ANTM - America's next top model

Nem tudom, ti hogy vagytok vele de én imádom ezt a show-t, de legfőképpen magát Tyra Banks-t. Végre egy olyan műsor ami, megmutatja, hogy a modellkedés igen is nagyon nehéz dolog. Nem csak az utazgatásról, pózolgatásról szól és megtanítja a lányokat keményen harcolni. Febr. 23-n indult el a 16.! évad, és már mind a 15-t láttam el se hiszem :D. Szóval igen elindult, sajnos kis hazánkba vagy nem jön vagy jó későn. Meg én igazából nagyon szeretem a Tyra hangját és azt a pikért humorát, ahogy játszik a hangszíneivel, amit akármennyire akarjuk egy szinkron nem ad vissza. Tartsatok velem, nézzük és szurkoljunk együtt Amerika következő topmodelljének :) Nektek melyik volt a kedvenc évadotok? Esetleg szereplő vagy nyertes? Írjátok meg bátran :) Sajnos egybe nem tudják a részeket feltenni, ezért 5 darabba szokták vágni.

1. rész

 
2. rész
 
3. rész
 
4. rész
 
5. rész
 
Legyek jók és ANTM-re fel :)

Szépség házilag - 1. rész

Arra gondoltam, hogy elindítok egy sorozatot, amiben már kipróbált, vagy kipróbálandó házi készítésű kozmetikai termékekről írok.  Sokszor szívesebben használok, olyan dolgokat, amiket én magam csináltam, mert biztos tudom, hogy mit tettem bele. Másrészről pedig, pénztárca kímélő és nem juttatsz a bőrödbe felesleges "vegyszereket". Elsőként a radírok kerülnek a középpontba. Radírozni nagyon is fontos, még azoknak is akiknek száraz a bőrük. Én, hetente egyszer szoktam az arcomat és az egész testemet, télen pedig a számat is. 

  • Testradírok: Két félét szoktam használni, cukor vagy só alapút. A cukrot talán azért szeretem jobban, mert érzékeny bőröm van, de akinek normál, annak a só alapú és kitűnő. Szóval maga a recept nagyon egyszerű, mindkettő ugyanúgy készül. Egy tálba öntünk cukrot/sót ( nádcukrot szoktam használni, de a fehér is nagyon jó) és összekeverjük annyi olívaolajjal, hogy olyan állaga legyen mint a vizes homoknak. Aki szeretne keverhet hozzá fahéjat is, felpezsdíti a vérkeringést,  vagy kakaót, ami táplálja is a bőrt. A radírozást én száraz bőrön szoktam csinálni  és utána lezuhanyzok. Mivel olívát tettünk a keverékbe, a bőrünk nem igényel több hidratálást. Találtam egy másikat, ami azt ígéri, hogy megújítja a bőrt. Ehhez csak 2 dl narancsot és 1 marék barna cukrot kell összekeverni és 1-2 percig a bőrön hagyni, majd ledörzsölni. Akinek van kedve próbálja ezt is ki, és írja meg a tapasztalatát :)
  • Arcradírok Nekem, ami nagyon nagyon bevált, az a natúr joghurt és a barna cukor keveréke. Arctisztítás után szoktam felvinni és körkörös mozdulatokkal és egy kis vízzel leszedni. Nagyon sok arcradírt kipróbáltam már, nagyon drágát és olcsót is de eddig ez a favorit. Majd valami fincsi pakolást szoktam felrakni :)
Forrás: www.bien.hu
  • Ajakradír: Az ajkak radírozása is nagyon fontos, hiszen így eltávolítod az elhált hámsejteket és jöhetnek a szép színes rúzsok :). Mert annál csúnyább nincs, mikor egy rúzsos száj repedezett és kiszáradt. Radírozás után mindig kenjünk be ajakápolóval. Szóval az ajak radír maga egy kis cukor és méz ennyi :). Vagy a másik lehetőség egy nedves puha törölköző:) 
Ti mivel szoktatok radírozni? Valami házi módszer vagy drogériás termék? Írjátok meg a tapasztalatokat véleményeket :) Legyetek jók :)

Játék Millacsillánál

Millacsillánál sok sok mindent lehet nyerni :) Hajrá lányok :)

http://millacsilla.blogspot.com/2011/02/nyeremenyjatek.html

Huge Haul

Szombaton nagy bevásárló körútra indultam, és sok mindent zsákmányoltam is :). A túra előtt még beültünk a Choxolat-ba, ami egy kis gyöngyszem a deák térnél. Maga a csokizó apró, de annál otthonosabb, a pincérlányok pedig nagyon kedvesek. A nevéhez hűen itt tényleg minden csak a csokiról szól :). Finom bonbonok, rengeteg forró csoki, gőzölgő kávé, minden mi szemszájnak ingere :). Szóval aki tényleg szereti az igazi finom csokit, annak muszáj ellátogatnia ide :) Aki már volt itt, vagy esetleg rendszeresen jár ide, írja meg az élményeit, na meg persze a kedvenc csokiját :) Aki pedig még nem, az menjen el és utána írjon :) Szóval a zsákmányolt dolgok :)


Már régóta vágytam egy ilyen ballon kabátra és külön megörültem, hogy találtam ilyen szép tengerész kéket :) - Orsay

Ezt a kendőt pedig kimondottan a kabáthoz vettem, nagyon megtetszett a virágos pöttyös minta benne :) - H&M

Kozmetikai-smink részleg

Catrice korrektor paletta

Essence metallic tus - techno girl

Ahogy láthatják, nem túl erőteljes a színe, de 300 ft-t megért.
Már nagyon nagy szükségem volt krémekre. Végre megtaláltam az én furcsoa bőrömnek megfelelő arckrémet. Mert kombinált és hiperérzékeny a bőröm, na erre varrjatok gombot :) A la roche toleraine krémje pedig pont erre problémára nyújt megoldást. Az arctejet kaptam hozzá ajándékba :). A baume ap krém pedig az ekcémámra kellet, ehhez pedig egy tusfürdő járt ajándékba
Balról jobbra: toleraine arckrém, ugyan ebből arctej, lipikar syndet, lipikar baume AP
Catrice pirosító ecset - elsőre nekem nagyon tetszik, finom puha :)
Ha valamelyik termékről szeretnétek többet megtudni, akkor írjátok meg és csinálok róla egy külön bejegyzést :). Legyetek jók :)

Díjat kaptam :)

El se hiszem, megkaptam életem első díját, Bibsytől, a zsákmányoló bloggerina amit nagyon nagyon köszönök neki :). Nagyon meglepődtem, hogy kevesebb, mint két hét után díjat kapok :). Köszönöm :)



Akkor jöjjön az 5 kedvenc márka/üzlet:
  • Orsay: Nagyon szeretem ezt a ruha boltot, mert elegáns de mégis nagyon fiatalos és náluk az "S" méret nem az Xl-s :)
  • Douglas: Szeretem, mert betegre szagolhatod magad, a sok sok parfüm mintából :).
  • La Roche Posay: Ezt a márkát azért szeretem, mert az én fura arcbőrömre találtam krémet végre, és mindig kapok egy ajándék tusit :) :). (Teszt hamarosan)
  • O.P.I: Imádom a körömlakkjait, mert rengeteg szín van, hosszan tartanak és mert gyönyörűek :)
  • Bijou Brigitte: Erről sokat nem kell beszélnem, innen üres kézzel nem lehet kijönni :)

A díjat akik kapják:
Gigi
Griberli
Lolly
Suzie
Púderfelhő

Szépség Morzsák - O.P.I - Texas

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de imádom a körömlakkokat, minden mennyiségben :). Az egyik kedvenc márkám, az OPI. Nincs olyan szín, amit ne találnál meg a színskáláján. Sajnos szerény kis hazánkba, ebből nem sok jut el, de szerencsékre az interneten webshopból (magyar) lehet rendelni. Budapesten egyedül, az Árkád bevásárló központban találtam OPI állványt, ahol van egy ilyen azonnali körömszalon. 2400 ft-ért árulják, interneten olcsóbb, de plusz még jön rá a postaköltség. Ha többet rendelsz egyszerre, jobban megéri. Szóval az én hőn szeretett márkám kiadott egy Texas nevű új kollekciót. Ezeket hoztam el mára. Hétfőn megpróbálom leforgatni a kövi videót :).
Ti milyen színűre szeretitek festeni a körmeiteket?:) Esetleg kedvenc márka? Ebből a kollekcióból melyiket vinnétek haza ?:) Én a Big Hair, Big Nails és Suzi loves Cowboys :)
Legyetek jók, holnap megmutatom miket zsákmányoltam :)

Mert számít a véleményetek

Arra gondoltam, megkérdezlek titeket, hogy milyen videókat szeretnétek. Nekem ugyan sok ötletem van, de kíváncsi vagyok, hogy miket szeretnétek látni :) Nem feltétlen kell csak sminkesnek lennie :).  Szóval írjátok meg véleményetek, ötleteiket vagy bármi olyat, amit szeretnétek látni a blogon :).

Ebben a szörnyű időben, a nyarat várva, vidításképpen itt egy jó kis videó :) Legyetek jók és ne legyetek betegek :)

Már a facebookon-on is :)

Úgy döntöttem a facebookra is felkerülünk :) Ott is lehet kommentelni, képeket, sminkeket küldeni amit szeretnétek :) MakeupMania néven vagyunk fenn :)

Napi smink - Pin Up girl

Sziasztok ! :)
Sajnos ma se voltam túl jól, de muszáj voltam meglátogatni a főiskolát, mert ma matek és statisztika gyakorlat volt :(. Kész szenvedés volt, de a kommentjeitek nagyon felvidítottatok, ezeket tényleg köszönöm :). Pár napig tényleg pihennem kell, de azért megpróbálok egy két dolgot feltenni, hogy ne unatkozzatok :).  Griberli-nél láttam azt hiszem tegnap egy pin up girl-s sminket amit én nagyon szeretek, főleg hogy a kedvenc rúzsomat tehettem fel. A rúzsról majd csinálok egy külön bejegyzést mert, megéri :). 
Hipóreklám, de én szeretem :)


A reggeli karikáim :)
Ti is betegek vagytok? Mert én már nagyon unom. Anyucikám csinált nekem fincsi gyömbéres répakrém levest. Ha érdekel a recept, akkor kommenteljetek és holnap megírom :)

Az első videóm :)

El se hiszem végre, 5 órás szenvedés után a drága youtube feltette a videót :). Bocsi a folyamatos szipogásért, meg a darth veder légzésért, jövőhétre jobban leszek ígérem :). Nagyon remélem, hogy tetszeni fog majd  a videó mert akkor csinálok még :)

Legyetek jók :)

Nyerj cipőt egész évre :)

Netezés közben, ráakadtam a Joy honlapján egy jó kis játékra. A Deichmann szponzorálja, ha jól válaszolsz a feltett kérdésre, akkor minden évszakra kapsz egy csini cipőt tőlük :) Szerintem megéri :) Hajrá Lányok :)

Nyereményjáték!


Legyetek jók, ha minden jól megy, fogok kapni levegőt meg hangom is lesz akkor ma leforgatom az első videót :)

Youtube

Most már a youtube-n is rajta vagyok, így ha minden jól megy holnap feltöltöm az első videót, amit persze ide is belinkelek.Az első videó az előző füstös sminkről fog majd szólni :).
Legyetek jók :)

Catrice Haul

Sziasztok :)
Sajnos még mindig az ágyat nyomom, szerintem még holnap is itthon leszek :(. Egy palettát hoztam nektek, ami szerintem egy alapdarab. Még Valentin napra kaptam a barátomtól :). Szóval ez egy füstös szem paletta, meet at the bonfire névre hallgat-. Szerintem a három smokey paletta közül talán ez a legjobb, mert ebbe megtalálható a barna is meg a fekete is, így amilyen a kedvünk olyan erősségű színű sminket lehet vele csinálni :). 4 szín található benne: 1 highlighter, 1 csillogós barna, 1 matt fekete és egy krémes fekete. A krémes jó fekete, jó lehet szemhéj bázisnak vagy halványabb tusvonalnak. A pigmentáltságuk hagy kivetni valót, főleg a legvilágosabb szín, alappal már elkezdenek élni a színek. Az ár érték arányát tekintve, szerintem jó :) Ezért is fotóztam őket csak alappal Gondoltam csinálok hozzá már egy sminket is!



A kézfejemen nem nagyon látszik, így csináltam egy másik képet róla

Az applikátor része nem igazán használható




Ha tetszik a smink kommenteljetek és felrakok egy step by step-t :)

Szoktatok füstös szemet csinálni? Színeset vagy a hagyományos feketét? Esetleg hétköznapra is bevállalnátok egyet? :)Legyetek jók és írjátok meg a véleményeteket :)

The easiest way :)

Sziasztok Drágáim!
Sajnos engem is utolért a nátha, de hál isten a laptop elfér az ölemben, szóval nem maradnak el a napi posztok:)Ma egy olyan körömlakk lemosási technikát mutatok nektek, amivel nagyon egyszerű gyors és csak 1 vattakorong kell hozzá!
3 dolog kell hozzá: kisolló, 1 vatta korong, lemosó

A korongot ketté vágjuk

Majd a két felet is félbe

Egy negyed kivétel őket is félbe vágjuk, majd a kis szeleteket ketté vesszük, hogy 10 vékony körcikket kapjunk

Végül mindegyik kis háromszöget átitatjuk a lemosóval és a körmökre nyomkodjuk. Fél perc elteltével leszedjük és vele együtt jön a lakk is!
Remélem ezzel tudtam egy picit segíteni :). Ti milyen lakk lemosót szoktatok használni? Kommenteljtek :)

Aki még esetleg nem szavazott, az megteheti! Nagyon fontos lenne mert picit levagyunk maradva :(

Legyetek jók ma még jövök :).

FOTD - Hétfő

Sajnos, erre a bejegyzésre csak most jutott időm, de sebaj :). Ma egy kedvenc nappali sminkem készítettem el, sajnos a képek nem adják vissza az igazi színét, de a termékfotónál látni fogjátok miből áll össze. Ezt a sminket igazából tényleg minden szemszínre ajánlom, mert nagyon szép :)



 Felső sor balról jobbra : Szokásos Maxfactor alapozóm, Manhattan bronzosító, Catrice Glamourama tus, Astor Volume Diva Black, L'Oreal Glam Shine "05" Mercury Crystal

Alsó sor szintén : Astor mono szemhéjpúder 020 Members Only (Burgundi színt használtam), Essence mono szemhéjpúder 31 shooting star, Beyu pirosító 120, Manhattan Magic Duo Brown temptation abból is a burgundis színt



A recept

Először is hadd köszönjem, meg azoknak akik szavazták már :). Csak így tovább, határ a csillagos ég :).
De a mostani bejegyzés a jól beígért, receptről szól. Ez a recept is nagyon egyszerű, könnyen elkészíthető, csak a hűtés tart sokáig :) Ez a mennyiség szerintem egy 8-10 emberes adag, ha édesszájú a csapat kevesebb :) Maga a sütemény három részből áll: csokis piskóta, meggy zselé és meggykrém. A piskóta része nagyon egyszerű.  Mindenek előtt beállítjük a sütőt 180 fokra ( a piskótát mindig 180 fokon kell sütni). Szóval 6-s szám bűvöletében készül, mert, 6 egész tojást ketté választunk, a sárgájához 3 evőkanál cukrot (személy szerint én nádcukrot használok, csokis dolgokhoz jobban megy) adunk, a fehérjéhez pedig 1 csipet sót ( jobban kihozza az édes ízt és könnyebben hab lesz belőle). Eközben egy harmadik tálba kimérünk 6 evőkanál lisztet és 1 evőkanál kakaóport. Ha ezzel megvagyunk felverjük kemény habbá a fehérjét és hozzá adjuk a maradék 3 evőkanál cukrot. A hab akkor jó ha megfordítjuk és a tálban marad. Majd kibélelünk egy közepes tepsit sütőpapírral és összeállítjuk a tésztát. Sárgájához, aduk egy kis habot és kiélhetjük  minden agreszívitásunk :) Durva mozdulatokkal beletörjük azt a kis habot, ez azért fontos mert így fellazítjuk a sárgáját és a többi fehérje már nem fog összetörni. Felváltva, belekeverjük a habot és a lisztet is. Majd gyorsan a tepsibe simítjuk. Kb 20 perc alatt megsül. A piskótával vigyázni kell, nem szabad nyitogatni a sütőajtaját mert lapos lesz. Tűpróbával ellenőrizzük megsült e. 
Közben, megcsináljuk a kétféle krémet hozzá. Két üveg magozott meggybefőttet, lecsöpögtetjük, levét egy lábosba 15 dkg étkezési keményítővel és 1 liter vízzel sűrű krémé főzzük. Aztán ketté vesszük az egyik felébe visszatesszük a meggyet, a másik felét pedig kihűtjük és 25 dkg margarint keverünk hozzá. Mindkettő krémet ízlés szerint, cukorral, édesítőszerrel, lehet ízesíteni.Aztán jöhet a rétegezés, a tál aljára jön a felkockázott kihűlt piskóta, majd a meggy zselé, csoki és mandula darabok, majd a krém és így tovább. Pihentetjük egy éjszakára a hűtőbe, és ízlés szerinte tejszínhabbal lehet enni :)
Remélem elkészítitek és akik még esetleg nem tették szavazzanak!

Legyetek jók, este jön a FOTD poszt.

Fontos!

Jó reggelt Drágáim!
Nagy szívességet kérnék tőletek! Anyukám barátnője, egy versenyben vesz részt, ahol értékes kezelést nyerhet. Mindenki csak egyszer szavazhat egy ip címről. Nagyon nagyon hálás lennék, ha ti is beszállnátok a szavazásba.
Ezen a linken tehetitek meg:


Szavazás!!

Nagyon köszönöm, ha legalább 1 valaki szavaz. Délután jövök a süti recepttel és a nap sminkjével.


Legyetek jók :)


Black Forest

Ma vendégek jöttek hozzánk, így valami édességgel vártuk őket :). Egy újra gondolt fekete erdő tiramisut készítettünk :). Nagyon finom lett. Ha kíváncsiak vagytok a receptre, kommenteljetek és megírom a következő bejegyzésben :)

Legyetek jók :)

Kérésre: Dark&Fairy

A farsangi smink kapcsán, kértek tőlem egy sötét tündéres sminket. Én ezt alkottam :).




A használt termékek:
  • Maxfactor Lasting Performance - 102 Pastelle
  • ArtDeco szemhéjalapozó
  • Manhattan Perfect Eyes - Samba Effect ( Ezzel még tervezek egy trópusi színes sminket)
  • L'Oreal Color Appeal Trio Pro - 405 Stay Ultraviolet
  • Beyu Mono szemhéjpúder - 365
  • Beyu Duo szemhéjpúder - 02
  • Bourjois smokey eye szemceruza - Dark Purple 72
  • Catrice Glamourama tus
  • Astor fekete szemceruza
  • Astor Volumea Diva fekete szempillaspirál
  • Catrice szemöldök szett

Legyetek jók !:)

    Ami a bőrt illeti

    Sziasztok Drágáim!
    Ez nem egy tipikus bőrápolásos bejegyzés lesz, hanem egy olyan problémával szeretnék foglalkozni, ami szerintem rengeteg embert érint. Talán sajnos egyre többet is, ez a betegség az ekcéma. Én már lassan 1 évtizede szenvedek tőle. Rengeteg fajtája létezik, de a legáltalánosabb tünetek a, kipirosodott, viszkető, extrém száraz bőr. Nekem hólyagok is jelentkeznek. Főleg kézen jön elő, de akár a test bármely másik pontján, még a fejbőrön is! Nekem kontakt ekcémám van, ami azért jó mert életem végéig nem lehet mosogatnom:) Mert a vegyszerek okozzák főleg. Sorstársaimnak szeretnék egy két tippet adni, hogy ne legyen olyan szörnyű, ez a betegség :). Rengeteg kencét, gyógymódot kipróbáltam már, több kevesebb sikerrel. 

    • Krémek közül, a La Roche-Posay  Lipikar Baume AP kréme vált be. A legjobb benne, hogy szteroid és parabén mentes. (Ekcémát sokszor szteroidos krémekkel kezelik, ami gyorsan hat, de nagyon gyorsan hozzá szokik a szervezet és egy idő után immúnis lesz rá.). Az ára nem olcsó, 3700-4000 forint körül mozog. Általában este szoktam be kenni a kezem vele, húzok rá egy cérna kesztyűt és estig rajta hagyom.
    • A kedves patikus néni, a krém mellé, egy "tusfürdőt" ajánlott. Ami igazán nem is az, mert szappan és mindenféle mentes, gél. Nagyon kevés kell belőle, nekem a 400 ml-s fél évig elég volt. Nagyon jól hidratálja a bőrt és a krémből már csak egy kevéske kell. Mióta ezeket használom, a kezemen kívül nem jött ki sehol máshol. Az ára hasonló a kréméhez, de ha azt vesszük, hogy félévig nem kell másik, szerintem megéri. 

    Nagyon sokat hallottam, a fényterápiáról, amivel állítólag, majdnem véglegesen eltüntethető. De még nem mertem kipróbálni, mert hála isten nekem csak időszakonként szokott előjönni. Ti már próbáltátok? Vagy valami más tipp?
    A következő poszt tele lesz házi sütivel :). Jönnek hozzánk ma vendégek szóval a konyhában leszek :)
    Legyetek jók!

    Purple Butterfly

    A holnapi sminkhez, amit egyik kedves követőm, Csoszi kért, ez a douglas katalógus szolgált inspirációként. Remélem nektek is annyira tetszik, mint nekem :) Legyetek jók :)

    Vélemény - Bourjois

    Sziasztok Drágáim :)
    El se hiszem hogy már 10 követőm van, nagyon köszönöm nekik tényleg :). Mára egy termék tesztet gondoltam, még hozzá egy körömlakkot. Bourjois körömlakkokat, meg egyáltalán ilyen márkájú termékek tesztjét még nem nagyon olvastam. Gondoltam, itt az ideje, mert szerintem nagyon jó termékekről van szó :). Szóval a körömlakk, nagyon rég óta kerestem ilyen sötét meggypiros színt. Nagyon szeretem az ecsetét, mert jó hosszú, és szépen elterül a körmön. Egy rétegben is elég jól fed, de szerintem szebb, ha 2 rétegben van felkenve, teltebb lesz a színe. Alapozó lakkot mindenképpen, tegyetek alá, mert sötét és meg piros is, fogja a körmöt. Tartóssága nekem nagyon bejött, ugyan hét nap van ráírva,  de inkább egyezzünk ki egy  4-5 napban. Szép fénye van, vizesen csillog. Egyetlen hibája van, de szerintem mert sötét a lakk, hogy nagyon sokáig szárad meg, tényleg keményre. Volt belőle nekem egy világos tejcsoki, az viszont nagyon gyorsan száradt. 


    Végeredményben nekem 10/8, de csak a száradás miatt.

    Szoktatok, Bourjois termékeket használni? Ha igen mit? Beváltak?

    Legyetek jók !:)

    Szépség morzsák - Catrice floralista

    Kint szörnyű szürke, esős, hideg idő van. Bojkottálom ezt ez időt! :). Nagyon meg is örültemr mikor megláttam, hogy a Catrice kihozott egy új limitált kollekciót. Nekem az éledő természetet juttatja eszembe, meg a sok hóvirágot:). A kollekcióból főleg, a korallos,lilás színek tetszenek. Nem tudom, hogy kis hazánkba egyáltalán eljut e de azért remélem:). Ha szeretnétek esetleg még Catrice termék tesztet, ha már nem unjátok, akkor csak kommenteljetek:) (eyebrow set, tus, smokey set, mono szemhéj)
    Metál fényű rúzs - Walk in the woods
    Balról jobbra - Lavender Breeze,  Coral's enchanted garden,Pink Spring Walk in the woods,
    Fehér csillogó pigmentes fehér szemceruza - Morning Dew
    Felülről lefele - Morning Dew, Coral's enchanted garden, Pink spring
    Balról Jobbra - Coral's Enchanted Garden, Grasshopper, Berry Fairy, First Fog, Walk in the woods
    Legyetek jók :)

    Belém bújt a kisördög!

    Jó reggelt Drágáim!
    Nem rég keltem fel, mert tegnap farsangi buliba voltam, a Ráday kupolában. Jaj a buli nagyon jó volt, hajnalig táncoltunk. Ennek kapcsán gondoltam megmutatom nektek, milyen jelmezem és sminkem volt. Amint a cím is mondja belém bújt a kisördög :). Muszáj volt, egy nagyon fekete,dögös füstös szemet csinálnom, ami egy ördöghöz dukál, sokat bújtam a youtube-t (katt ide) ötletek után, és találtam egyet, ugyan nem ördög sminket, de inspirációnak nagyon jó volt.






     A használt termékek listája:

    Arc:
    • Maxfactor Lasting Performance "102" Pastelle (ide, kattintva, Suzie-nál olvashattok tesztet, róla)
    • Manhattan Pure Matt Loose Powder "2"
    • Beyu Pirosító "120"
    • Manhattan Natural Bronzing Powder
    • Catrice szemöldök szett
      Szem:
      • Beyu szemhéjalap
      • Beyu duo eyeshadow "02"
      • Beyu wakeupstick korrektor "6"
      • Catrice smokey eye set - Meet me at the bonfire
      • Manhattan Perfect eyes - Rosewood effects
      • Catrice Glamourama fekete tus
      • Bourjois Voluminezer pillafesték
      • Astor fekete szemceruza 
      Száj:
      • Bourjois rúzs - sweet kiss natural ( Teszt hamarosan)
      Jelmez:



      • Felső: Pimkie
      • Szoknya: Clockhouse
      • Harisnya Calzedonia
      • Csizma: Erre pedig nem emlékszem, elég régi :)
      • Farok&Vasvilla: saját készítés
      • Fejdísz pedig szilveszterről maradt, azt hiszem Tesco vettük.


      Remélem tetszett, legyetek jók :)
      Üzemeltető: Blogger.

      Sigma

      Nézd be ide, biztos találsz majd kedvedre való akciót!

      Blog Archive

      Mystat

       
      Makeupmania © 2011 | Designed by Ibu Hamil, in collaboration with Uncharted 3 News, MW3 Clans and Black Ops