Kreatív Kedd Sminkverseny

Sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan is tudnálak titeket, olvasókat bloggerinákat jobban bele ebbe az egész klubba. Régóta szerettem volna már egy olyan versenyt rendezni, ahol nem Fortuna dönti el, hogy ki kapja az ajándékot, hanem a smink tudásotok. De eddig nyeremény híján patt helyzet volt, de most hála az L.A makeup-nak most már az is van :).De akkor nézzük a feltételeket:



A TÉMA?
A téma maga, a GLAM ROCK fantázia nevet kapta, ami a mai modern nő sminkjét takarná. Olyan nőt aki magabiztos, öntudatos, nem fél semmitől, és bőrdzsekiben és persze tűsarkúban rúgja szét a pasik hátsóját :D Nyugodtan engedjétek szabadjára a fantáziátok, nem kritérium, hogy hordható legyen.

KI VEHET RAJTA RÉSZT?
Bárki! Lehetsz bloggerina, olvasó, fiatal, idős, kicsi, nagy tényleg bárki :) Egyedül mi a Kreatív Kedd tagjai nem veszünk részt rajta, hiszen az elég etikátlan lenne.

MIT VÁRUNK EL?
Nagyon fontos, hogy minőségi, legalább 800*600 képfelbontású képeket kérünk! Nem fogadunk el homályban a mosdó legsötétebb sarkában fotózott rossz képet. A képet, TILOS Photoshoppolni, mert nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy ki mennyire profi szinten használja a programot. Egész arcos fotókat fogadunk el, csak a szemről nem! 

MIT KELL TENNI AHHOZ, HOGY JELENTKEZHESS?
Elsőként lájkoljátok az L.A Makeup facebook oldalát, megköszönve ezzel nekik a nyereményt, ide kattintva meg is tehetitek. Magát az egész arcos fotót, egy kis leírással, vagy ha bloggerina vagy akkor akár egy poszt linkkel feltölthetitek a Kreatív Kedd ötletládájának a facebook oldalára. Ide kattintva eléritek.

MEDDIG TART A VERSENY?
A verseny 2011.09.09 (Péntek)-2011.09.25, 23:59 (Vasárnap)-ig tart. A már ezután beérkezett munkákat, sajnos érvénytelennek kell tekinteni.

KI DÖNT ÉS HOGYAN A NYERTESEK SORSÁRÓL?
A legfontosabb, 2 hogy nyertes lesz! Az első nyertest, mi választjuk, a Kreatív Kedd csipet csapata, pontozási rendszer alapján, kvázi mi leszünk a "szakmai" zsűri. A második nyertes pedig a közönség díjazott lesz, így aki a legtöbb lájkot kapja a képéhez, az viheti el a nyereményt. Ha esetleg a két nyertes személye megegyezik, akkor elviszi a főnyereményt, és a második legtöbb közönségi szavazatott kapott kapja a közönség díjat. Az eredmény hirdetés pedig a verseny lezárását követő 1 héten belül fog megtörténni.

MI A TEENDŐ HA NYERTÉL?
Fontos, ha te lettél valamelyik nyertes akkor csak úgy kaphatod meg a nyereményed, ha a smink elkészültéről leírás, pontos termék megnevezés készült, amit el is juttatsz hozzám! Továbbá szeretnénk még egy előtte utána képet, és minimum 1 fotót ami a smink egyik folyamatát ábrázolja. A nyertesek munkáját természetesen közzé is tesszük! A nyereményt természetesen az L.A Makeup tudja postázni, de személyes átvételre is van lehetőség!


MIT NYERHETTEK?
A végére tartogattam a legizgalmasabb részt :D A főnyertesnek nagyon izgalmas nyereménye lesz, mert részt vehet egy személyes sminktanácsadáson, ahol gyönyörűen ki is sminkelik! Továbbá nyer egy 5db-s ecsetkészletet tartóval együtt! A közönség díjazott 
pedig választhat magának 1-1-t a Mineral szemhéjpúder és a Mineral pirosító közül :)




5 megjegyzés:

  1. - írta...:

    Izginek hangzik, talán-talán be is nevezek. :-)

  1. Barbara Sipka írta...:

    Hú ez nagyon izgi!!! :)

  1. Petra világa írta...:

    Erre én is benevezek :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops