Maxfactor 2000 Calorie Teszt

A maxfactor ikonukus spirálját nem kell azt hiszem egyik smink kockának sem bemutatnom, de most hogy 20 éves lett a kis drága, új ruhát kapott. Nagyon izgatottam vártam már, hogy megjöjjön mert igen csak kalandos útja volt a kicsikének :D Több bloggerinával egyetemben az én spirálomat is a magyar posta néhány igazán kedves dolgozója magáénak tudhatja, amit most már a használata után nem csodálom miért cuppantak rá ennyien :D

A csomagolása igényesebb műanyag fekete borítás, a betűk és a csík rajta fémes meggy piros. Két dolog nem tetszett benne, hogy szerintem lehetett volna az írás világosabb, vagy erőteljesebb színű, másrészt meg ez a műanyag iszonyatosan gyűjti az ujjlenyomatot és az őrületbe kerget vele. 




A keféje nagyon érdekes, mert görbített banán alakú, a sörték pedig hol hosszabbak, hol rövidebbek de igazán  sűrűn  rakottak. A lehúzó berendezés tökéletesen dolgozik, pont annyi festéket hagy a kefén, amennyi pontosan elég. 




A használata, borzasztóan könnyű a hajlított kefe miatt, a szempilláim pontosan beleülnek a görbületbe és már viszem is fel a festéket. A formulája közepesen sűrű, enyhén viaszos, így tökéletesen befedi a pilláimat, anélkül hogy bekeményítené őket.

A hatása azt hiszem magárért beszél :) Egy rétegben is jó, de két rétegben maga a tökély! Dúsít, pöndörít, hosszít picit kell ennél több egy nőnek? :D Tartóssága is nagyon jó, egy hosszú napot is kibír anélkül, hogy a szemem alatt hagyna egy nagy fekete foltot.

BAL - 2 réteg                 JOBB - Natúr


Összességében  imádom, imádom és imádom :) Nem gondoltam volna, hogy az én szívem csücske MAC Haute&Naughty helyett találok egy sokkal olcsóbb drogériás vetélytársat, aki fél kézzel le is nyomja :)

Mennyiért? Ajánlott fogyasztói ár - 2999 HUF
Megvenném e?! IGEN :D

Nektek, hogy tetszik?

A terméket a Primőr Kft.-től kaptam tesztelésre, de ez semmilyen formában nem befolyásolja a véleményemet! Mindig az őszinte gondolataimat írom le, most se volt ez másképp!

4 megjegyzés:

  1. Poppy Vintage írta...:

    Regen nekem is ez volt a kedvenc szempillaspiralom, aztan valtoztattak valamit rajta. Lehet a nosztalgia kedveert adok neki meg egy eselyt.

  1. Úristen! Szerintem tudom, hogy melyik lesz a következő szempillaspirálom! :D

  1. Poppy írta...:

    Nagyon látványos :D

  1. diamond írta...:

    na ez meggyőzött,de tényleg! :) Köszi Klaudia ezt a tesztet, mert eddig több mindenkinél láttam a szempillaspirálokat a 3 fajtát és nem tetszettek, de most! :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops