Video Sminksuli - Feketés Füstös Szem Essence Palettával

Arra gondoltam, elindítok egy sminksuli videósorozatot, amiben inkább "oktató" jellegű témák lesznek. Fontos, hogy ti is nyugodtan írhattok, hogy milyen témát szeretnétek látni, nagyon szívesen megcsinálom! Az első lecke anyaga, a klasszikus füstös szem technikája.







Termékek amiket használtam:

Arc:
  • MAC Matchmaster - 01
  • Beyu Blush - 120


Szem:
  • MAC Paint Pot - Painterly
  • Maxfactor Eyebrow Pencil - Balck
  • Essence Quattro Eyeshadow - 04 Oh so Cute
  • Coastal Scents 88' Matt Paletta 
  • L'oreal Volumissima 
  • Catrice Eyebrow Set


Ajak:
  • L'oreal Glam Shine Crystal - 114 Quarz Strass
  • Carmex SPF 15


16 megjegyzés:

  1. Névtelen írta...:

    nagyon tetszik. pont nekem is ez az essence palettám van, így ez jól jön ;)
    Köszii :)

  1. Réku írta...:

    Én szivesen látnék 1 videót a tusvonalról. Tudom, elcsépelt meg minden, de szerintem rajtam kívül vannak még páran, akik hadilábon állnak vele :)

  1. Monday írta...:

    Meggyőződésem volt, hogy este írtam ide egy kommentet. O.o

  1. Bunny írta...:

    vikii: köszi szépen :)
    Réku: Tervben van :)
    Monday: ahogy látod nem írtál :D De mit szerettél volna? :D

  1. Monday írta...:

    Fú, éjjel egykor lehet lusta voltam belépni, vagy valami más csúszott közbe. Szóval nálam nincs hang ezen a gépen, de arra gondoltam ahogy a videót néztem, hogy te nem félsz attól, ahogy a ceruzás résznél oldalra és lefelé meghúzod a bőrt? Úgy értem, hogy később nagyon ráncos lesz a szemed körül a bőr? Valahol azt olvastam, hogy nem szabad a szem körüli bőrt nagyon huzigálni, mert nem tesz jót neki.

  1. Bunny írta...:

    Én még soha nem gondoltam bele ebbe, de még soha nem is hallottam erről, de talán van benne valami ráció, mert ugye a szemöldököt sem szabad nagyon gyantáztatni alul mert megereszkedik bőr. Egyelőre nem félek ettől, nekem ez ösztönös mozdulat, könnyebb így kikontúroznom a szemem. Lehet el kéne kezdenem figyelni rá :D

  1. Bikira írta...:

    Nagyon szép a smink, tök jó színeket használtál. Nagyon jó lett a videó is. Ja és tetszik a felsőd, legalábbis amennyi látszott belőle.:D
    (Andi)

  1. Bunny írta...:

    F&F-s le volt árazva vettem belőle 3 színt :D egyszerű kerek nyakú, puffos ujjú semmi extra de én imádom :)

  1. Makeupcakes írta...:

    Klassz videó lett, ki fogom próbálni! A felsőt szeretem én is, nekem is van belőle 3 szín. :D

  1. SziAnna írta...:

    Nagyon jó lett a videó!! :) Most először próbáltam ki úgy elkészíteni a füstös szemet, ahogy valaki megmutatja :) tisztára mint egy tanfolyamon ... :D Nagyon tetszik!!! :) Köszönöm,hogy megmutattad! :) nekem is az az essence szemhéjpúder van meg, mint amit használtál, a másik szürke helyett a világoskéket használtam róla :) máskor is el fogom készíteni :) szép napot! :)

  1. Bunny írta...:

    Dejjóó nagyon örülök neki :) Én csak a technikát mutattam meg, de tényleg a te fantáziádra van bízva, hogy milyet alkotsz belőle :)

  1. Barbara Sipka írta...:

    Nagyon jó lett a videó! Sok-sok jó tanácsot kaptunk :D

  1. Panka™ írta...:

    Nagyon jó, nagyon hasznos! És a hangod meg nagyon kellemes :) Várom a rejtett szemhéjas sminksuli részt (remélem, az lesz a következő:P)!

  1. Bunny írta...:

    Köszönöm szépen :) A következő egy bulis smink lsz főleg Sleek palettával bronz és zöld :), de utána megy a fedett szemhéjas :)

  1. _Mia_ írta...:

    Uh, a fedett szemhéjas nekem is jól fog jönni... 23 éves létemre ha kinyitom a szemem, a szempillasorom felett mindössze 2-3 mm látszik, afelett már a ránc van... marha nehéz így szépet (és szimmetrikusat!)alkotni :( Jaj és mi lesz velem öregkoromra? :D

  1. elmoo bá írta...:

    Szia! Nagyon szépek a videód ügyi vagy ,de nekem egy hatalmas problémám van http://3.bp.blogspot.com/-4zFWUs9Uaa4/TvT-eczATiI/AAAAAAAAA50/9ByKuOOi5cM/s1600/DSCN8211.JPG egy ilyen vastagabb végű szemtussal..nem tudom ,h csináljam meg szépen a szemem. Kérlek segíts!:)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops