MAC ME OVER ! - élménybeszámoló

Akik a facebookon követnek, ők már egy ideje tudták, hogy engem is beválasztottak a 120 lány közé, akit MACszépítenek :) Soha nem nyertem semmit, így ennek nagyon nagyon örültem, ráadásul még soha nem voltam MAC sminkelésen. Péntek 12:30-ra voltam beírva, amikor odaértem egy nagyon kedves hostess lány fogadott, aki egyből a kezembe nyomott egy nyilatkozatot, hogy elfogadok e promóciós anyagokat postán&e-mailben, és hogy hozzájárulok e az átalakításon készült képek közzé tételéhez. Ezt gyorsan ki is töltöttem, egyből mehettem is a sminkes székbe :). Ismerős arc fogadott, Betti, egy tündéri MAClány, őt már régebbről ismertem. 

Nagyon várt már engem, mert tudta, hogy rajtam kiélheti magát :D. Én úgy vagyok az ilyen sminkelésekkel, hogy miért kérjek egyszerű vagy akár natúr sminket, ha azt otthon is eltudom készíteni, jó persze nem mindent MAC-ből, de azért értitek :). Ilyenkor elő veszem a bevállalósabb énemet, és bevadulok :D Előző nap a kezembe akadt a Marinnoaud mostani újságja, amiben a Pupa új Folkwaves kollekciójának a kampányfotója volt, gyönyörű lila-türkiz füstös szem. Mikor Betti megkérdezte, hogy na akkor mit szeretnék, akkor már a mosolyomból tudta, hogy nem valami lightosat :D Beugrott a kampányyfotó, és ő már vette is elő a két gyönyörű pigmentet :) Közben tök jól elbeszélgettünk, kifaggattam mindenről :D

Nagyjából egy óra után kész is lettem, majd irány a fodrász szekció. Tudjátok milyen a hajam, ezzel nagy dolgokat nem lehet alkotni, így először begöndörítette, de nekem az már nagyon durva volt, így inkább a vasalt egyenes mellett döntöttem. Majd végül jött a fotózás. A képeket polaroid géppel készítették egy fekete fal előtt. Mikor készen lett a kép, az amerikai kampány fotóhoz hasonlóan mi is kitehettük egy nagy MAC-s állványra. Ez az állvány, majd később a MAC előtt megcsodálható lesz, a 120 lánnyal együtt :)

Összegében, nagyon jól meg volt szervezve az egész program, mindenki tudta, mit kell csinálni, nem hanyagoltak el senkit, mindenkire tényleg annyi időt szántak, mint amennyi kell :) A legmeglepőbb dolog az volt, hogy fel voltak készülve, ránk bloggerinákra, mert a hostessz lány, volt annyira aranyos, hogy miközben engem sminkelt a Betti ő körbe videózott mindent, képeket is készített. Az átalakításon összetalálkoztunk Barbival (Barby's World blog) és Nikivel ( MadeinBeauty), sajnos csak külön-külön, de így is nagyon jót beszélgettünk :) Két nagyon édes lányt ismertem meg bennük :)

Betti az én MACszépítőm :)

Szépülnek a bloggerlányok :)






Hmm...elfogadnám :D

Linda nagyon dolgozik 


Az állvány

MakeupMania&MadeinBeauty

MAC ME OVER!








Végül pedig ha nem untátok meg a 20 képet, akkor még itt egy videó, köszönet érte a kedves hostess lánynak :)


Volt valaki az átalakításon ? :)

7 megjegyzés:

  1. Nagyon jó beszámoló volt :)
    Én mint nézelődő voltam ott de 12 körül el kellet jönnöm:(

  1. Thündérke írta...:

    Tök jó lehetett :) és szép lett a sminked :$

  1. *kiscsillag* írta...:

    ééén voltam. :) ma. irtó jó volt, nagyon ügyesek voltak a csajok. élveztem - vissza is mennék még párszor! :)

  1. Makeupcakes írta...:

    Vártam már a beszámolót, biztos szuper lehetett!:) Szép lett a smink is, kicsit irigykedem. :P

  1. Kinga írta...:

    Jajj nagyon szép lett a sminked, ügyes volt a sminkes :) Én sajnos nem tutam elmenni (suliban voltam helyette), de nagyon bánom! :S

  1. Bikira írta...:

    Tök jó lehetett.:) Szuperek a képek és a videó is. A sminked pedig csodás.:)
    (Andi)

  1. Sunny írta...:

    Nagyon szép lett a sminked! :o

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops