Sleek Divine Storm paletta teszt

Ezt a palettát néhány hete rendeltem a Makeup plázából, de addig nem akartam róla írni, ameddig nem próbálom ki mindenhogy. De azt hiszem most már teljesen leteszteltem és véleményt tudok róla formálni. De akkor lássuk a medvét :)
Így néz ki a kis drága :)
Kezdjük a csomagolásával és a méretével. A dobozka méretével ellentétben nagyon masszív, könnyen, de határozottan visszazáródik. A tetején halványan, cirkalmas betűkkel sleek felírat díszeleg. Ha ki nyitjuk akkor, akkor alul találhatjuk a színeket, felül pedig egy hosszú és szerintem nagyon hasznos tükröt. Méretét tekintve nagyon kicsi, de legalább könnyen magatokkal tudjátok vinni és gyorsan feldobni egy szép sminket.
12 szín van benne és a tükör

Coastal Scents 88s matt palettához képest ekkora

Ilyen dobozkába csomagolva érkezik
12 gyönyörű szín van benne, nem tipikusan nyári színek ugyan, de ha jobban megnézitek van benne bronz-arany árnyalat, rózsaszín és burgundi, de ha este bulizni indultok és unjátok a fekete füstös szemet, akkor az alsó sor használatával nagyon szép színes minket tudunk varázsolni. A színek egytől-egyig erősen pigmentáltak, jól lehet velük dolgozni. Egy helyen bukik meg a dolog, a képeken is látszik, hogy a legtöbb szín nagyon porzik a dobozban is meg sminkelés közben. Ami furcsaság még feltűnt, hogy van néhány szín, ami túl puha némelyik meg kicsit keményebb. Ezért vigyázzunk a felvitelkor, mert véletlen a sötét acél kékbe nagyon belenyúltam :( A palettához továbbá jár egy standard szivacsos két végű applikátor ami az átlagosnál szerintem jobban használható, jobb minőségű is. Ha csak ez van nálad és a paletta ezzel is össze lehet dobni valamit.

Szegény acélkéken lett egy lyuk :(


A két végű applikátor

A színeket kipróbáltam szemhéj alappal és nélküle is de én nem láttam különbséget, ma pedig véletlen elfelejtettem használni szemhéjalapozót így úgy próbáltam ki a palettát és meg kell mondjam bírja a strapát. Reggel 5:30 kor tettem fel és nagyjából este 8 körül szedtem le, de nem kopott meg és nem ült bele a ráncokba. A színeket egy kis alapozóra tettem fel.
Felső sor, a vihar előtti csend, főleg föld és bronz színek

Alsó sor, ha elborul az ég és jön a vihar, nagyon szép metálos ütős színek
Összességébe egy nagyon jó kis palettát kapunk, szépen pigmentált fényes és matt színekkel. Könnyen eldolgozható és tartós, de a legjobb benne, hogy bármelyik kis táskában elfér :)

Ti szeretitek a Sleek márkát? Nektek milyen palettájuk van tőlük?

16 megjegyzés:

  1. Névtelen írta...:

    Nekem az Acid van meg tőlük és imádom :) De jobban örülnék ha lenne olyan lehetőség, hogy magamnak válogatom össze a színeket és lehetne mindenkinek egyedi palettája. És az lenne a neve, hogy My Divine :D

  1. Bunny írta...:

    De ez tök jó ötlet komolyan :) Csináljunk petíciót és küldjük el a sleeknek :) Mert pl én ötvözném ha lehetne a sunset-t a storm és bad girlt :)

  1. Névtelen írta...:

    Komolyan soha nem gondoltam bele ebbe a koncepcióba, hogy előbb jönnek a vihar előtti, "csendes", világos színek, és utána a STORM :D ...
    Milyen jó ez a my divine ötlet... :D (Meli)

  1. Bunny írta...:

    Meli: Nekem ez jutott róla eszembe először :) Lehet vele vadulni de szép elegáns nappali sminket is csinálni :)

  1. TheMakeupwoman írta...:

    Nagyon szépen pigmentáltak, szerintem megéri az árát. Főleg ha olyan sokáig bírja ahogy leírtad :)

  1. A (Anneke) írta...:

    Griberli, a CS-nél nincs ilyen lehetőség, hogy összeválogathatod a színeket?
    Sleek paletták közül ez tetszik a legjobban eddig. :)

  1. Bunny írta...:

    TheMakeupwomen: Nagyon meglepődtem én is de állta a sarat, sőt úgy h 35 fok volt
    A(Anneke): Mintha nekem találták amúgy ki ezt a palettát, az összes színe megy az arcbőrömhöz, hajamhoz szememhez :)

  1. Newanda írta...:

    Egyre jobban tetszenek a palettáik, bár az is igaz, hogy tehetnének bele több matt színt, de tény, hogy nagyon szépek a színek :)

    Nekem a Face Contour Kit van meg a Sleektől, és bár csak 2 napja van meg, imádom :D Nemsokára írok is róla egy vélemény posztot :)

  1. Bunny írta...:

    Caribi: Ha szép matt színekre vágysz akkor nézd meg a coastal scent 88s matt palettáját, én meg pont azért örültem ennek a palettának mert nem matt :D Mert nekem a coastal meg van és azzal egy életre el vagyok látva mattokkal :) Kiváncsi vagyok rá, be is követtelek most :)

  1. Névtelen írta...:

    A (Anneke): de, igazad van :) csak jó lenne ha a Sleek is csinálna ilyet.

  1. Rita írta...:

    Nekem 3 Sleek palettám van eddig (original, acid, monaco) de akkora a szerelem, hogy szépen lassan begyűjtöm szerintem mindet :) sunset lesz a következő :)

  1. Bunny írta...:

    Rita: azt én is néztem, a storm és e között vaciláltam nagyon, de végül ez lett, de nem bántam meg :)

  1. Newanda írta...:

    Bunny, épp most rendeltem meg a Zoeva 96-osát, és a Nude matt palettáját, plussz a Warm Shimmer palettát :) El leszek látva, de ami a legkirályabb, hogy ami nekem tetszik a Sleektől (Storm és Monaco), azok a színek (mármint azok, amik miatt megvenném) nem lesznek egyikben sem, így pont kiegészülne a fényes gyűjteményem, és plussz pont, hogy kicsi a paletta :) Tényleg, egyébként mekkora cm-ben?

    (Köszi a követést amúgy :))

  1. Bunny írta...:

    Caribi: Megnéztem mind a három palettát és tök jó, nagyon hasonlítanak a CS-re, a paletta mérete pedig 14*7 cm

  1. Newanda írta...:

    Köszi az infót, egyre szimpatikusabbak ezek a Sleek paletták :) A mérete különösen :)

    Mert nagyon jók ezek a 88-as, meg 96-os paletták, de ahhoz nagyok, hogy egy nehéz napra magammal vigyem, vagy (amit állandóan csinálok, de le akarok szokni róla :D), hogy a munkahelyemen sminkelem ki magam reggel, tehát szintén vigyem magammal. És ami még nagyon tetszik bennük, hogy amikor a festékek még érintetlenek, olyanok, mint a frissen sütött ropogós színes illatos ostyalapok :)

  1. Bunny írta...:

    Tényleg :) Cukik nagyon, meg rendeltem egy CS eclipse korrektor palettát, amit nagyon imádok, hű társam mostanság, gyönyörűen eltűntei az 5 órai kelés nyomait.. :)

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.

Sigma

Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

Blog Archive

Mystat

 
Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops