiszen titkos minden projekt, nem tudják csak úgy maguktól elkészíteni ők is, valamint egyikőtök se írta oda, hogy nyugodtan csatlakozhat bárki, inkább azt erősítettétek, hogy ez a kis magánklubbotok. Nem tudom, mi alapján választottad ki a bloggereket, akiket felkértél, de meglepődtem, hogy Griberli nincs a listában, szerintem nagyon érdekes lett volna, ha ő is része ennek a kis "titkos társaságnak". Szóval, maga az ötlet szerintem nagyon jópofa, de a kivitelezés egy kicsit visszás gondolatokat kelt (bennem). Remélem, nem veszed sértőnek a véleményem:)
    Dóra"

  1. N írta...:
    Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
  1. N írta...:

    Töröltem, így is el tudod olvasni, de semmi értelme belemenni itt. Meg sehol se.

  1. Rita írta...:

    Hahlihó, szerintem egy klubbnak egy titkos társaságnak akkor van értelme ha titkos és elérhetettlen, mi lenne a mókás abban ha mindenki meg csinálhatná, én ugyan nem csinálnám, mert elég arra az a másik 10-20 blogger aki elkészít egy adott sminket.Ez az izgalmas benne, mivel a szerkesztő az egész kiötlője úgy gondolta, hogy ez a 9 ember + 1 vendég fő fogják alkotni ezt a titkos társaságot szerintem egy olvasónak annyi ezzel a feladata, hogy elfogadja. Tehát ez olyan mint egy munka, azért nem fognak felvenni mert szép vagy vagy mert piros a pólód, a tudáson és sokszor a szerencsén múlik.

  1. Eme írta...:

    Szerintem jó ötlet volt, semmi kivetnivalóm sincs a választott 9-essel, imádom mindegyikőjüket, úgyhogy aki irigy az mérgelődjön. Várom a két hét múlvát, és agyalgatok ötleteken nektek =)) (2-öt már írtam is FB-re =) )

    Annyira jók vagytok!! =))

  1. bettynova írta...:

    Szerintem nem is tudom, hogy ez a titkos társaság dolog jó ötlet e olyankor, amikor kezd széthúzás lenni a bloggerek közt.
    Nem én mondtam, hanem beszéltem cégekkel és ott említették az emberkék.
    Valamit kellene találni, ami összehozza az embereket, nem a széthúzást erősíti. Nem azt mondom, hogy legyen mindenki mindenkivel öribari. Csak kicsit ciki szerintem, hogy külső szemlélők azt veszik észre, hogy széthúzás van...

  1. Bunny írta...:

    Szerintem ne legyünk annyira naívak, hogy azt higgyük, hogy itt tényleg mindenki mindenkivel happy. De mégegyszer elmondom, meg se fordult a fejembe, hogy ezzel a széthúzást erősíteni, nem is gondoltam volna hogy ilyen indulatokat váltok ki. Jó dolog akartam, amit szeretnek az olvasók. NEm arról van szó, hogy nem tudtam volna bevenni még vagy 15 bloggerinát, mert de igen. Csak egyszerűen mondom már most is sokan vagyunk néha.

  1. bettynova írta...:

    Értem Bunny és szerintem is rengeteg blog van, de te is értsd meg, hogy a legjobb szándék ellenére is van olyan, hogy sértődés meg fújás lesz belőle. Nem mondtam, hogy mindenki mindenkivel legyen happy, nem is lehet ezt várni. Jó lenne vmit kitalálni, aki kicsit összébb húzza a blogger csajokat. Ötletem nincs, csak van egy ilyen vágyam.

  1. Eme írta...:

    Meg kell hogy védjem Bunny-t, Bettynova érveivel szemben:
    1, ha széthúzás van arról ki tehet? A bloggerek (amúgy miben van az, én személy szerint ebből semmit se érzékelek. Igaz van blogom, de eléggé külsős vagyok, eddig eléggé a magam útját jártam vele =) )
    2, senki nem mondta senkinek hogy ne találjon ki ilyet.
    3, miért kell megsértődni, hogy ha ő nincs benne egy ilyen társaságban? Akinek van egy kis józan esze nem fog megsértődni. Simán ő is megcsinálhatja a sminkeket, illetve bármilyen jó ötlettel előrukkolhat. Senki se mondta, hogy nem lehet bárki kreatív.

    És senkinek se akarok ezzel beszólni (vagy bárkit megbántani), csak uncsi ez az egymás tépése... =/

  1. bettynova írta...:

    Eme szerintem félre értettél, én nem akarom Bunnyt bántani. de még vitatkozni sem akarok vele, veled sem. Leírtam, amit leírtam. Egy vélemény és ennyi.

  1. Eme írta...:

    =) Jó-jó =) Éljen a Világbéke! =)*

  1. AA-dmin írta...:

    Nekem az a hihetetlen, h 1 ilyne jó kezdeményezésből is ez lett. Engem pl nem hívott meg bele senki, de nem az volt az első gondolatom, h jaj miért nem, meg biztos akkor utálnak. Én már este 7kor a gép előtt ültem és nyomtam a frissítés gombot a facen meg Lolly blogján, meg cseszegettem őt chaten h árulja már el. 8-kor pedig mindegyik bejegyzést végignéztem és még 2 nap múlva is erről beszélgettünk 1 cappucchino mellett a kolléganőimmel.

    Szerintem jó ötlet volt és legyen folyt köv!

  1. Bunny írta...:

    Sajnos az emberek ilyenek, főleg a magyar emberek, látnak valami jót és bántják. De hála isten 99%-toknak nagyon tetszik a dolog, aminek tényleg nagyon örülünk :) Lesz folytatása mindenképp, főleg hogy tele van az ötlet láda :)Szeptember 6-án 8kor újra jelentkezünk, de akkor már az első vendég bloggerrel kibővülve :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops